Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να χρειαστεί ένα ειδικό λαμπτήρα φθορισμού ή μια βιταμίνη συμπλήρωμα, επειδή το σώμα μπορεί να είναι ένα έλλειμμα της D3. Είναι πιθανό ότι δεν γνωρίζουν καν πόσο σημαντική είναι αυτή η βιταμίνη είναι για το σώμα σας! Ας εξετάσουμε όλα αυτά που συνδέεται με αυτό.

Τι είναι η βιταμίνη D3;

Πριν να καταλάβει, ποιο είναι το πλεονέκτημα του συστατικού αυτού, θα πρέπει να γνωρίζετε τι είναι. Η βιταμίνη D3 είναι η πιο διαθέσιμη μορφή της βιταμίνης D. Μπορεί να ληφθεί από έναν αριθμό προϊόντων, συνήθως εμπλουτίζεται, αν και ο αριθμός είναι αρκετά μικρό. Ο κύριος τρόπος για να πάρετε – όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου στο δέρμα. Η βιταμίνη απαραίτητη για μια σειρά από λειτουργίες στο σώμα σας, παρ ‘όλα αυτά πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν αρκετό, ειδικά το χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι τα σωστά συμπληρώματα διατροφής. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι με μειωμένη περιεκτικότητα σε βιταμίνη D. αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι τα αντηλιακά, παρά το γεγονός ότι η χρήση τους είναι προφανής, μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα – που εμποδίζουν την παραγωγή της βιταμίνης D3 στο το σώμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει, το μόνο που χρειάζεται για να καλύψει το κενό D3 από άλλες πηγές, κυρίως με τη βοήθεια των ειδικών συμπλέγματα βιταμινών.

Πόσο βιταμίνη που χρειαζόμαστε και πώς να το πάρει;

Και οι δύο ενήλικες και τα παιδιά ενθαρρύνονται να 600-4000 μονάδες της βιταμίνης, αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο αριθμός και το χειμώνα είναι πολύ δύσκολο. ουσία τροφίμων είναι σπάνια, πιο συχνά γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά ή σιτηρά εμπλουτισμένο με βιταμίνη αυτή για να ενισχύσουν την υγεία των ανθρώπων. ψάρια Λιπαρά όπως ο σολομός, τόνος και οι σαρδέλες καθώς και τα αυγά και τα μανιτάρια shiitake είναι φυσικές πηγές της επιθυμητής βιταμίνης, αλλά απορροφάται μόνο σε ορισμένες συνθήκες, για παράδειγμα, η παρουσία στον οργανισμό αρκετό σίδηρο. Με λίγα λόγια, για να πάρει τη βιταμίνη από τα τρόφιμα σε απόλυτους αριθμούς είναι αρκετά δύσκολο. Για να καταλάβουμε ποια είναι η κατάσταση με την D3 στην συγκεκριμένη περίπτωση σας, να υποβάλει σε εξέταση αίματος. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η βιταμίνη D3 συνδέεται με μια σειρά από χρήσιμες ιδιότητες. Ας εξετάσουμε το πιο εντυπωσιακό από αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες. Θα θέλουν να παρέχουν στον εαυτό σας μια χάρη!

βελτίωση της διάθεσης

Στον εγκέφαλο, υπάρχουν υποδοχείς για τη βιταμίνη D3. Τα χαμηλά επίπεδα της ουσίας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με τη διάθεση, επειδή είναι απαραίτητο για τον οργανισμό να παράγει τους νευροδιαβιβαστές, τις χημικές ουσίες που βοηθούν στη σταθεροποίηση των συναισθημάτων. Αν συνεχώς παρατηρήσετε τον εαυτό σας καταθλιπτική διάθεση ή ακόμα και να υποφέρουν από κατάθλιψη, σκεφτείτε, δεν είναι αν η αιτία ενός τέτοιου προβλήματος στην ανεπάρκεια των βιταμινών στον οργανισμό;

καρδιά

Προστασία

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη D3 μπορεί να παίζει ρόλο στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και να ενισχύσουν την υγεία μακροπρόθεσμα. Να θυμάστε ότι όλες οι λειτουργίες στο σώμα είναι αλληλένδετα. Όταν υποστηρίξει μια πτυχή, για παράδειγμα, την υγεία των οστών, που υποστηρίζει όλες τις άλλες λειτουργίες του σώματος. Επιπτώσεις στην υγεία της καρδιάς δείχνει πολύ καλά την κατάσταση αυτή: το αποτέλεσμα είναι έμμεση, αλλά εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για τα άτομα με προδιάθεση για καρδιαγγειακά νοσήματα ή άλλους παράγοντες κινδύνου

.

Ενίσχυση των οστών

Οι επιστήμονες λένε ότι η βιταμίνη D3 βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων του ασβεστίου και του φωσφόρου στο σώμα, η οποία είναι σημαντική για την υγιή και γερά κόκαλα. Επιπλέον, η βιταμίνη που απαιτείται για την ανάπτυξη και το σχηματισμό των νέων δομής κύτταρα των οστών. Η ανεπάρκεια αυτής της ουσίας αυξάνει τον κίνδυνο βλάβης των οστών και της οστεοπόρωσης. Για την παρακολούθηση του επιπέδου της D3 θα πρέπει να έχετε όλη τη ζωή, σε μεγάλη ηλικία να μην υποφέρουν από εύθραυστα οστά.

πρόληψη του καρκίνου

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, η βιταμίνη D3 μπορεί να συνδεθεί με την πρόληψη του καρκίνου, ειδικά εάν η περίπτωση των όγκων του παχέος εντέρου, ανέγερση ή καρκίνο του μαστού. Η θεωρία είναι απολύτως λογικό, δεδομένου ότι αυτή η βιταμίνη βοηθά στη ρύθμιση της κυτταρικής ανάπτυξης, και ως εκ τούτου, ενδεχομένως να εμποδίζει το σχηματισμό των κυττάρων στους ιστούς του όγκου. Ωστόσο, οι επιστήμονες να σημειώσετε ότι αυτός ο λογαριασμός απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση. Οι επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να κατανοήσουν πλήρως τη σχέση του καρκίνου και της βιταμίνης όμως να ασχοληθεί με το έλλειμμα των χρήσιμων ουσιών σίγουρα δεν θα ήταν λάθος. Όλα τα μέτρα για την προστασία τους από τον καρκίνο, είναι κατάλληλο.

εξυγίανση μνήμης

Ο υποδοχέας βιταμίνης D3 στον εγκέφαλο είναι απαραίτητο όχι μόνο για τον έλεγχο των συναισθημάτων. Όταν είστε αντιμέτωποι με ένα έλλειμμα των αναγκαίων ουσιών, οι υποδοχείς δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά, πράγμα που αυξάνει τον κίνδυνο της άνοιας. Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι ο κίνδυνος των γνωστικών προβλημάτων γίνεται τέσσερις φορές υψηλότερος για όσους έχουν χαμηλό επίπεδο της απαραίτητη βιταμίνη. Εάν γνωρίζετε ότι είστε σε κίνδυνο να αναπτύξουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ ή άλλες τέτοιες ασθένειες, φροντίστε να ακολουθήσετε το επίπεδο D3. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια καλή μνήμη στην τρίτη ηλικία.

ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Η βιταμίνη D3 χρειάζεται το σώμα σας για την αποκατάσταση της υγείας. Κύτταρα, παρέχοντας το ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται τη βιταμίνη D3 να καταπολεμήσει παθογόνα όπως οι ιοί και διάφορα βακτήρια. Όταν το επίπεδο της βιταμίνης D3 μειώνεται σημαντικά και το έλλειμμα ξεκινά, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι αρρωσταίνουν πιο συχνά. Το γεγονός είναι ότι το σώμα σας χάνει απλά τη φυσιολογική ικανότητα να καταπολεμά τις λοιμώξεις. Το χειμώνα το πρόβλημα γίνεται ιδιαίτερα οξύ. Σύμπλεγμα βιταμινών θα βοηθήσει να αποφευχθεί αυτό.

σταθεροποίησης της πίεσης του αίματος

Οι ειδικοί λένε ότι η βιταμίνη παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο σύστημα που ελέγχει την πίεση του αίματος. Η έλλειψη της βιταμίνης επιδεινώσει τα προβλήματα με την πίεση, ειδικά σε ανθρώπους που είναι επιρρεπείς σε αυτά. Πλήρη διάγνωση του οργανισμού. Ίσως, αντί για φάρμακα από την πίεση που απλά αφαιρέστε το έλλειμμα του D3.

Μια κανονική πεπτικό σύστημα

Βιταμίνη D3 παίζει σημαντικό ρόλο στην καταστολή των φλεγμονωδών διεργασιών στο έντερο. Οι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, συνήθως χαρακτηρίζονται από ανεπάρκεια αυτής της βιταμίνης. Ανεπάρκεια οδηγεί σε μια αυξημένη φλεγμονώδη διαδικασία στον πεπτικό σωλήνα, η οποία ενισχύει τα συμπτώματα της νόσου. Εάν πάσχετε από αυτή την ασθένεια, να προσπαθήσουμε όχι μόνο να συμμορφώνονται με σωστή διατροφή, τη σταθεροποίηση της κατάστασης της μικροχλωρίδας, αλλά και να λάβει μια εξέταση αίματος για να αποκλείσει την πιθανή έλλειμμα της D3.

Τα καλύτερα αθλητικά αποτελέσματα

Η βιταμίνη D3 βοηθά στην αύξηση της μυϊκής δύναμης, βελτιώνει την ισορροπία, και παρέχει καλά αποτελέσματα, που συμμετέχουν στο μεταβολισμό των μυών. Με λίγα λόγια, η χρήση αυτής της βιταμίνης θα σας βοηθήσει να πάρετε στη μορφή! Αν σκοπεύετε να συμμετάσχουν σε αθλητικές διοργανώσεις ή απλά θέλετε πιο γρήγορα χάνουν βάρος, να είστε βέβαιος να εξετάσει αυτό το γεγονός.

Πιθανή προστασία κατά του διαβήτη

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, βιταμίνη D3 βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων της ινσουλίνης. Η ουσία αυτή βοηθά στην σταθεροποίηση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα, επειδή υποστηρίζει τη δράση της ινσουλίνης και παρέχει υγεία στα κύτταρα του παγκρέατος. Αυτό το συγκρότημα αποτέλεσμα έχει μεγάλη σημασία, έτσι ώστε οι άνθρωποι με διαβήτη οποιουδήποτε τύπου ή που βρίσκονται σε κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου, να είστε βέβαιος να παρακολουθεί τακτικά όχι μόνο το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα, αλλά και την ποσότητα της βιταμίνης D.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...