Υγεία

Vitaelife Pharma Omega 3 – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Fitzgrave η δύναμη της Tobaccotobacco 7645 Προβολές 1 σχόλιο

Τα οφέλη των ωμέγα-3 είναι γνωστό σε όλους και δεν είναι πλέον υπό αμφισβήτηση. Αυτή η ομάδα λιπαρά οξέα που βρίσκονται σε πολλά τρόφιμα και είναι εξαιρετικά σημαντικό για το σώμα μας. Τι όφελος τους, όπου είναι και ποιος ωμέγα-3 απαραίτητα στην πρώτη θέση; Όλο αυτό το άρθρο μιλάμε.

Τα περιεχόμενα

Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα

Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα υπόκεινται εύκολα σε οξείδωση και ασταθή σε θερμική επεξεργασία, έτσι ώστε τα προϊόντα που τις περιέχουν, είναι πιο υγιεινό να τρώτε ωμά. Επιπλέον, μπορούν να βρεθούν κυρίως σε φυτικές τροφές.

Με την κατάλληλη κατανάλωση ακόρεστων λιπαρών οξέων έχουν πολλά από χρήσιμη για ανθρώπινες ιδιότητες. Για παράδειγμα, μπορούν να επιταχύνουν το μεταβολισμό, βοηθούν στη μείωση της όρεξης και ελαχιστοποίηση της παραγωγής της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης, η οποία προκαλεί την υπερκατανάλωση τροφής.

Οι

Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες ανάλογα με τον αριθμό των διπλών δεσμών μεταξύ ατόμων άνθρακα. Εάν ο σύνδεσμος είναι ένα, οξύ είναι ένα μονοακόρεστα, εάν δύο ή πολυακόρεστα.

Ωμέγα-3 ανήκουν στην ομάδα των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Στο ανθρώπινο σώμα δεν παράγονται και ως εκ τούτου θεωρείται απαραίτητη. Είναι μέρος πολλών δομών – για παράδειγμα, κυτταρικές μεμβράνες της επιδερμίδας, μιτοχονδριακή? βοηθούν στην απομάκρυνση επιβλαβούς χοληστερόλης, έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

Τα οφέλη των ωμέγα-3

Οι έγκυες γυναίκες και τα παιδιά

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι γυναίκες συχνά αποδίδεται σε ωμέγα-3. Υπάρχουν μια σειρά από σοβαρούς λόγους.

Τα σημαντικότερα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μειώνουν τον κίνδυνο αποβολής και την εμφάνιση της τοξικότητας στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, και επίσης να αποτρέψει την πιθανή ανάπτυξη της κατάθλιψης στη μητέρα. Ιδιαίτερα επικίνδυνη τοξικότητα, προκαλώντας την ήττα των πολλών οργάνων και των συστημάτων. Σχετικά με το ιστορικό της ασθένειας αυτής πάσχουν από νεφρό, ήπαρ, νευρικό σύστημα, αυξάνει την αρτηριακή πίεση και οίδημα.

Η πιο πρόσφορη πηγή των ωμέγα-3 είναι το ιχθυέλαιο, επειδή τα ψάρια περιέχει περισσότερα λιπαρά οξέα. Από τις πολλές λειτουργίες που έχει στο σώμα της εγκύου, είναι τα εξής:

 • Κανονικοποίηση της πίεσης και της ροής του αίματος
 • Προστασία των κυττάρων των αιμοφόρων αγγείων
 • Η μείωση της δυνατότητας για την ανάπτυξη της νεύρωσης ή στρες

Ωμέγα-3 έχουν θετική επίδραση όχι μόνο για την μητέρα αλλά και το έμβρυο. Ενισχύουν την υγεία του παιδιού και να συμβάλει στη σωστή ανάπτυξη του, στην πρόληψη των προβλημάτων με το πεπτικό σύστημα. Και κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού είναι συχνά συνταγογραφείται ιχθυέλαιο για την πρόληψη της ραχίτιδας.

Αθλητές

Ωμέγα-3 θεωρείται ένα σημαντικό μέρος της διατροφής για διάφορους λόγους. Υποστηρίζουν υγεία των αρθρώσεων, να αυξήσει την αντοχή, τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, έχουν ένα τονωτικό αποτέλεσμα. Αλλά πρώτα απ ‘όλα τα πολυακόρεστα λίπη είναι η κύρια πηγή ενέργειας για κάθε αθλητή.

Για απώλεια βάρους

Για να μην πούμε ότι τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα συμβάλλουν στην αποτελεσματική καύση των αποθεμάτων λίπους. Αλλά είναι επίσης μειώνουν την όρεξη και, κατά συνέπεια, ο αριθμός των θερμίδων που καταναλώνονται. Ως εκ τούτου, με την κατάλληλη πρόσληψη των ωμέγα-3, τη φυσική δραστηριότητα και την υγιεινή διατροφή μπορεί να μειώσει το υπερβολικό βάρος.

