Υγεία

Squeeze Station – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Hi!

Σήμερα θα σας πω για το σταθμό για τη συσκευασία τροφίμων μωρό, Ινφαντίνο Squeeze Station. Μια μοναδική εφεύρεση που απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη ζωή και δίνει την μητέρα την ευκαιρία να πάρει ένα υγιές μωρό διατροφή έξω από το σπίτι.

Κατ ‘αρχάς, ότι θα απαντήσει στο εύλογο ερώτημα «Γιατί χρειαζόμαστε αυτή σταθμού;»

Υπάρχουν πολλές επιλογές:

1. Εσείς και το παιδί σας να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής και συχνά χρειάζεται να φάτε έξω από το σπίτι.
2. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθούν τις αρχές της υγιεινής διατροφής και προτιμούν να αφήσει το μωρό να τρώνε υγιεινά, σπιτικό φαγητό.
3. Η εφεύρεση θα σας διαρκέσει για χρόνια και θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα σε πρακτικό ακόμα στο γυμνάσιο.

Το σημείο του σταθμού εργασίας είναι ότι το σπιτικό πουρέ, smoothies, χυμούς γρήγορα και εύκολα συσκευασμένα σε μαλακό δοχεία ή μπουκάλια.

Και τώρα θα σας δείξω πώς να διαχειριστεί πραγματικά το σταθμό. Η διαδικασία διαρκεί μερικά λεπτά.

Οι

Soft τσάντες σταθερά σε μια ειδική υποδοχή.

Στην κορυφή του διανομέα σακουλών πληγή.

Στη συνέχεια, για λόγους ευκολίας, μπορείτε να ρυθμίσετε το χωνί και γεμίστε το δοχείο με το προϊόν: γιαούρτι, smoothies, πουρέδες, χυμούς.

Πιέστε προϊόν ωθείται εντός του διανομέα.

Ο πληρωμένος σάκος κλείνεται με βιδωτό καπάκι.

Αν σκοπεύετε μακροχρόνια αποθήκευση (π.χ. πάγωμα), η τσάντα είναι καλύτερα να γράψετε ό, τι το προϊόν μέσα και όταν το έκανε.

Στο ψυγείο το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί μέχρι και 2 ημέρες, σε καταψύκτη μέχρι 2 μήνες. Είναι η σύσταση του κατασκευαστή. Ξεπάγωμα προσωπικά, συστήνω σε θερμοκρασία δωματίου.

Ως υπενθύμιση σχετικά με τους κανόνες για την αποθήκευση του μαγνήτη στο ψυγείο.

Το σύστημα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων, αν και οι λεπτομέρειες λίγο και τα πλένουμε με το χέρι δεν είναι δύσκολη.

Διαστημικό σταθμό και δεν παίρνει πολύ. Τα πάντα είναι συμπαγές και βολικό. Ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια.

Η βάση είναι φτιαγμένο από καουτσούκ έτσι καμία ολίσθηση πάνω στο τραπέζι.

Το πλαστικό είναι υψηλής ποιότητας – δεν μυρίζει. Όλα τα μέρη του συστήματος είναι απολύτως ασφαλές και δεν περιέχουν δισφαινόλη-Α και χλωριούχο πολυβινύλιο.

Μαζί με το σταθμό 10 μαλακά πακέτα.

Εκτός από το σταθμό μπορεί να αγοραστεί:
– σύνολο 50 μαλακά πακέτα
– μαλακή
μπουκάλι σιλικόνης – κουτάλι
– χωνί

Στην περίπτωσή μας, ο σταθμός αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο. Είμαστε σε 9 μήνες σας δεν προσπάθησε κονσερβοποιημένα τρόφιμα, αλλά μερικές φορές πρέπει να τρώτε στο δρόμο, στα εμπορικά κέντρα, συχνά σε εστιατόρια. Έχω προ-μαγειρεμένα πουρέ πατάτας και συσκευάζονται σε μαλακά πακέτα. Συμβαίνει ότι η έξοδος φύγει νωρίς το πρωί και το μεσημεριανό γεύμα με απογευματινό σνακ είμαστε όλοι το ίδιο χρήσιμη και σπιτικά με αυτόν τον σταθμό. Ακόμη και για ένα σνακ παίρνω αυτές τις τσάντες. Στο αυτοκίνητο είναι πάντα ένα πακέτο σούπα λαχανικών για μένα. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε το σπίτι στην ώρα για το μεσημεριανό γεύμα, ένα σνακ ιδανικό για μένα.

Για να αγοράσει ένα τέτοιο σταθμός μπορεί να είναι σε Olanta.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *