Υγεία

Smoke out – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

εθισμό Το κάπνισμα, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε αναπηρία και το θάνατο του ασθενούς. Σύμφωνα με ΗΠΑ στατιστική μελέτη, το κάπνισμα μειώνει τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου κατά μέσο όρο για 13 χρόνια. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί προσπαθούν να σταματήσουν το κάπνισμα για να σώσει την υγεία. Αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ο λόγος είναι η εξάρτηση από τη νικοτίνη. Αλλά είναι εύκολο να αποφευχθεί αν πιστεύετε ότι οι πωλητές του ψεκασμού «καπνός Out». Ισχυρίζονται ότι η διακοπή του καπνίσματος είναι δυνατόν, εάν εντός 14 ημερών για τη θεραπεία στόμα ιατρική νικοτίνη.

Σπρέι καπνίζοντες Καπνίζουν έξω

«Ο καπνός Out» υπόσχεται να σας απαλλάξει από τις κακές συνήθειες 2 εβδομάδες. Επιπλέον, έχει μια σειρά από θετικά αποτελέσματα στην υγεία. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι το αργότερο 14 ημέρες θα πάρετε:

 • δροσερή αναπνοή?
 • λευκό χαμόγελο?
 • όμορφο και καλά καλλωπισμένο μαλλιά?
 • πλήρη αίσθηση της όσφρησης.

Θα πρέπει πλέον να βρωμάει του καπνού των τσιγάρων. Φύγε βήχα, και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Επιπλέον, θα κόψετε το κάπνισμα χωρίς:

 • θέληση και τη νικοτίνη απόσυρση?
 • αύξηση του σωματικού βάρους και αύξηση της όρεξης?
 • ψυχική δυσφορία και εναλλαγές της διάθεσης.

Οδηγίες χρήσης «Καπνίζουν έξω

Σπρέι Κάπνισμα «καπνός Out» θα πρέπει να ψεκάσετε στο στόμα καθημερινά. Ο αριθμός των χρήσεων δεν περιορίζεται. Θα πρέπει να εφαρμόζονται, όποτε αισθάνεστε την ανάγκη για νικοτίνη. Η διάρκεια της θεραπείας είναι συνήθως 2 εβδομάδες. Στη συνέχεια ψεκάστε «καπνός Out» που δεν χρειάζεστε πλέον. Μπορείτε να εγκαταλείψει τα τσιγάρα για πάντα.

Σύνθεση “Καπνίζουν έξω

“καπνός Out”, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, περιλαμβάνει:

 • ιατρική νικοτίνης για να αποφύγετε τα συμπτώματα στέρησης και την καταστολή τους πόθους για το κάπνισμα?
 • Gotu Kola – για τη βελτίωση της μνήμης?
 • St. Βαλσαμόχορτο – για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος?
 • μέντα, ευκάλυπτο, Melissa, μενθόλη, για δροσερή αναπνοή.

Είναι σαφές ότι, σύμφωνα με τους πωλητές «καπνός Out» το κύριο αποτέλεσμα παρέχεται από τη λεγόμενη ιατρική νικοτίνης. Αφαιρεί τη λαχτάρα για τα τσιγάρα. Άλλες ουσίες εκπληρώνουν μόνο μία λειτουργία στήριξης.

Η γνώμη του γιατρού Καπνίζουν έξω

«Ο καπνός Out» δεν θα βοηθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα. Στη σύνθεσή του είναι μια ιατρική νικοτίνης. Η ουσία αυτή δεν υπάρχει στη φύση. Υπάρχει μόνο ένα νικοτίνη που περιέχεται στον καπνό του τσιγάρου.

Πιθανώς οι πωλητές «καπνός Out» ονομάζεται αυτός ο όρος η συνήθης νικοτίνη που περιέχει φάρμακα. Αυτή είναι η ίδια χημική ένωση που βρίσκεται στον καπνό των τσιγάρων. Η μόνη διαφορά είναι στο σκοπό. Η νικοτίνη με την μορφή επιθεμάτων ή άλλων μορφών δοσολογίας που χρησιμοποιούνται με σκοπό την εξάλειψη του εθισμού στη νικοτίνη, και η νικοτίνη του καπνού των τσιγάρων έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την κάλυψη των ανθρώπινων ανάγκη στην καπνίζοντες.

Ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν αυτά τα προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη ή άλλες νικοτινικό υποδοχέα διεγερτικά. Κακή συνήθεια του ατόμου αποτελείται από δύο συνιστώσες: τη σωματική και ψυχολογική. Φυσικές επιδράσεις της νικοτίνης στο μεταβολισμό. Ψυχολογική – η συνήθεια των τροχοπέδη για ένα τσιγάρο όταν εκτίθενται σε ορισμένες ωθήσεις. Κάθε που κατέχουν. Πυροδοτεί συνήθως αρκετές δεκάδες και μερικές φορές αρκετές εκατοντάδες. Μπορούν να είναι:

 • η χρήση του τροφίμου?
 • η κατανάλωση αλκοόλ?
 • το τέλος οδήγησης?
 • πηγαίνει στην τουαλέτα?
 • καλέσει τη γυναίκα του στο τηλέφωνο, κλπ.

διακοπή του καπνίσματος, ένα άτομο πρέπει να ξεπεράσει τους δύο παράγοντες – τόσο ψυχολογική και σωματική – την ίδια στιγμή. Είναι πιο δύσκολο από ό, τι για την αντιμετώπισή τους ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν να γίνει έτσι:. Να απομακρυνθεί το πρώτο συστατικό από την ψυχολογική εθισμό και, στη συνέχεια, τη φυσική

Το φυσικό συστατικό παραμένει και ψυχολογική αριστερά, εργαλεία, με βάση τη νικοτίνη. Λαμβάνοντας τους ένα πρόσωπο που δεν καπνίζει και απογαλακτιστεί από τη συνήθεια να κρατήσει ένα τσιγάρο στο στόμα του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν πάσχει από στέρησης της νικοτίνης. Αφού ο ασθενής παίρνει απαλλαγούμε από τη μηχανική συνήθεια να κάνει σύσφιξης κάτω από ορισμένες συνθήκες, μπορείτε να αρχίσετε να απαλλαγούμε από την εξάρτηση από το φυσιολογικό επίπεδο. Φάρμακα νικοτίνη ακυρώσετε. Αυτό μπορεί να γίνει απότομα ή με βαθμιαία μείωση της δόσης.

Έτσι, αν το «Smoke Out» περιέχει νικοτίνη, όπως υποδεικνύεται από τους πωλητές, αυτό το εργαλείο είναι ένα από τα φάρμακα για την άρνηση του ατόμου από το κάπνισμα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα είναι αποτελεσματική; Πιθανώς όχι. Μια ιστοσελίδα που πουλάει «καπνός Out», δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Μπορεί κάλλιστα να είναι ότι δεν υπάρχει νικοτίνη στη σύνθεση του σπρέι αριθ.

Ανησυχητική την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του:

1. «Ο καπνός Out» είναι το μόνο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα.

Στην πραγματικότητα, αν «καπνός Out» περιέχει νικοτίνη, έχει δεκάδες ομολόγων. Με την ευκαιρία, η αποτελεσματικότητά τους συχνά αφήνει πολύ από το επιθυμητό.

2. “Ο καπνός Out” καταργεί την εξάρτηση για 14 ημέρες.

Δεν είναι αλήθεια. Τα περισσότερα από τα ανάλογα που χρησιμοποιούνται εντός 4 εβδομάδων. Μερικές φορές χρησιμοποιούνται πλέον. Γιατί θα «καπνός Out» απαλλαγεί από τον εθισμό στη νικοτίνη τόσο γρήγορα, αν δεν διαφέρουν από αυτούς;

3. “Ο καπνός Out” δεν έχει καμία παρενέργεια.

Είναι αδύνατο. Εάν το προϊόν δεν περιέχει νικοτίνη, ή άλλα διεγερτικά των νικοτινικών χολινεργικών υποδοχέων, θα πρέπει να είναι αντενδείξεις και παρενέργειες. Στις οδηγίες για τέτοια φάρμακα μπορείτε να βρείτε μια τεράστια καταλόγους των παρενεργειών. Και αν και πολύ σπάνια, 100% ασφαλή τα κεφάλαια αυτά δεν μπορούν να ονομαστούν. Επειδή το νικοτινικό υποδοχείς είναι παρόντες σε πολλές περιοχές του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε η νικοτίνη ή τα υποκατάστατά της επηρεάσει σχεδόν όλα τα όργανα και συστήματα.

Όλες οι παραπάνω μαρτυρεί το γεγονός ότι οι πωλητές «καπνός Out» παρέχουν ψευδή στοιχεία σχετικά με τις ιδιότητες, τη σύνθεση και την κλινική αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος. Το πιο πιθανό, θα λάβετε μια τακτική δροσιστικό σπρέι για το στόμα. Τα πιο αποτελεσματικά συστατικά σε αυτό είναι μέντα και ευκάλυπτο. Μυρίζουν ωραία, αλλά θα σας βοηθήσει καθόλου να σταματήσουν το κάπνισμα.

Τιμή Καπνίζουν έξω

«Ο καπνός Out» κόστος …. Δεν είναι τίποτα αν συγκρίνει κανείς με τα χρήματα που ξοδεύετε κάθε μήνα για τα τσιγάρα. Μπορείτε να αγοράσετε είναι πιθανό να προσφέρει πολλά μπουκάλια σπρέι, έτσι ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει ένα πλήρη κύκλο της θεραπείας.

Πού να αγοράσετε;

Σπρέι Κάπνισμα «καπνός Out» πωλείται στην επίσημη ιστοσελίδα: καπνός-out-σπρέι. Μπορείτε να το αγοράσετε, να διατάξει την παράδοση στο πλησιέστερο στην κατοικία ταχυδρομείο. Για αυτό θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας, μην ξεχνώντας να καθορίσετε τη χώρα διαμονής σας. Μετά θα λάβετε μια κλήση πίσω στο τηλέφωνο, πρέπει να επιβεβαιώσει την παραγγελία προφορικά. Το δέμα θα δημιουργηθεί την επόμενη μέρα. Μετά από μερικές μέρες μπορείτε να πάτε στο ταχυδρομείο και να πάρει σπρέι σας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *