Νέα

Sustafix – απόψεις, σχόλια, τιμή, αξίζει να αγοράζει;

Η σύγχρονη φυσική αδράνεια οδήγησαν στον κίνδυνο εμφάνισης διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της «αναζωογόνησης» πόνο στις αρθρώσεις. Η αφθονία των φαρμάκων που προσφέρονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία, συναγωνίζονται με κάθε διαλαλούν τους σε διαφημίσεις, μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός εύκολο να απαλλαγούμε από παθήσεις των αρθρώσεων.

Espesyal na presyo !!!. I-click at makita !!!

Στην πράξη, η θεραπεία είναι μακρά και πολύ δύσκολη, και με την εμφάνιση των μη αναστρέψιμες αλλαγές – ακόμα και αδύνατη. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για την πρόληψη και την προσοχή στις αρθρώσεις τους σε νεαρή ηλικία, για όσο το δυνατόν περισσότερο για να παρατείνει τη διάρκεια της ενεργού ζωής.

Κοινή υγείας Sustafix

Η άρθρωση είναι μια κινητή άρθρωση των απολήξεων των δύο ή περισσοτέρων οστών. Ανάμεσά τους είναι ο χόνδρος ή ο μηνίσκος, το οποίο προστατεύει το κοινό από την υπερβολική φθορά. Και η διασταύρωση της προστατευόμενης από κοινού κάψουλα των συνδέσμων και των τενόντων, σταθερά το κλείδωμα στη θέση του. Περιαρθρικών ρευστού δίνει τροφή στο οστό μέσω του αίματος.

Το κύριο καθήκον τη διατήρηση του κοινού για την υγεία είναι η ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Πρώτα απ ‘όλα, είναι αναγκαίο να εξαλειφθούν υπερβολική πίεση στην άρθρωση. Όταν το υπερβολικό βάρος είναι να πάρει τη διόρθωση του, επειδή οι αρθρώσεις δεν έχουν σχεδιαστεί για το επιπλέον βάρος. Αυτό είναι να μην το παρακάνετε με τις δίαιτες και τους περιορισμούς, όπως το κοινό, καθώς και τον οργανισμό στο σύνολό του, θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέσα.

Μην αγνοείτε τα σήματα του σώματος για τα κοινά προβλήματα. Οι πιο κοινές ασθένειες της συσκευής αρθρικού περιλαμβάνει αρθρίτιδα EM>, αρθρίτιδα EM> και θυλακίτιδα EM>.

Η αρθρίτιδα θεωρείται μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τρέξει. Επειδή 5 χρόνια από την ίδρυσή της, η πιθανότητα της αναπηρίας είναι 40%. Η διαδικασία που εμπλέκονται όλα τα νέα αρθρώσεων και ιστών, που οδηγεί στην ήττα του συνόλου του οργανισμού.

Κοινή πόνος ξεκινά συχνά με δυσφορία κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας, και επιπλέον μπορεί να αυξήσει ακόμη και Ξυπνήστε το βράδυ έντονη επίθεση ενός ατόμου.

Εάν το αρχικό στάδιο της απώλειας, τότε η αρθρίτιδα αναπτύσσεται σε οστεοαρθρίτιδα – την έναρξη του πλήρους καταστροφής της άρθρωσης, συχνά απαιτούν αντικατάσταση. Η εμφάνιση της οστεοαρθρίτιδας προειδοποιεί το διακριτικό κρίση των οστών – τραχύ, ξηρό, επώδυνη. Για να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά από κοινού είναι αδύνατο, αλλά μπορείτε να σταματήσετε την καταστροφή του.

Οι μέθοδοι θεραπείας:

 • φαρμακευτικών (αντι-φλεγμονώδη, αναλγητικά, χονδρο, αλοιφές, πηκτές, βάμματα για το τρίψιμο)?
 • μη φαρμακολογικές (φυσιοθεραπεία, μασάζ, ο βελονισμός)?
 • χειρουργική επέμβαση (αντικατάστασης άρθρωσης ή χονδροπλαστική).

