Νέα

Psorimilk – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, ή αξίζει τον κόπο η ψωρίαση;

Ποτέ στη ζωή μου δεν αντιμετώπισα με ψωρίαση. Αν και αυτή η ασθένεια δεν έχει εμφανιστεί στο σύζυγό της. Και βοήθησε κρέμα Paramils, αλλά όλα για …

Όλα πήγαιναν τόσο καλά! Αγαπημένος σύζυγος, τα παιδιά, πλήρες σπίτι, οι γονείς είναι ζωντανός και καλά. Τι άλλο χρειάζεται για την ευτυχία; Χάρη στη σκληρή δουλειά του συζύγου πήρε μια ηγετική θέση.

Και είναι όλα μόλις αρχίσει. Παρά το γεγονός ότι η σύζυγος και η δουλειά του τον αγαπά και εκτιμά την ηγεσία και τους υφισταμένους, την πρώτη φορά που είχε δύσκολες στιγμές. Νέες ευθύνες, μια μεγάλη ομάδα. Το άγχος εκδηλώθηκε. Με τη μορφή της ψωρίασης. Και αν μετά από λίγο ο σύζυγός μου είναι στη δουλειά, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, θα έπρεπε να ξεκινήσει τον αγώνα εναντίον αυτής της τρομερής ασθένειας. Οι γιατροί προθεσμίας, ένα ή το άλλο φάρμακο. Αυτά τα φάρμακα για κάποιο χρονικό διάστημα διευκόλυνε την κατάσταση, αλλά εκδηλώνεται και πάλι.

Όπως μάθαμε για την κρέμα Psorimilk;

Η μητέρα-σε-δικαίου γιαγιά άρχισε ακόμη σε λειτουργία, και αυτά μαζί με μια φωνή υποστήριξε ότι ο σύζυγός της είχε jinxed, και τα παρόμοια. Ανοησίες. Απλά οι άνθρωποι, ενώ βιώνει άγχος. Και όπως λένε, όλες οι ασθένειες των νεύρων. Και έτσι έγινε. Ναι, και οι γιατροί εξήγησαν ότι είναι δυνατό, η ψωρίαση προκάλεσε το άγχος που συνδέεται με την απόκτηση μιας νέας θέσης και περισσότερες ευθύνες. Ωστόσο, πραγματικά δεν υπάρχει το φάρμακο βοήθησε. Αλλά εμείς συνέχισε να παλεύει.

Και όταν τελικά ελπίζουμε να ξεπεράσει την ασθένεια. Ένα άλλο δερματολόγο έριξε τα χέρια του, αλλά, αντίθετα, συνιστάται ένα νέο εργαλείο, το οποίο ποτέ δεν ακούσαμε κρέμα Psoremiss. Μας έδειξε τους κανονισμούς βάσει αυτού, είπε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά, δυστυχώς, να αγοράσει Parimal φαρμακεία δεν μπορούν. Και ενώ ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά, άρχισα να ψάχνω πληροφορίες σχετικά στο Διαδίκτυο. Flipping μέσω της σελίδας μετά από τη σελίδα, έμαθα πολλά. Ενημέρωση Psorimilk γιατροί ήταν πολύ αισιόδοξες. Και όμως υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν ότι αυτό το εργαλείο – το επόμενο διαζύγιο για τα χρήματα των απελπισμένων ανθρώπων.

Πληροφορίες από τους κατασκευαστές και ο μηχανισμός δράσης του φαρμάκου

Στην επίσημη ιστοσελίδα των κατασκευαστών έδωσαν πολλές πληροφορίες σχετικά με το φάρμακο. Ειδικότερα, υποσχέθηκε ότι Paramils ​​θα κάνετε τα εξής:

 • τα συμπτώματα θα είναι λιγότερο σοβαρή?
 • με την τακτική χρήση της κρέμας βοηθάει στο 95% των περιπτώσεων?
 • δρα σε όλες τις μορφές της νόσου?
 • είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα στην αγωγή της ψωρίασης.

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του Рsorimilk. Ήμουν ενδιαφέρονται για το μηχανισμό δράσης του. Αποδεικνύεται ότι το εργαλείο λειτουργεί σε διάφορες κατευθύνσεις:

 • λευκό μαλακώνει τις κλίμακες για τις πλάκες από διευκολύνει την εύκολη αφαίρεση τους?
 • εξαλείφει την ταλαιπωρία – φαγούρα, κάψιμο, αίσθημα σφιξίματος?
 • ευχάριστα δροσίζει και καταπραΰνει το δέρμα?
 • οδηγεί σε φυσιολογική κατάσταση του νου των τριχοειδών αγγείων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα στις πληγείσες περιοχές του δέρματος έναρξης για να λάβουν επαρκή διατροφή με τη μορφή των ανόργανων αλάτων και βιταμινών?
 • εξαλείφει τη φλεγμονή και διεγείρει την αναγέννηση των ιστών?
 • ιόντα αργύρου στην τοπική εφαρμογή διαθέτει αντισηπτική επίδραση στο δέρμα, πρόληψη διαφόρων επιπλοκών, συμπεριλαμβανομένης της δευτερογενούς μόλυνσης.

Τι περιλαμβάνεται στη σύνθεση αυτής της κρέμας από ψωρίαση;

Δράση Рsorimilk από ψωρίαση στο δέρμα καθαρό. Αναρωτιέστε τι περιλαμβάνεται στη σύνθεσή του. Ήλπιζα ότι η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου δεν εξαρτάται από την παρουσία των ορμονών. Κατασκευαστές και εδώ ευχαριστημένος.

Εξαρτήματα ήταν αποκλειστικά φυσικής προέλευσης:

 • root Κολλιτσίδα βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, απολυμαίνει, ανακουφίζει από κνησμό, θεραπεύει τις πληγές.
 • ινδουιστικό Lotus διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, έχει πληγή-θεραπείας αποτέλεσμα, αποκαθιστά σφριγηλότητα του δέρματος και την ελαστικότητα.
 • ιαπωνικό αγιόκλημα είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό, βοηθά σε φλεγμονώδεις διεργασίες στο δέρμα.
 • Forsythia κρέμονται βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, θεωρείται ένα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος, είναι σκόπιμα χρησιμοποιείται στην θεραπεία της ψωρίασης, ως συστατικό πολλών κεφαλαίων.
 • Anemarrhena asphodeloides αντι-φλεγμονώδη, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δερματολογικών ασθενειών.
 • Plantain επουλώνει τις πληγές και μειώνει τη φλεγμονή.
 • Centella asiatica ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
 • Φικαρία χρησιμοποιείται στη θεραπεία των ασθενειών του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης. κύριες επιπτώσεις της, σε αυτή την περίπτωση, βακτηριοκτόνο, αντιφλεγμονώδη, επούλωση των πληγών.
 • Licorice έχει αντιφλεγμονώδη και αναπλαστική δράση.
 • Η πρόπολη αναστέλλει την ανάπτυξη των ανώμαλων κυττάρων και τη δραστηριότητα των παθογόνων, επισκευές κατεστραμμένους ιστούς, έχει εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες.
 • βούτυρο

 • Shea μαλακώνει το τραχύ δέρμα (σε αυτή την περίπτωση, η επιφάνεια του ψωριασικές πλάκες), ενυδατώνει, τρέφει και προστατεύει. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ψωρίασης και άλλων δερματικών παθήσεων με σοβαρή πορεία. Επουλώνει τις πληγές και ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία.
 • Η βιταμίνη Ε βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και την αναγέννηση των ιστών.
 • Πανθενόλη σταματά τον πόνο και επουλώνει μικροτραύμα του δέρματος, έχει μια αντιβακτηριακή δράση.

Όπως το αντιλαμβάνομαι, τα περισσότερα από τα συστατικά της κρέμας είναι σκόπιμα αγωνίζονται με δερματολογικών παθήσεων, ιδιαίτερα της ψωρίασης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Psoremiss αλοιφή δεν είναι το διαζύγιο, αλλά πραγματικά αποτελεσματική.

Κανόνες για την εφαρμογή των αλοιφών Parimal

Η χρήση ναρκωτικών είναι πολύ απλή:

 • η κρέμα εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, πριν από την εφαρμογή θα πρέπει να πάρετε ένα ντους?
 • το εργαλείο είναι τρίβονται απαλά σε κάθε πλάκα, θα πρέπει να επικαλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα της κρέμας?
 • περιμένετε 15-20 λεπτά για να απορροφηθεί το φάρμακο, τότε είναι δυνατόν να ντύσει?
 • Paramils ​​χρήση χρειάζονται δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ

.

Στη θεραπεία της ψωρίασης είναι απαραίτητο να αποκλειστεί η επίδραση στο σώμα κατακρήμνιση παράγοντες. Στην περίπτωσή μας είχαμε να αποφύγετε το άγχος. Το καλό πράγμα ο σύζυγός μου νέα θέση γρήγορα εγκαταστάθηκαν και σταμάτησε να ανησυχούν με το παραμικρό μικρό πράγμα. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η ασθένεια έχει υποχωρήσει. Αλλά ποτέ δεν ήρθε πίσω, ο γιατρός μας συμβούλευσαν να παρακολουθεί πιο προσεκτικά τη διατροφή, αποφυγή του στρες, σε γενικές γραμμές, να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Πού να αγοράσει το αρχικό κρέμα;

Δοκιμές Parimal από ψωρίαση για ένα μήνα, συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο για την καταπολέμηση της ασθένειας αυτής, η οποία έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά φάρμακα:

 • φυσική σύνθεση, χωρίς χημεία και ορμόνες?
 • δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες, υποαλλεργικό?
 • γρήγορα και αποτελεσματικά αφαιρεί όλα τα συμπτώματα?
 • το φάρμακο είναι πιστοποιημένο.

ήμουν τυχερός να βρει την ιστοσελίδα επίσημη κατασκευαστών, όπου η τιμή του Paramils ​​λίγο μικρότερη από ό, τι σε παρόμοιες ιστοσελίδες από τους εμπόρους:

Και όλα αυτά επειδή έχω διαβάσει πραγματικό σχόλια γι ‘αυτό σε απευθείας σύνδεση που με βοήθησε να περιηγηθείτε και να μην πέσει για απάτες που πωλούν πλαστά.

Η επιτυχία στη θεραπεία της ψωρίασης!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...