Ομορφιά

Realquit – απόψεις, σχόλια, τιμή, αξίζει να αγοράζει;

το πρόβλημα καπνιστών που προσπαθούν να επιλύσουν με διάφορους τρόπους – γραπτή ολόκληρη την κινητήρια βιβλία για να βοηθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα, παράγει ένα μεγάλο αριθμό των ταμείων-νικοτίνη υποκατάστατα για τα τσιγάρα. Αλλά δεν μπορεί να εγκαταλείψει η συνήθεια δεν είναι για όλους, το ίδιο το τελευταίο τσιγάρο δεν παρέχεται, ο καπνιστής φτάνει για ένα άλλο. Για να κλείσετε με επιτυχία, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τους μαγνήτες Realquit.

Espesyal na presyo !!!. I-click at makita !!!

Η λειτουργικότητα είναι Realquit αναπτύχθηκε σε 50-ες της γαλλικής Nogie νευρολόγο Field, διερευνήθηκε η επίδραση των σημείων βελονισμού στην υγεία και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Αφού διαπιστώθηκε ότι όταν εκτίθεται στο σημείο Shen ανδρών στο αυτί μπορεί να μειώσει σημαντικά τη λαχτάρα για νικοτίνη. Μετά από μια μακρά μελέτη αυτών των σημείων βελονισμού αναπτύχθηκε από τους μαγνήτες Realquit, που προκύπτουν από το κάπνισμα για πολλούς.

Το κιτ πρέπει να περιλαμβάνει:

 • βιομεγεθύνονται με επιχρύσωση (δύο τεμάχια)?
 • πλήρεις οδηγίες για τη χρήση.

Η αρχή της λειτουργίας των μαγνητών κατά του καπνίσματος

σημείο, ο αντίκτυπος των οποίων συμβάλλει στη μείωση της επιθυμίας για κάπνισμα, βρίσκεται στο αυτί. Μπορούν να επηρεάσουν διαφορετικούς τρόπους:. Να εισφέρει ειδικές βελόνες στην συνεδρία βελονισμού, ή αυτο-μασάζ

βιομεγεθύνονται Realquit απλά συνδέονται με τα αυτιά. Δεν προκαλούν καμία ενόχληση, δεν αφήνουν μικρές οπές και άλλα σημάδια. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, και η αποτελεσματικότητα επιβεβαιώνεται από πολλές θετικές κριτικές. Βρείτε ειδικός βελονισμού, ειδικά προσόντα, δεν είναι δυνατόν σε κάθε πόλη, και να σταματήσουν την προσπάθεια σε όλα, από τη στιγμή γαντζώθηκε. Αυτό το εργαλείο γρήγορα και ανώδυνα να λύσει το πρόβλημα των καπνιστών. Η τιμή που θα πληρώσει για τον εαυτό της σε λιγότερο από ένα μήνα, όταν χώρισε με τον εθισμό.

Μαγνήτες Realquit επηρεάσει την ενεργή ζώνη στο αυτί όλη την ώρα, μέχρι να διορθωθεί. Μπορείτε να τα φορέσετε για ώρες χωρίς να αποσπάται από δυσφορία ή παρενέργειες. Ξεχάστε με βάση την εν λόγω μαγνήτες είναι μόνο η πρώτη φυσική επιθυμία θα εξαφανιστούν, και στη συνέχεια ψυχολογικά. Τα σχόλια εκείνων που ήταν σε θέση να σταματήσουν το κάπνισμα με μαγνήτες, ισχυρίζονται ότι δεν πόνο της απόσυρσης, δεν υπάρχει πλέον μια εβδομάδα αργότερα. Clip in-ear χρειάζεται μόνο για να μην σπάσει κατά λάθος και να μην αρχίσουν ξανά το κάπνισμα. Για να παραγγείλετε Realquit, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή τώρα, η τιμή των μαγνητών για να πληρώσει μακριά ήδη μετά από 2 εβδομάδες της διακοπής του καπνίσματος τσιγάρων!

Τα οφέλη από τη χρήση Realquit

πλεονεκτήματα της βιομαγνητικής Realquit, σε σύγκριση με άλλα μέσα εθισμού στη νικοτίνη:

 • Δεν είναι υποκατάστατα νικοτίνης?
 • Η χρήση είναι εντελώς ανώδυνη?
 • Σχεδόν δεν υπάρχουν αντενδείξεις?
 • Η χρήση δεν περιλαμβάνει σαφή γραφικά?
 • Η απόδοση φθάνει το 97%?
 • Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη μετά από 1-2 ημέρες μετά την έναρξη της εφαρμογής.

Θετικά σχόλια για Realquit πολλά στην Ευρώπη και στο εξωτερικό. Αυτό το εργαλείο είναι διαθέσιμο για κάθε καπνιστή, δεν σας βλάψει, και πραγματικά βοηθά εναντίον της εξάρτησης. Σε αντίθεση με μαγνήτες των διαφόρων δισκία έχουν μια μεγάλη λίστα των αντενδείξεων και παρενεργειών.

Πολλοί αμφισβητούν όχι για πρώτη φορά με τη βοήθεια του Realquit να εγκαταλείψει τον εθισμό ήταν πολύ πιο εύκολο. Η επιθυμία για καπνό εξαφανίζεται μετά από ένα μήνα χρήσης, δεν εμφανίζεται ξανά. Και αν εξετάσουμε τα σχόλια, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι πολλοί καπνιστές δεν πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα, αλλά στη δική μου εμπειρία ήταν πεπεισμένος. Για να παραγγείλετε μαγνήτες κατά του καπνίσματος μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για τον εαυτό σας και μοιραστείτε την άποψή σας γράφοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Είναι σκόπιμο να εξεταστεί τι να αγοράσουν μαγνήτες αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα. Των προϊόντων απομίμησης στην αγορά σήμερα υπάρχουν πολλά: χάρη στην αποτελεσματικότητα και τη δημοτικότητα αυτού του μέσου απατεώνες σε μια βιασύνη να σε μετρητά για αυτό

.

Αντενδείξεις Realquit

Υπάρχουν μια σειρά από αντενδείξεις, η οποία Realquit δεν συνιστάται, ειδικά χωρίς διαβούλευση με το γιατρό σας:

 • Εγκυμοσύνη?
 • Φορώντας ηλεκτρική βηματοδότες?
 • Φορώντας την ακρόαση του AIDS.

Μαγνήτες Realquit δεν προκαλούν καμία βλάβη, δεν προκαλούν αλλεργική αντίδραση s. Αντιθέτως, είναι δυνατόν να σταματήσουν το κάπνισμα και την ίδια στιγμή να βελτιώσει τη γενική υγεία. Εξαφανίζονται ανάσα, τα ρούχα δεν είναι εμποτισμένα με τον καπνό, την ανάκτηση της αναπνοής, το κάπνισμα δεν έχει συνταχθεί.

Realquit οδηγίες χρήσης

Χρήση μαγνήτες από το κάπνισμα έχει Realquit αρκετά απλή:

 1. Πριν από την εγκατάσταση των μαγνητών για να πλύνετε και στεγνώστε τα χέρια.
 2. Για να ρυθμίσετε ενισχυθούν βιολογικά σε αυτί στο σημείο Shen άνδρες.
 3. Ένα μικρό μαγνήτη τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά, μεγάλες -. Εξωτερικών
 4. righties τοποθετήσετε τους μαγνήτες στο δεξί αυτί, η αριστερή στροφή είναι στο αριστερό.
 5. Θα πρέπει να φοριέται 2-4 ώρες την ημέρα. Μπορείτε να σπάσει 2 ώρες το πρωί και 2 το βράδυ.
 6. Η επιθυμία για κάπνισμα εντελώς εξαφανίζεται μετά από μόλις ένα μήνα χρήσης. Στη συνέχεια, από την περαιτέρω χρήση μπορεί να αρθεί.

, ενώ η εφαρμογή των μαγνητών, μπορείτε να κάνετε όλα τα συνηθισμένα πράγματα. Είναι καλύτερο να φορούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, όταν ο εγκέφαλος είναι χαλαρή. Ερεθίσματα από διεγερμένα σημεία πηγαίνουν απευθείας στον εγκέφαλο, η οποία στη συνέχεια εξαλείφει την επιθυμία για κάπνισμα. Πώς θα απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες θα πραγματοποιηθεί ομαλά και σχεδόν απαρατήρητη. Ξεχάσατε η φυσική ανάγκη για κάπνισμα εξαφανίζεται ψυχολογική λαχτάρα.

Αν η ενόχληση εξακολουθεί να σημειώνεται, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τους μαγνήτες και να χρησιμοποιήσετε ξανά κάποια στιγμή αργότερα. Μπορείτε, επίσης, να διαιρέσει το χρόνο υποβολής της αίτησης σε μικρά τμήματα τη διάρκεια της ημέρας. Για να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες με Realquit πραγματικά εύκολο.

Οι καπνιστές η εμπειρία του καπνίσματος η οποία είναι πολύ μεγάλη, μπορείτε να συνδυάσετε την εφαρμογή των Βιομαγνήτες με άλλους τρόπους αντιμετώπισης. Την έβδομη ημέρα από τη χρήση Realquit πρέπει να εγκαταλείψουν εντελώς το κάπνισμα, ακόμα και αν τις προηγούμενες μέρες ήταν μόνο σε θέση να μειώσει τον αριθμό των τσιγάρων. Τα σχόλια εκείνων που έχουν κόψει το κάπνισμα με τη βοήθεια Realquit, δείχνουν ότι η πορεία μπορεί να είναι όσο μήνες, οπότε με λίγα λόγια: εδώ όλα ξεχωριστά. Ωστόσο, δεν συνιστάται να τα φορέσουν για περισσότερο από 4 ώρες, καθώς και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η γνώμη ενός ειδικού Realquit

Espesyal na presyo !!!. I-click at makita !!!

σε ασθενείς τους εγώ και πολλοί από τους συναδέλφους μου, εναντίον συμβουλές καπνιστών να χρησιμοποιήσει τους μαγνήτες Realquit. Η μεθοδολογία της δράσης του βελονισμού στο σημείο Shen άνδρες στο αυτί ήμουν ενδιαφέρονται για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρηκα που η αγορά έχει προκύψει τελικά ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο. Ξεχάστε την επιβλαβή συνήθεια, αποδεικνύεται ακόμη και εκείνοι που για χρόνια κατάχρηση όχι μόνο από τη νικοτίνη, αλλά το κάπνισμα και άλλες ουσίες. Στην αποτελεσματικότητα τους, είμαι πεπεισμένος κάθε φορά, να πάρει επιβράβευση ανάδρασης.

?

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...