Αν έχετε πόνο στις αρθρώσεις, αρθρώσεις ύποπτα κρίσιμη στιγμή, αύξηση του μεγέθους του, να αναλάβει άμεση δράση. Συγκεκριμένα, απαραίτητη μπορεί να είναι η τελευταία κρέμα με βάση αποσπάσματα από τα κέρατα ελαφιών Αλτάι με προστιθέμενη θεραπευτική συστατικά φυσικής προέλευσης -. Sustafix

Στη συνέχεια, ας σταθούμε για τις ιδιότητες και τη δράση, μειώνει το δηλητήριο αυτή η κρέμα σε εφαρμογή ανταλλαγής, σε πλήρη συμφωνία με τις συστάσεις των οδηγιών χρήσης του κατασκευαστή. Αλλά πριν προχωρήσετε, εφιστώ την προσοχή σας στις ακόλουθες πληροφορίες:

Και τώρα στο θέμα της επανεξέτασης αυτής.

Sustafix – ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της κρέμας για αρμούς

Sustafix, χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες των συστατικών που περιλαμβάνονται στον κρέμα που έχει μια φυσική προέλευση, έχει ένα ισχυρό πολυ παρατεταμένη αντι-φλεγμονώδη, αντιοιδηματική, αναλγητικό, southbreakers, αποκατάστασης επίδραση στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • όταν τα συμπτώματα του πόνου?
 • οίδημα στις αρθρώσεις?
 • εκφυλιστικές διεργασίες του ιστού χόνδρου?
 • σε περίπτωση παραβίασης της παροχής αίματος στην άρθρωση κάψουλα?
 • σε φλεγμονώδεις διαδικασίες?
 • για παραβίαση της κινητικότητας της άρθρωσης?
 • όταν συνδέονται επιπλοκές και παραμόρφωση της άρθρωσης.

Sustafix δεν περιέχουν συνθετικά, τα φάρμακα, γενετικά τροποποιημένες ουσίες και συντηρητικά, έχουν την εγγενή βιοδιαθεσιμότητα και συμβατότητα με τον ιστό, υποαλλεργική, έχει μια ρυθμιστική επίδραση στην τόνο των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, αποστράγγιση επίδραση του διακυτταρικό χώρο, λέμφου, ελαστίνη και ίνες κολλαγόνου των κατώτερων στρωμάτων του δέρματος, ένα ανώτερο επιθηλιακό στρώμα της επιδερμίδας, νευρικές απολήξεις.

Η κρέμα έχει την προστιθέμενη καταπραϋντική, αποκαταστατική, αναγεννητική protivoraketnyi, ανοσορυθμιστικές, κατασταλτική δράση για ρευματική αρθρίτιδα, νευρίτιδα, δερματίτιδα δέρμα διαφόρων προελεύσεων, συμβάλλοντας:

 • εξάλειψη της επώδυνης συνδρόμου και την αύξηση της κινητικότητας στη φλεγμονώδη διεργασία της τραπεζοειδούς μυός?
 • η εξάλειψη της φλεγμονώδους διαδικασίας του δέρματος, πρήξιμο, ερεθισμός που σχετίζεται με τα τσιμπήματα εντόμων?
 • εξαλείφοντας τον πόνο που σχετίζεται με πολλαπλές φλεγμονώδεις διεργασίες στις αρθρώσεις των δακτύλων, τους αγκώνες?
 • εξάλειψη του πόνου στην οσφυϊκή περιοχή, που προκαλείται από την φλεγμονώδη διεργασία, λουμπάγκο?
 • αναγέννηση του επιθηλιακού ιστού σε τραύματα, εγκαύματα?
 • εξάλειψη των μώλωπες, μώλωπες στο αποτέλεσμα της έκφρασης sossoudodwigatelnogo ιδιότητες τύπου?
 • η ομαλοποίηση του συνδετικού ιστού υπό τάση, οι ορμές τους συνδέσμους?
 • εξάλειψη τράβηγμα πόνο στα πόδια, τα χέρια, που προκαλείται από μειωμένη αντίσταση του σώματος, λοιμώξεις, παράγοντας στρες, κλιματολογικές συνθήκες.

Φυσικές πηγές των γλυκοζαμινογλυκανών, που περιλαμβάνονται στην κρέμα Sustafix, έχουν μια μέγιστη δραστικότητα και βιοδιαθεσιμότητα, παρέχοντας άμεση επίδραση στην εσωτερική του ιστού της άρθρωσης. Μπορούν γρήγορα να εξαλείψει τα συμπτώματα της φλεγμονής (πόνος, οίδημα, διαταραχές της κινητικότητας), εμποδίζει τις καταστροφικές διαδικασίες στον χόνδρο και να θέσει σε τάξη τα κατεστραμμένο μυϊκές ίνες και τα σκάφη.

Espesyal na presyo !!!. I-click at makita !!!

Ίσως η χρήση της κρέμας ως προληπτικό μέτρο για την πρόληψη της παθολογικής διαδικασίας στο αρθρικό κάψουλα σε περίπτωση παραβίασης των μεταβολικών διεργασιών στο σώμα, οι επιπλοκές στις αρθρώσεις, αυξημένα σωματική άσκηση, ουρική αρθρίτιδα, οι αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία του οι αρθρώσεις, ο επαγγελματίας παράγοντας των παθολογικών αλλαγών των αρθρώσεων.

Συνοψίζοντας τα αποτελέσματα, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω για τη σταδιακή αντίκτυπο που κρέμας Sustafix στην εφαρμογή ανταλλαγής:

 • ανακουφίζει από τα συμπτώματα του πόνου και μειώνει το πρήξιμο.
 • ομαλοποιεί μεταβολικές διαδικασίες στην αρθρική κάψα.
 • ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ λέπτυνση του χόνδρου και την ανάπτυξη των οστών αιχμές.
 • Επαναφέρει τις ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών του χόνδρου.
 • ΑΥΞΑΝΕΙ αγγειακό τόνο και το επίπεδο υγρασίας του δέρματος.
 • βελτιώνει τη λειτουργία του κινητήρα των τραυματισμένων συνδέσμων.

Η κρέμα Sustafix

Η μοναδικότητα του θεραπευτικού αποτελέσματος της κρέμας επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό λόγω της παρουσίας στη σύνθεσή του των εκχυλισμάτων από τα κέρατα ελαφιών Αλτάι, περιέχει χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη είναι βασικά συστατικά που συμβάλλουν στην επιτυχή θεραπεία των περισσότερων ασθενειών των αρθρώσεων.

Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε τα βασικά δραστικά συστατικά της σύνθεσης κρέμας και τις ιδιότητες του καθενός από αυτά.

Antlers Αλτάι ελάφια

Antlers περιέχουν ένα μεγάλο αριθμό βιολογικά ενεργών ουσιών. Για θεραπευτικά αποτελέσματα σε σύγκριση με κέρατα ginseng. Ένα σύνολο αντιοξειδωτικά, ουσιώδη λιπαρά οξέα, βιταμίνη Α και Ε και άλλα θρεπτικά συστατικά στην ανάπλαση μέρη, μπορεί – κυκλοφορία Λίβανο, ομαλοποιεί το μεταβολισμό των οστών και των χόνδρων, παρέχουν θεραπεία και επανορθωτική δράση, ρυθμίστε μεταβολικές διεργασίες.

Το εκχύλισμα του antler χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των τραυματισμών και κατάγματα, πόνο στις αρθρώσεις με διαφορετικές αιτιολογία. Ειδικό ως μέρος του συμπλόκου θεραπείας των αρθροπάθεια, αρθρίτιδα και οστεοχόνδρωση, χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της κήλη δίσκων, θυλακίτιδα και κύφωση. Ένα ιδιαίτερο ρόλο στη θεραπεία της άρθρωσης παιχνιδιού που είναι παρόντες στο εκχύλισμα, χονδροϊτίνη EM> και γλυκοζαμίνης EM>.

Espesyal na presyo !!!. I-click at makita !!!

Χονδροϊτίνη – το στοιχείο που ενεργοποιεί την παραγωγή υαλουρονικού οξέος (είναι «υπεύθυνη» για τη λειτουργικότητα του χόνδρου, η ελαστικότητα των συνδέσμων, η ποιότητα του αρθρικού υγρού). Είναι ένα φυσικό αναισθητικό, το οποίο είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για να εξαλείψει τον πόνο και να σταματήσει τη φλεγμονή, αλλά να «ξεκινήσει» τις αναγεννητικές μηχανισμούς σε χόνδρο και οστό ιστούς. Χρησιμοποιώντας chondrointin την ενεργοποίηση της κυτταρικής διαίρεσης, χάρη στην υαλουρονικό χόνδρος είναι ισχυρή και ευέλικτη ταυτόχρονα, και αρθρική κάψα πάρει αρκετό αρθρικό υγρό για να διευκολύνει την κίνηση.