Για το δέρμα

Στο δέρμα ωμέγα-3 έχουν επίσης επίδραση. Είναι σημαντικό για πολλούς λόγους:

 • Διατηρήστε το απαραίτητο επίπεδο κολλαγόνου. Με την ηλικία, το ποσό της μειώνεται σταδιακά, η ελαστικότητα του δέρματος έχει χαθεί, το σώμα αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες. Ωμέγα-3 αναστέλλουν αυτή τη διαδικασία.
 • εμποδίζουν την ανάπτυξη των αλλεργιών του δέρματος.
 • Ενεργά αγωνίζονται με δερματικές παθήσεις όπως η ακμή ή δερματίτιδα. Στους ανθρώπους, η δίαιτα δεν ήταν πρόβλημα με την έλλειψη των πολυακόρεστων λιπαρών, τέτοιες ασθένειες είναι πολύ πιο σπάνια.
 • Ωμέγα-3 είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές ατμοσφαιρικού οξυγόνου.
 • Προστατέψτε τον οργανισμό από την κατάθλιψη. Το άγχος και η κούραση επηρεάζουν αρνητικά το σύνολο των συστημάτων και των δομών του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος.

για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία

Καρδιαγγειακό σύστημα ωμέγα-3 είναι σημαντική επειδή απομάκρυνση της περίσσειας χοληστερόλης. πλάκες Χοληστερόλη εναποτίθεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας έτσι την ελαστικότητά τους και εμποδίζοντας την κανονική ροή του αίματος. Ωμέγα-3 μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης φλεγμονής του καρδιακού μυός και της αθηροσκλήρωσης, παρέχουν τον εγκέφαλο και τα όργανα κανονική παροχή αίματος.

Για ανοσία

Ωμέγα-3 αποτελούν μέρος του ανοσοποιητικού κυτταρικών μεμβρανών, και εμπλέκονται στη σύνθεση των εικοσανοειδών – ουσίες που καθοδηγούν λευκοκυττάρων σε θέσεις φλεγμονής. Επιπλέον, τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μερικώς υπεύθυνη για την αύξηση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια ασθένειας, και αυτό είναι μια σημαντική στιγμή στον αγώνα κατά της νόσου.

Για αρμούς

Ωμέγα-3 επηρεάσει θετικά χόνδρου και οστού ιστούς. Τα πολυακόρεστα λίπη εμπλέκονται σε κατάλληλο σχηματισμό των ομάδων, να αυξήσει την ποσότητα του αρθρικού λίπανσης, να ενισχύσει τα οστά. Μειώνουν τον κίνδυνο των καταγμάτων στην παιδική ηλικία και την ενήλικη ζωή, τη διατήρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων και την ελαχιστοποίηση των πιθανών προβλημάτων τους.

Για τους μυς

Ωμέγα-3 επηρεάζουν την ανάπτυξη των πρωτεϊνών στο σώμα, και την ανάπτυξη των μυών εξαρτάται από την σύνθεση του. Επιπλέον, τα πολυακόρεστα λιπαρά έχουν τη δυνατότητα να αυξήσει το μέγεθος ορισμένων εκ των μυών σε εγκάρσια τομή.

Σημάδια ανεπάρκειας των ωμέγα-3

Το έλλειμμα των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων παρατηρείται στο μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, ιδιαίτερα οι κάτοικοι των ανεπτυγμένων χωρών. Ο λόγος είναι απλός – λιγότερη προσοχή έχει δοθεί στο φυσικό προϊόν, γρήγορο και δεν είναι πάντα υγιεινά τρόφιμα σκέφτονται πιο εύκολη. Η κατανάλωση λιπαρών θαλάσσιο ψάρι μειώθηκε, εν μέρει λόγω του κόστους και την ποιότητά του. Και δεδομένου ότι τα περισσότερα ωμέγα-3 που περιέχονται στα ψάρια, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η έλλειψη των πολυακόρεστων λιπών έχει γίνει ένα μαζικό φαινόμενο.

Για να υποθέσουμε ότι ένα άτομο στερείται ωμέγα-3 για τους ακόλουθους λόγους:

 • Προβλήματα με το δέρμα. Οι σμηγματογόνων αδένων διαταράσσεται, το δέρμα αρχίζει να ξεφλουδίζει και ξηρό στο κεφάλι μου και εμφανίζεται πιτυρίδα.
 • Η μυϊκή αδυναμία, πόνο και κρίση στις αρθρώσεις.
 • Η απώλεια της αποτελεσματικότητας. Στους ανθρώπους με ανεπάρκεια σε ωμέγα-3, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τη μνήμη, την αντίληψη των πληροφοριών. Είναι δύσκολο να εστιάσετε, αποσπά την προσοχή και την κούραση.
 • Ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. αντίσταση του σώματος μειώνεται, ένα άτομο είναι πιο επιρρεπή σε ασθένειες.
 • Μειωμένη όραση. Τα μάτια αρχίζουν να στεγνώνουν, προκαλώντας τις οπτικές σταγόνες οξύτητα.

Εκτός από τα προβλήματα υγείας, η έλλειψη ωμέγα 3 αίτια της κατάθλιψης, κακή διάθεση, νευρικότητα. Τα άτομα γι ‘αυτό το λόγο, ακόμη και έμπειροι αυτοκτονίας.

Το ημερήσιο ποσοστό

Για να διατηρήσει τη φυσιολογική ωμέγα-3 στο σώμα, είναι αρκετά δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα για να φάνε λιπαρά ψάρια. Αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες θα βοηθήσει συμπλήρωμα.

Ένα ορισμένο ποσό, αυτό θα πρέπει να είναι το καθημερινό κανόνα, όχι. Κάθε επιστημονική οργάνωση παρέχει διαφορετικά δεδομένα, αλλά το μέσο ποσό των ωμέγα-3 είναι στην περιοχή των 300-500 mg ανά ημέρα για ενήλικες άνδρες και γυναίκες. Σύμφωνα με Rospotrebnadzor, η ημερήσια τιμή πρέπει να είναι 800-1600 mg.

έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες χρειάζονται 200 ​​mg περισσότερο σε περίσσεια, και η μέση ζήτηση του νεογέννητου 50-100 mg.

Ωστόσο, υπάρχουν ασθένειες στις οποίες η ημερήσια κατανάλωση των ωμέγα-3 πρέπει να βελτιωθεί. Ασθενείς με καρδιακή νόσο, συνιστάται ότι 1000 mg ημερησίως, και οι άνθρωποι επιρρεπείς στην κατάθλιψη -. 200-2000mg

Ωμέγα-3 και ιχθυέλαια: ποια είναι η διαφορά

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι το ιχθυέλαιο και τα ωμέγα-3 – ένα και το αυτό. Στην πραγματικότητα, η διαφορά μεταξύ τους είναι και πολύ σημαντική.

Το ιχθυέλαιο αποτελείται από πολλά λιποδιαλυτών στοιχεία, τα οποία συσσωρεύονται στο ήπαρ των ψαριών. Στην σύνθεσή του περιέχει γλυκερίδια, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6. έλαιο Φαρμακείο ψαριών αποτελείται κυρίως από λιπαρά οξέα ωμέγα 3,6 και βιταμίνες Α και D.

Πράγματι, τα περισσότερα ωμέγα-3 που περιέχονται στο ιχθυέλαιο. Αλλά πολυακόρεστα λίπη σε αυτό για το συνολικό περιεχόμενο είναι μικρότερο από το τρίτο, όλα τα υπόλοιπα -. Άλλες ουσίες

Εφαρμογή

Τις περισσότερες φορές ωμέγα-3 είναι διαθέσιμη σε μορφή κάψουλας. Θα κατέβει σε ένα φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή, έτσι αγοράζουν μπορεί ο καθένας. Παρ ‘όλα αυτά, πριν από την ανάληψη θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να εξασφαλιστεί ότι το φάρμακο δεν θα προκαλέσει βλάβη.

Στις προληπτικούς σκοπούς σε ενήλικες, μόνο μία κάψουλα ανά ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων ή αμέσως μετά. Ο διορισμός θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από τρεις μήνες, διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι.

Για θεραπευτικούς σκοπούς, η δόση μπορεί να αυξηθεί σε δύο ή τρεις κάψουλες την ημέρα σε συνεννόηση με το γιατρό σας. Τα παιδιά κάτω των δώδεκα ετών επίσης να δείτε έναν ειδικό.

Για να απαλλαγούμε από τη δυσάρεστη γεύση του ιχθυελαίου στην στοματική κοιλότητα, συνιστάται να συμπεριλάβει στη διατροφή των χυμών όξινων φρούτων, σόλο πίκλες ή λάχανο τουρσί.

Αντενδείξεις

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες ωμέγα-3 αντενδείκνυται:

 • Στην περίπτωση της περίσσειας βιταμίνης Ε
 • Κατά τη λήψη παρασκευασμάτων που περιέχουν βιταμίνη Ε
 • Εάν είναι ευαίσθητα σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3
 • Δυσανεξία των ωμέγα-3
 • Στην περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης στα ψάρια ή τα προϊόντα της.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά λιπαρών οξέων;

Τα περισσότερα καλά προϊόντα που περιέχουν λιπαρά οξέα θα φέρει σε ακατέργαστη μορφή της, οπότε καλό είναι να μην τα εκθέτετε σε θερμική επεξεργασία ή υπόκεινται σε ελάχιστες. Για να αποφευχθούν προβλήματα λόγω της έλλειψης των πολυακόρεστων οξέων, συνιστάται να τηρεί τους ακόλουθους κανόνες:

 • ανεφοδιασμό φρέσκες σαλάτες με φυτικά έλαια – για το τηγάνισμα χάνουν χρήσιμες ιδιότητές τους
 • .

 • Μην αποθηκεύετε λάδι στο φως, και ακόμα καλύτερα για αυτούς να βρουν ένα σκοτεινό δοχείο.
 • Όταν αγοράζετε να προτιμούν να μην είναι παγωμένο, και ωμό ψάρι.
 • Δώστε προσοχή στα καρύδια -. Μερικούς πυρήνες περιέχει την ημερήσια πρόσληψη των λιπαρών οξέων

Αν προσεγγίσουμε την προετοιμασία της δίαιτας καλά, τα λιπαρά οξέα που περιέχονται στα τρόφιμα θα είναι αρκετή για να παρέχει ολόκληρο το σώμα τους. Child των πολυακόρεστων λιπαρών που απαιτούνται στο μισό έως δύο φορές λιγότερο από ό, τι έναν ενήλικα, είναι επίσης σημαντικό να μην ξεχνάμε.

Harm και υπερδοσολογία

Κατά τη λήψη ωμέγα-3 μπορεί να είναι παρενέργειες. Για παράδειγμα, μερικές φορές τα συμπτώματα που μοιάζουν διοίκηση – ναυτία, διάρροια, ακόμη και εμετό. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από αλλεργίες ψάρια μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο, εξανθήματα στο σώμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε και να συμβουλευθείτε έναν ειδικό για συμβουλές. Το πιο πιθανό, ωμέγα-3 θα πρέπει να αντικατασταθούν με ένα άλλο φάρμακο.

Η υπερδοσολογία, κατά κανόνα, έχει μια αρνητική αντίδραση. Ακόμη και σε περίπτωση υπέρβασης ημερήσια τιμή, δεν απειλεί τον οργανισμό.

Τρόφιμα που περιέχουν ωμέγα-3

Το προϊόν με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ωμέγα 3 είναι τα λιπαρά ψάρια. Αυτή η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει την πέστροφα, οι σαρδέλες, ο σολομός, σολομός, η ρέγκα, ιππόγλωσσα και το σκουμπρί. Πολλοί ακόρεστα λίπη και ορισμένα άλλα υποβρύχια κατοίκους -. Το στρείδι, αστακό, θάλασσα χτένια

Εκτός από τα ψάρια, επαρκή ποσότητα των ω-3 που περιέχονται στα έλαια -. Ιδιαίτερα canola και ελιάς, σπόρους λιναριού, καρύδια, μαρούλι, λάχανο, μπρόκολο και μερικές όσπρια

Top 5 συμπληρώματα

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που βασίζονται σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, η μόνη διαφορά είναι ο κατασκευαστής και η δοσολογία της ουσίας. Παρά το γεγονός ότι δεκάδες τέτοια πρόσθετα, ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία, απέκτησε μόνο μερικά:

 • Omacor. Μια γερμανική φάρμακο, τις περισσότερες φορές εκχωρηθεί σε ενήλικες με κίνδυνο εμφράγματος του μυοκαρδίου. Ως καθημερινή απαίτηση του μόνο μία κάψουλα ανά ημέρα.
 • Vitrum Cardio ωμέγα-3. Φτιαγμένο στις ΗΠΑ. Εμποδίζει την ανάπτυξη των καρδιαγγειακών νοσημάτων, λαμβάνεται μία φορά την ημέρα. Μία κάψουλα του φαρμάκου περιέχει 1 g ωμέγα-3.
 • Doppelgerts είναι ένα άλλο συμπλήρωμα της γερμανικής παραγωγής. Μία δόση περιέχει περίπου 800 mg του λίπους σολομού.
 • Omeganol Forte είναι το περιεχόμενο ως ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Συμπληρώματα ξεχωρίζει από την προηγούμενη χαμηλότερη τιμή.
 • Nutrilite συμπλήρωμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποδεκτές στο ποσό των δύο κάψουλες την ημέρα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *