Νέα

Silane Guard – υγρό γυαλί, απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσουν,

FONT>

Εντός των συστατικών σιλανίου Willson Φρουράς με βάση πολυμερή Μιλάνοβιτς μπορεί να βλάψει την υγεία.

Όταν εργάζεστε ραβδί με τους βασικούς κανόνες της προσωπικής ασφάλειας: EM>

1. Η θεραπεία πρέπει να γίνεται σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο.
2. Όλες οι πράξεις που αφορούν την εφαρμογή εκτελεί μόνο με προστατευτικά γάντια.
3. Μην εκθέτετε σιλανίου Φρουρά στο εκτεθειμένο δέρμα και τα ρούχα. Εάν για να αποφευχθεί αυτό απέτυχε, πλύνετε αμέσως των περιοχών που επλήγησαν με ζεστό νερό.

Γενικές οδηγίες σιλανίου Guard

Μην ανοίγετε εκ των προτέρων! Όταν διαρροή – χάνει τις ιδιότητές του

.

Η θεραπεία θα πρέπει να είναι μόνο επιφάνεια εφαρμοσμένη επίστρωση χρώματος.

Μην εφαρμόσετε την σύνθεση σε γυαλί, χρώμιο προϊόντα, σφραγίδες από καουτσούκ, μέρη άβαφη πλαστικό.

Όλες οι εργασίες που εκτελούνται με τη χρήση ενός καθαρού δέρμα πανί (microfiber).

Κλειστά συσκευασία αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος σε θερμοκρασία μέχρι έως +40 ° C σε όρθια θέση.

Τηρείτε τις συχνότητες ΩΡΑ!

Άνοιξη / φθινόπωρο στη σκιά (10 ° C ~ 20 ° C).

  • Ο χρόνος πολυμερισμού είναι 10 λεπτά.
  • Ώρα σκουπίστε με 5 λεπτά.

Καλοκαίρι στη σκιά (20 ° C ~ 35 ° C).

  • Ο χρόνος πολυμερισμού είναι 5 λεπτά.
  • Ο χρόνος σκουπίστε – 3 λεπτά

.

Μην εφαρμόζετε σε ζεστές επιφάνειες και σε άμεσο ηλιακό φως!

Winter στον ήλιο (λιγότερο από 10 ° C).

  • Ο χρόνος πολυμερισμού -. 15 λεπτά
  • Ώρα σκουπίστε 10 λεπτά.

Μην εφαρμόζετε σε χαμηλές θερμοκρασίες!

ΛΑΒΗ το αυτοκίνητο σε ΜΕΡΗ

  1. Πόρτες (πλευρική επιφάνεια)
  2. Η κουκούλα
  3. Στέγη
  4. Ο κορμός και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

εφαρμογή

Τεχνολογία σιλανίου Guard

Μετά την επεξεργασία, η αντοχή της επικάλυψης ενισχύεται από το άμεσο ηλιακό φως. Το υγρό προορίζεται για μία χρήση φορά. Αποσυμπίεση του φιαλιδίου η σύνθεση δεν υπόκειται σε μακροχρόνια αποθήκευση.
Μετά τη θεραπεία δεν συνιστάται να πλύνετε το αυτοκίνητο για 1 εβδομάδα. Σε μια εβδομάδα, μπορείτε να πλύνετε το αυτοκίνητο ακόμα και σε ένα αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων. Στο μέλλον, απλά επισκεφτείτε το πλύσιμο αυτοκινήτων.
Μετά τη θεραπεία δεν χρησιμοποιείτε σκληρά πολωνικά. Στην περίπτωση χρήσης της λειαντικών κηρού απαιτείται να εφαρμόσει εκ νέου σιλανίου Guard.
Το αποτέλεσμα δεν θα επιτευχθεί αν αφεθεί να στεγνώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σκουπίσει.

Φωτογραφίες / βίντεο των αρχικών ΓΓ

Θέλω να μοιραστώ μια προσωπική εμπειρία με την ιαπωνική υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του σώματος καταγράφεται στην κάμερα την κατάσταση της βαφής πριν από την εφαρμογή της επικάλυψης και μετά να εκτιμηθεί η πραγματική αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Όλα διεξήχθη σύμφωνα με τις οδηγίες (ήρθε στο κιτ).

Έτσι, όπως συνιστάται στις οδηγίες, οδήγησε στο πλυντήριο αυτοκινήτων να προβεί σε λεπτομερή καθαρισμό του σώματος. Έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία – απομάκρυνση από το σώμα της ασφάλτου και πίσσας. Το αυτοκίνητό μου δεν είναι παλιά (2 έτη), τόσο πολύ προετοιμασία και προκαταρκτική βαθύ γυάλισμα δεν απαιτείται. Αν έχετε μάρκες πέτρα, τότε θα πρέπει να καθαρίσει και να ζωγραφίζει.

Μετά τον καθαρισμό άφησε το μηχάνημα σε όλη την νύκτα για να δώσει εντελώς στεγνό. Απόλυτα καθαρό και εντελώς στεγνή επιφάνεια είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για την επιτυχή χρήση των ιαπωνικών γυαλίζει.

Επόμενη μέρα και δεύτερη φάση! Κατά τη διάρκεια της νύχτας το σώμα εντελώς στεγνά. I προσεκτικά σκουπίζεται με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί μικροϊνών, αμέσως σκουπίστε με ένα άλλο πανί. Γυρισμένη ως LPK. Όπως μπορείτε να δείτε, το σώμα έχει μικρή γρατσουνιές, μικρά γρατζουνίζει, ξεθωριασμένα χρώματα.

Οι χρόνοι επεξεργασίας που δαπανάται κοντά στο γκαράζ κάτω από τον ουρανό, ο ζεστός καιρός φθινόπωρο κατέστησε δυνατή. Η θερμοκρασία είναι +10 βαθμούς, χωρίς αέρα, χωρίς σύννεφα. Χειρισμός στο δρόμο θερμοκρασίες υπό το μηδέν δεν συνιστάται από τον κατασκευαστή. EM>

ταυτοποιηθεί Αρχικά την αλληλουχία της επικάλυψη του φτερά, πόρτες, καπό, οροφή (χωρίζεται σε δύο μέρη), τον κορμό. Τώρα έρχεται στο προστατευτικό γυαλί παιχνίδι σιλανίου. Κατ ‘αρχάς, η σύνθεση ψεκασμού είναι καλά ανακινείται αρκετές φορές. Στη συνέχεια, ομοιόμορφα και διαμήκεις κινήσεις εφάρμοσε το προϊόν πάνω στην επιφάνεια ενός ειδικού σφουγγάρι (ήρθε στο κιτ). Στη συνέχεια ζωγραφίσει τη σύνθεση στο στοιχείο, παρακολουθώντας με προσοχή, για να αποφευχθούν τα κενά που προκλήθηκαν στο εργαλείο οπτικά δει στο σώμα. Για να πατήσετε ή RUB δεν είναι απαραίτητη.

Όπως αποδείχθηκε, η θεραπεία του σώματος του αυτοκινήτου αυτό το μέρος – δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη! Διανέμεται και raspolirovyvayut εύκολο. Είχα την εμπειρία από τη χρήση του υγρού γυαλιού Γυαλί Φρουράς, είναι πολύ πιο δύσκολο raspolirovyvayut.

Μετά την κατεργασία με τη σύνθεση όλων των τμημάτων του σώματος σε ένα μόνο στρώμα, μέσα (χρησιμοποιήστε ένα όγκο των 57 ml) ήταν περίπου το μισό.

Έτσι, αν όλα επιτελούν την καθορισμένη κατασκευαστή της τεχνολογίας, ένα τέτοιο δοχείο είναι αρκετή για τη θεραπεία του σώματος σε δύο στρώσεις. Αλλά το δεύτερο στρώμα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο μετά από τουλάχιστον μία ώρα μετά την πρώτη σκουπίστε.

Γυαλιστερές και να πάρετε έναν καθρέφτη!
Στη συνέχεια, περίμενε 10 λεπτά, η εφαρμοζόμενη σύνθεση έχει στερέψει και άρχισε να σκουπίσει.

Ένα πλήρες σύνολο των ιαπωνικών κάλυψης περιλαμβάνονται γι ‘αυτό το πιο ιδιαίτερο από μικροΐνες. Raspolirovka εκτελείται χωρίς εφαρμογή πίεσης ελαφρά. Εργάστηκε με μέρη του σώματος με την ίδια σειρά όπως κατά την εφαρμογή της σύνθεσης.

Η όλη διαδικασία της εφαρμογής υγρό γυαλί Μου πήρε περίπου δύο ώρες. Εργάστηκε αργά, προσεκτικά. Το αποτέλεσμα αυτής της ανεξάρτητης έμπορο με εντυπωσίασε 100%! Το μηχάνημα έχει αποκτήσει μια λαμπερή εμφάνιση, έλαμψε σαν καθρέφτης.

Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά σιλανίου Φρουράς

Παρόν νωρίτερα γρατσουνιές, γδαρσίματα να μην δει. Δεν είναι! Το αυτοκίνητό μου ήταν σαν καινούργιο. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται, το σώμα του αυτοκινήτου μου είναι καλά προστατευμένη από μικρές γρατσουνιές, ιστών αράχνης, γρατσουνιές στερεά μικροφίλμ.

Στο βίντεο, προσπάθησα πολύ να δείξει το αποτέλεσμα που προκύπτει καθρέφτη. Και ένα τέτοιο πανέμορφο λάμψη μετά την 1η στρώση της πολωνικής σιλανίου Φρουράς!

Επίσης, αποτυπώνονται σε βίντεο από ένα απωθητικό φιλμ. Οι υδρόφοβες ιδιότητες που είναι πραγματικά μεγάλη. Όπως προτείνεται, το αυτοκίνητο δεν έχει πλυθεί για μια εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η σκόνη στο σώμα ταιριάζει ομοιόμορφα, αλλά η βροχή είχε πλυθεί καθαρό της.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ο κατασκευαστής δεν συνιστάται να πλένετε το αυτοκίνητο μετά από θεραπεία με υγρό γυαλί μέσα σε 1 εβδομάδες.
Η ταινία πρέπει να σκληρύνει πλήρως, έτσι εκμεταλλεύονται αυτοκινήτων μετά την επεξεργασία, αλλά χωρίς νεροχύτη!

Μετά από ένα μήνα ενεργό λειτουργία της μηχανής για να πλύνετε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο – ότι φαίνεται επίσης πανέμορφο
φωτεινό χρώμα, ωραία Shine, χωρίς γρατσουνιές, δεν γρατζουνίζει.. Λάσπη, το νερό, όπως αμέσως αρχίζουν ρέει. Τώρα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πάει στο πλυντήριο αυτοκινήτων, το αυτοκίνητο παραμένει καθαρό πλέον.
αποτελεσμάτων. Είναι πραγματικά λειτουργεί τέλεια ιαπωνικό προϊόν που είναι η εξοικονόμηση για ένα αυτοκίνητο και το πορτοφόλι!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...