Η γλυκοζαμίνη – θαύμα “μακιγιάζ” για τις αρθρώσεις. Αυτή η ουσία που παράγεται από τον χόνδρινο ιστό, είναι ένα συστατικό της χονδροϊτίνης και του αρθρικού υγρού, των ιστών, προμήθειες πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, εμποδίζοντας τον εκφυλισμό τους. Η γλυκοζαμίνη κανονικοποιήθηκαν τη λειτουργικότητα του Τμήματος του κινητικού συστήματος, λόγω της ομαλοποίησης των τροφισμού των αιμοφόρων αγγείων.

Βιογενείς πρόπολη

Βοηθά να αντιμετωπίσει παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης., Τονώνει το νευρικό σύστημα, καταστέλλει τον πόνο και σας επιτρέπουν να εξομαλύνει σταδιακά τη διαδικασία του μεταβολισμού στις πληγείσες περιοχές.

Το ήπαρ του καρχαρία

Περιέχει χαλκό, σίδηρο, ψευδάργυρο, ιώδιο, βιταμίνες Α, Ε, Δ έχει αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και αναγεννητικές ιδιότητες, αποτελεσματική στη θεραπεία των λοιμωδών αρθρίτιδας, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιεί την επισκευή του ιστού του χόνδρου των αρθρώσεις που επηρεάζονται από αρθροπάθεια. Αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, καταπολεμούν τις λοιμώξεις, απομακρύνει στάσιμη εκπαίδευση, βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Beaver άνοιξη

Προωθεί την συνένωση των καταγμάτων και την ταχεία ανάκτηση των κατεστραμμένων μυών και των συνδέσμων. Έχει αναλγητική, αντισπασμωδική και αντιμικροβιακή δράση. Θεωρείται ένα από τα πιο πολύτιμα και αποτελεσματικά εργαλεία για την αντιμετώπιση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης, η οποία αφαιρεί γρήγορα τον πόνο και τη φλεγμονή. Προωθεί την συνένωση των καταγμάτων και την ταχεία ανάκτηση των κατεστραμμένων μυών και των συνδέσμων.

Sustafix – Κριτικές

Μπορείτε να συναντηθεί με το ένα του μεγάλου αριθμού των πελατών σχετικά με την κρέμα για τις αρθρώσεις, πηγαίνοντας στην αρχική τους δημοσίευση στο παρακάτω σύνδεσμο:

Οδηγίες για τη χρήση της κρέμας Sustafix

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω screenshot από την ιστοσελίδα του επίσημου προμηθευτή για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα είναι εύκολη, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα πριν από τη χρήση της κρέμας θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης από τον κατασκευαστή. Χρειάζεται να αποσπάσουν μια μικρή ποσότητα κρέμας στο χέρι, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην προβληματική περιοχή και τρίψτε με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί εντελώς από το δέρμα. Η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται 1 ώρα την ημέρα για 30-45 ημέρες.

Sustafix θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Είναι πολύ σημαντικό να μην παραλείψετε μια μέρα για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα. Σε τήρηση των οδηγιών χρήσης, Sustafix, τον πόνο και τη φλεγμονή που θα είναι σε θέση να απαλλαγούμε από τις πρώτες 10 ημέρες.

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την απάτη, να θυμάστε ότι κατά την παραγγελία στην ιστοσελίδα του επίσημου προμηθευτή έχετε κρέμα γάλακτος, το οποίο αναγκαστικά θα συνοδεύεται από οδηγίες για την Sustafix εφαρμογή σε καλής ποιότητας χαρτί και το πιστοποιητικό συμμόρφωσης. Η κρέμα έρχεται στην αρχική του συσκευασία τοποθετείται ένα μοναδικό κωδικό εγγραφής.

Έτσι, για να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του συμπληρώματος, αρκεί να βρείτε τον ειδικό κωδικό στη συσκευασία και να ελέγξει τη γνησιότητά του.

Sustafix – πλεονεκτήματα, τιμή, πού να αγοράσει κρέμα κοινές ασθένειες

Sustafix έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία της μώλωπες, πόνο στις αρθρώσεις με διαφορετικές αιτιολογία. Ειδικό ως στοιχείο του συμπλόκου θεραπεία της οστεοχόνδρωση, αρθρίτιδας και αρθροπάθειας, που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της κήλη δίσκων, θυλακίτιδα και κύφωση. Ανακούφιση από τον πόνο και οίδημα, διεγείρει την αναγέννηση, αποκαθιστά χόνδρου, τη βελτίωση της υγείας και την επιστροφή κυκλοφορία.

Σε σύγκριση με ενέσεις, Sustafix δεν βλάπτουν το μαλακό ιστό και τη δομή της κάψουλας της άρθρωσης, αλλά μάλλον διεισδύει μέσα στην αρθρική κοιλότητα από την όσμωση, δηλαδή, ταυτόχρονα τρέφει και αποκαθιστά τη δομή και τη λειτουργία της άρθρωσης κάψουλας. Μια σημαντική θέση στην πρωτοποριακή κρέμα είναι ένα απόσπασμα από τα φάρμακα κέρατα ελαφιών Αλτάι, περιέχει χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη, απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων.

Εκτός αποτελούνταν από προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα, τα φυσικά έλαια, και επίσης σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Τελειώνοντας την είσοδο, επισημάνετε μερικά περισσότερα στοιχεία σχετικά με την τελευταία κοινή κρέμα Sustafix:

 • ανακουφίζει από οίδημα και πόνο στις αρθρώσεις?
 • αρθρώσεις επισκευή και ιστών?
 • συνιστώνται για την αρθρίτιδα, αρθροπάθειας και οστεοχόνδρωση?
 • παραχθεί μόνο 1200 μονάδες ετησίως.

Για να συνοψίσουμε, υπενθυμίζουν τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα των κοινών κρέμα, εμφανώς εκπέμπουν Sustafix σχετικά με τα ανάλογα φόντο, ειδικότερα:

 • Ασφάλεια. Φυσικά συστατικά δεν είναι εθιστικά, εξαλείφει τις πιθανές παρενέργειες και αλλεργική αντίδραση s, έτσι η κρέμα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ανεξάρτητα από την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος.
 • ΕΥΕΛΙΞΙΑ. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή, αυτό εξαλείφει υπάρχουσες ασθένειες και τα προβλήματα με τις αρθρώσεις, ενεργοποιεί η προστατευτική λειτουργία ξεκινά τη διαδικασία της αναγέννησης των κατεστραμμένων περιοχών και αντικείμενα.
 • ΑΠΟΔΟΣΗ. Πράξεις ως αναλγητικό και αντισηπτικό, απορροφάται γρήγορα αντιμετωπίσουν αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, οστεοχόνδρωση και άλλες ασθένειες των αρθρώσεων, προστατεύει από υποτροπές.
 • Προσβασιμότητα. Η διάρκεια της θεραπείας στο σπίτι που διαθέτει ανθρώπους με οποιοδήποτε εισόδημα και το κόστος πολύ μικρότερο από παρόμοια διαδικασία σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα.

Για να παραγγείλετε ή δεν εξετάζονται στην παρούσα επανεξέταση, κρέμα Sustafix – αυτό και μόνο εσύ. Ελπίδα οι ανωτέρω πληροφορίες είναι χρήσιμες για εσάς και θα σας βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων.

Αν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοναδικό κρέμα, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του επίσημου προμηθευτή του συμπληρώματος, κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε από τις συνδέσεις τοποθετούνται στο κείμενο ή παρακάτω banner.

Στην ιστοσελίδα, στέλνοντας με τον διανομέα του προϊόντος στοιχεία επικοινωνίας σας, θα πάρετε σύντομα μια κλήση πίσω από έναν εκπρόσωπο της εταιρείας ο οποίος μπορεί να διαπραγματευτεί τους όρους της παράδοσης και να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Οι τιμές για άλλες περιοχές ρωτήστε στην ιστοσελίδα του επίσημου προμηθευτή των αγαθών, γιατί η γεωγραφία της παράδοσης μπορεί να παρατείνεται χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση από την πλευρά του.

Να είστε προσεκτικοί, διότι όλες οι άλλες συνδέσεις στο πλαίσιο της αναθεώρησης είναι στο Γενικό ιστοσελίδα δεν λειτουργεί για αυτή την προσφορά!

Για τη μετάβαση στην κοινή ιστοσελίδα του επίσημου προμηθευτή της κρέμας Sustafix, περισσότερες πληροφορίες, κλπ, κάντε κλικ στο banner παρακάτω.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...