Νέα

Provocative Gel – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, πρωτότυπα ή αξίζει τον κόπο

Provocative Gel – λιπαντικό μέσο, ​​ή μιμούνται κολπική λίπανση για τα γυναικεία γεννητικά όργανα, το οποίο βοηθά να κάνουν τη σεξουαλική ζωή πιο ποικιλόμορφη και συναισθηματική. Λατινικά Lubrico (να κάνουν ολισθηρό, λείο) λιπαντικό πήκτωμα έχει σχεδιαστεί για να μειώσει την τριβή. Χώρα προέλευσης Provocative Gel – Ρωσίας. Τα προϊόντα σχετικά πιστοποιητικά, και το σημαντικότερο – που εργάζονται αποτέλεσμα!

Πόσο και πού να αγοράσει Provocative Gel;

blog TutKnow.ru μας πουλάει τίποτα και κανείς δεν συνεργάζεται για τις πωλήσεις. Αγοράστε οικεία λιπαντικό τζελ για τις γυναίκες «Πρόκληση Gel» είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα κάνοντας κλικ στο παρακάτω banner για την επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή:

Τιμή για Provocative Gel (σωληνάριο των 50 ml σε σφραγισμένο κουτί):

Ιδιότητες του πηκτώματος-Astroglide Provocative Gel

Ο όρος «λιπαντικό» δεν είναι πολύ κατάλληλες ιδιότητες οικεία πηκτώματα. Η λέξη είναι πάρα πολυ-αξίας, καλείται ουσία για την ενυδάτωση των γεννητικών οργάνων λίπανση, το φύλο-τζελ. Όπως τα περισσότερα προϊόντα παρόμοιο προσανατολισμό Provocative Gel ουσία βιολογικής προέλευσης. Στη σύνθεσή του το κύριο συστατικό είναι ένα φυσικό ή συνθετικό κερί.

Φυσικά, ο σκοπός της οικειότητας προϊόντος να προετοιμάσει το σώμα και επιμέρους όργανα για την ευχαρίστηση, για σεξ. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο ακίνητο (για ενυδάτωση). Συμβαίνει συχνά ότι κατά τη διαδικασία της σεξουαλική ευχαρίστηση στις ευαίσθητες βλεννώδεις μεμβράνες εμφανίζονται μικρο-ρωγμές και ερεθισμό. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό η δεύτερη χρήσιμη ιδιότητα του Provocative Gel για την προστασία των ευαίσθητου δέρματος ευαίσθητες περιοχές από τις βλάβες, να την περιβάλλουν, εμποδίζοντας την πορεία της λοίμωξης.

Δεν είναι το λιγότερο στο σεξ είναι η άνεση. Η συνομιλία δεν είναι για ένα μαλακό κρεβάτι και ζεστό τροπικούς, και την απουσία του πόνου, που συμβαίνουν με την τριβή. Στην περίπτωση αυτή, η Προκλητική λιπαντικό Gel αυξάνει την άνεση ύγρανση, την εξάλειψη της δυσάρεστης τριβής.

Αντενδείξεις “Gel πρόκληση”

Intimate Provocative Gel Gel δεν έχει αντενδείξεις.

Μπορείτε ακόμα να προειδοποιήσει λιπαντικά δεν είναι αντισυλληπτικά και δεν επιτελούν την ίδια λειτουργία, ακόμη και εν μέρει. Αλλά μια πολύ Provocative Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, προφυλακτικά (τυχόν).

Η σύνθεση της γυναικείας οικεία γέλης-λιπαντικό

Φυσικά, το κύριο συστατικό του Provocative Gel είναι ένας συνθετικός κηρός. Ωστόσο, το λιπαντικό είχε φως στην υφή σαν ένα κολπικό λιπαντικό, περιέχει αρκετό νερό. Αυτό είναι το πρώτο συστατικό του Provocative Gel. Εντελώς ακίνδυνο, αλλά στεγνώνουν γρήγορα. Ως εκ τούτου, η μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό σε στενή τζελ, τόσο περισσότερο πρέπει να εφαρμόζονται.

Το δεύτερο συστατικό, μια ενυδατική κρέμα είναι γλυκερίνη. Υπάρχουν επίσης ορισμένες ουσίες που τρέφουν το δέρμα, το μαλάκωμα του.

όχι πλήρης λιπαντικό-γέλη με κανένα μικρό ποσό του παθογόνου παρέχει την διεγερτική δράση της καφεΐνης και μέντας. Είναι ελαφρώς ερεθίζουν τους βλεννογόνους. Να γίνουν πιο ευαίσθητα στην αφή. Και τα δύο αυτά στοιχεία να δώσει το ευχάριστο άρωμα γέλης-ελαφρά. Για την προστασία, η οποία ως λεπτές στρώσεις μεμβράνης των βλεννογόνων μεμβρανών, και έχει αντισηπτικές ιδιότητες είναι το ένζυμο υαλουρονιδάση. Σε Provocative Gel, άνεση και προστασία.

Αυτή είναι η λεπτομερής σύνθεση του ένα οικείο λιπαντικού πηκτώματος για τις γυναίκες:

Aqua, πολυακρυλικό νάτριο, Dimethicone, Δεκαμεθυλοκυκλοπεντασιλοξάνιο, trideceth =-6, PEG / PPG-18/18 διμεθικόνη, Προπυλενογλυκόλη, ουρία, γλυκερίνη, ισονονυλ ισοεννεανοϊκό, καφεΐνη, σορβιτόλη, δικάλιο γλυκορριζικό, σακχαρινικό νάτριο, o-Cymen-5 -όλη, μενθόλη, Φαινοξυαιθανόλη, λαουρικό γλυκερυλεστέρα, γαλακτικό οξύ.

Μέθοδος εφαρμογής Provocative Gel

Οποιαδήποτε λιπαντικό κατάλληλο για κολπικό σεξ και για πρωκτικό. Gel Παγίδευση δεν αποτελεί εξαίρεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλα πράγματα, για να υγράνει δονητές, οικεία παιχνίδια, δονητές, για παράδειγμα. Η συσκευασία είναι μόλις Provocative Gel 50 ml, αυτό δεν σημαίνει ότι πολλοί, αλλά μια-δυο φορές να συμμετάσχει σε σεξουαλική ευχαρίστηση (να το πω έτσι για να το δοκιμάσετε) αρκετά για να «κεφάλι».

Εφαρμόστε λιπαντικό ζελέ Provocative Gel πολύ απλή και δεν θα πρέπει να φέρουν σε δύσκολη θέση ακόμα και τον πιο αδέξια. Τέλος: πριν από το φύλο, γράσο απ ‘ευθείας στο αιδοίο. Και αυτό είναι όλο. Αυτό μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές θέλετε, μέχρι το σύνολο του ζελέ. Το πήκτωμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα προφυλακτικό.

Intimate λιπαντικό gel για γυναίκες δεν είναι ένα αντισυλληπτικό.

απόψεις για Provocative Gel

Το προϊόν «Πρόκληση Gel» για τις προσωπικές ζωές των γυναικών, ενώ η καινοτομία έχει ένα μεγάλο ποσό των σχολίων. Σε γενικές γραμμές, μια πολύ θετική γνώμη για οποιοδήποτε λιπαντικό. Αρνητική απλά τίποτα να γράψουν. Μεταξύ όλων, η πιο χαρακτηριστική απόψεις, ίσως, είναι:

Λένα, 30 χρονών

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη «ενισχυτικά γεύσης» για την προσωπική ζωή. Πάντα με την έλλειψη κολπικής λίπανσης χρησιμοποιήθηκε και την ηλικία-παλιά βαζελίνη. Αλλά λάβει ένα δώρο-ένα αστείο Προκλητικές λιπαντικό Gel. Και εδώ είναι – η διαφορά μεταξύ ουρανού και γης! Δοκιμάστε που δεν έχουν δοκιμάσει κάτι τέτοιο, αξίζει τον κόπο.

Angelica, 39 χρόνια

είχα χρησιμοποιήσει ένα λιπαντικό τζελ και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά η Πρόκληση Gel άρεσε περισσότερο από άλλους. Κατ ‘αρχάς, δεν υπάρχει καμία επίδραση καύσης (όταν τα πάντα στο οικείο καίει μόνο)? Δεύτερον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προφυλακτικό? τρίτο, λεπτή και αρκετό φως. Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι καλά.

Kate, 40 χρόνια

Λίγο δύσκολο να γράψω για οικεία θέματα, αλλά εγώ θα μιλήσω για το Προκλητική λιπαντικό Gel. Είναι ένα δώρο που μου έδωσε ο σύζυγός της για την επέτειο του γάμου τους. Στην αρχή ήμουν σχεδόν αμηχανία ότι έχω λάβει μια τέτοια «λογική», αλλά μετά το σεξ, τα πάντα έπεσε στη θέση του και νομίζω ότι είναι θετικό το γεγονός ότι ο σύζυγός μου σκέφτηκα για το σεξ μαζί μου. Μετά από όλα, για τόσα πολλά χρόνια γάμου, τα συναισθήματά μου δεν ήταν το ίδιο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *