Ομορφιά

Ocean Shake Serum PP3+ – απόψεις, τιμές, πού να αγοράστε, αγοράστε τώρα

Λόγω της ταχείας ανάπτυξης του υλικού υψηλής τεχνολογίας και αντιγηραντικές θεραπείες γίνονται πιο ασφαλείς και πιο προσιτή. Κατά συνέπεια, η αύξηση της δημοτικότητάς τους. Τώρα έχει γίνει της μόδας να έχουν ένα φορητό εξοπλισμό στο σπίτι και να εκτελέσει την άρση μόνοι τους. Αλλά η δύναμη του εν λόγω εξοπλισμού είναι συνήθως πολύ λιγότερο επαγγελματίες. Ευχάριστη εξαίρεση είναι η συσκευή RF Ωκεανό Shake ΔΜΠ3 Ορός +.

& nbsp?

Η συσκευή Ωκεανό Shake Ορός ΔΜΠ3 +

Η αρχή λειτουργίας βασίζεται σχετικά με τις επιδράσεις στο δέρμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων είναι σε θέση να το θερμανθεί σε θερμοκρασία 60oC. Ανάλογα με τις επιλεγμένες ρυθμίσεις είναι δυνατόν να τονώσει την μεσαία και βαθιά στρώματα του χορίου.

Όταν θερμανθούν πάνω από μόρια πρωτεΐνης 42оС, η οποία είναι το κύριο υλικό των ινών κολλαγόνου αλλάζουν τη δομή τους, προκαλώντας τους να αναγωγή. Κατά συνέπεια, το δέρμα συσφίγγεται, γίνεται πιο πυκνή και ελαστική. Ταυτόχρονα διεγείρει την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, χάρη στην οποία ένα άτομο είναι ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Το κιτ περιλαμβάνει δύο ακροφύσια: διπολική και μονοπολική. Διπολική είναι έγκυρη μόνο στο ανώτερο στρώμα του χορίου και του υποδόριου λίπους. Αυτό σας επιτρέπει να την μελετήσουν πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου: γύρω από τα μάτια και τα χείλη, το λαιμό. Είναι καλό όταν πρέπει να εξομαλύνει ρινοχειλική αυλάκια, αφαιρέστε μώλωπες και σακούλες κάτω από τα μάτια, τραβήξτε το άνω βλέφαρο για να αφαιρέσετε δαχτυλίδια και λεπτές γραμμές στο λαιμό.

πολυπολικό κεφαλή αποτελείται από δύο ζεύγη ηλεκτροδίων που παράγουν ερεθίσματα σε έναν χρόνο. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε σε διαφορετική ένταση, που εργάζονται έτσι μέσα σε μία συνεδρία δύο στρώματα του δέρματος: επιφάνεια και μεσαία ή βαθιά. Αυτό βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση, επιτρέπει να αφαιρέσετε ακόμα και βαθιές ρυτίδες, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και καθιστά σαφές οβάλ πρόσωπο.

Πλεονεκτήματα Ωκεανό Shake Ορός ΔΜΠ3 +

Σε σύγκριση με άλλες φορητές ηλεκτρικές συσκευές που προορίζονται για την ανύψωση και αναζωογόνηση στο σπίτι, το μοντέλο Χρώματα έχει μια σειρά από έντονη πλεονεκτήματα:

 • καλή δύναμη με πολύ μικρό μέγεθος?
 • η παρουσία των μονοπολικών και διπολικών bits?
 • την απλότητα και την ευκολία χρήσης?
 • ένα απλό και διαισθητικό interface?
 • η συσκευή ζυγίζει μόνο μια λίβρα και ένα μισό.

Αυτές οι θετικές αλλαγές στο δέρμα είναι αισθητή μετά την πρώτη διαδικασία. Και με την τακτική χρήση του, το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο με ένα σαλόνι.

Η παρουσία του πολυπολικού ακροφύσιο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τη συσκευή, όχι μόνο για τη διόρθωση του προσώπου. Είναι καλός στο να αγωνίζονται στις αρχές της κυτταρίτιδας, κατάλληλο για εύκολη σύσφιξη του στήθους, η ίδια έχει αποδειχθεί σε σήματα εκκαθάριση nesessarily τέντωμα και ραγάδες.

Κανόνες λειτουργίας Ocean Shake ΔΜΠ3 Ορός +

Όλοι οι κανόνες λειτουργίας της συσκευής ραδιοκυμάτων λίφτινγκ Ωκεανό Shake Ορός ΔΜΠ3 + καθορίζονται επακριβώς στο χρήστη που θέλετε να μελετήσουν προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση και αυστηρή τήρηση. Παρά το γεγονός ότι η ικανότητα του εξοπλισμού είναι μέτρια, Ocean Shake Ορός ΔΜΠ3 + rf 49Ε και L90V ανήκουν στην κατηγορία των εμπορικών μοντέλων και στην περίπτωση εσφαλμένου χειρισμού μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον ασθενή.

Προφυλάξεις

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να αφαιρέσετε τον ασθενή και όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, ρολόγια, κλπ). Τα μαλλιά είναι απαλά αφαιρείται από το μέτωπό του και να διορθώσετε διαθέσιμου καλλυντικά καπάκι ή επίδεσμο τους. Οι ρίζες δεν πρέπει να μείνουν εκτός, έτσι ώστε να μην υποστεί ζημιά από το στατικό ηλεκτρισμό.

Τεχνική η διαδικασία έχει ως εξής:

 1. σχολαστικά καθαρισμό του προσώπου θα πρέπει να εφαρμόσει ένα ειδικό αγώγιμο τζελ ή υψηλής ποιότητας ενυδατική κρέμα.
 2. Για να επιλέξετε το ηλεκτρόδιο και συνδέστε το τροφοδοτικό από το ηλεκτρικό δίκτυο.
 3. Για να τοποθετήσετε το κεφάλι ακροφύσιο στο δέρμα και απαλά μετακινώντας το, ρυθμίστε τη βέλτιστη ένταση.
 4. Ικανότητα θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μπορείτε να αισθανθείτε τη θερμότητα και το τσούξιμο, αλλά δεν ήταν έντονο πόνο.
 5. Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι το κεφάλι όλη την ώρα κινείται γύρω από το δέρμα όταν έχει καθυστερήσει έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, ενδέχεται να λάβετε ένα έγκαυμα.

Η διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10-15 λεπτά. και να επαναλάβετε τη διαδικασία σε μια ημέρα ή 2 φορές την εβδομάδα.

Διαδικασία Σχέδιο

Η επίδραση ανύψωσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν το επιλεγμένο ακροφύσιο και την κατεύθυνση στην οποία κινείται στο πρόσωπο. Είναι απαραίτητο να κινούνται κατά μήκος των γραμμών μασάζ, πάντα σύμφωνα με την αρχή «από το κέντρο προς την περιφέρεια και από κάτω προς τα πάνω».

Εδώ είναι μια πρόχειρη διάγραμμα της διαδικασίας:

 • σχήμα βεντάλιας κάθετες γραμμές από τα φρύδια προς τη γραμμή των μαλλιών?
 • από το ρινοχειλική πτυχή (σταδιακά μετακινώντας το ένα εκατοστό κάτω), καμπύλες γραμμές στο κατώτερο άκρο της τροχιάς?
 • από τη βάση του λαιμού κάθετα προς την κάτω γνάθο?
 • συμπυκνώθηκε ημι-κύκλους κάτω από το κάτω βλέφαρο από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική?
 • από το κέντρο των οριζόντιων γραμμών μέτωπο παράλληλη προς τη γραμμή της ανάπτυξης των μαλλιών, που κινείται πάνω από 1 εκ.
 • η μέση από το πηγούνι προς την κορυφή των ζυγωματικών?
 • από τα μέσα λαιμό στο μπροστινό μέρος του δεξιού και αριστερού, αυξάνεται έως 1 cm προς τα πάνω?
 • από το κέντρο της άνω (στη συνέχεια κατώτερο) χείλος στην περιοχή?
 • κατά μήκος της κάτω γνάθου προς τα πάνω, παράλληλες γραμμές, φθάνοντας το επίπεδο των γωνιών των χειλιών?
 • η πτυχή του άνω βλεφάρου κάθετες γραμμές να φρύδια?
 • η μέση από το πηγούνι προς τα δεξιά και αριστερά κατά μήκος της γραμμής του οβάλ του προσώπου?
 • γραμμή το άνω βλέφαρο από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω.

Εν κατακλείδι, μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ σπείρα ντους μασάζ σε όλο το πρόσωπό του. Για να διασφαλιστεί ότι το δέρμα έχει ηρεμήσει, μετά τη διαδικασία, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα και ανύψωσης.

Διαβάστε περισσότερα για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την απόσπαση βίντεο με τις παρατηρήσεις των εμπειρογνωμόνων.

Οι επιπλοκές και αντενδείξεις ΔΜΠ3 Ωκεανό Shake Ορός +

Με τη σωστή διαδικασία επιπλοκές μετά από αυτό που συμβαίνει. Μετά από μια πολύ έντονη έκθεση μπορεί να είναι μια μικρή ερυθρότητα, η οποία έχει τη δική υψηλό για μια-δυο ώρες.

Αν βάλετε πολύ ισχυρή δύναμη, και δεν ακολουθούν την συνεχή κίνηση του ηλεκτροδίου, το δέρμα μπορεί να γίνει πολύ ζεστό ακόμη και σχηματίζεται ένα έγκαυμα. Φυσικά, το συναίσθημα σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ δυσάρεστες.

Αντενδείξεις για τη χρήση του “Ocean Shake Ορός ΔΜΠ3 +” της συσκευής είναι τα εξής:

 • ανηλίκους η ηλικία του ασθενούς?
 • εγκυμοσύνη και θηλασμός περιόδου?
 • καρκίνου και αυτοάνοσων ασθενειών?
 • τυχόν ενεργές φλεγμονώδεις διεργασίες?
 • βλάβες στο δέρμα στην περιοχή της εργασίας?
 • εμφυτευμένο καρδιακό βηματοδότη?
 • η παρουσία των μεταλλικών εμφυτευμάτων στο κεφάλι, το λαιμό, το σαγόνι?
 • καρδιαγγειακή ανεπάρκεια?
 • προφέρεται ροδόχρου ακμή?
 • της πήξης του αίματος?
 • υπέρταση και διαβήτη 2-3 βαθμούς.

Δεν είναι απαραίτητο να κάνει τη διαδικασία κατά την έμμηνο ρύση – αυτό θα μπορούσε να ενισχύσει την ταλαιπωρία. Όταν υπερευαίσθητο δέρμα τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να αυξήσει πολύ σταδιακά. Μετά τον ήλιο και μαύρισμα χρειαστεί να περιμένετε τουλάχιστον 2 εβδομάδες, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το προστατευτικό στρώμα του δέρματος.

απόψεις και τα αποτελέσματα Ωκεανό Shake Ορός ΔΜΠ3 +

Σύμφωνα με την πλειονότητα των καταναλωτών, η συσκευή RF Ωκεανό Shake Ορός ΔΜΠ3 + είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την αναζωογόνηση, το οποίο είναι βολικό και ασφαλές για χρήση στο σπίτι. Επαγγελματική συσκευή ομορφιάς είναι επίσης ικανοποιημένος. Είναι συμπαγές, αλλά αρκετά ισχυρό για να δώσει καλά αποτελέσματα.

Αγορά «Ocean Shake Ορός ΔΜΠ3 +» μπορεί να είναι σε ειδικευμένα καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση. Η τιμή του ξεκινά από τις 22 χιλιάδες ρούβλια. Είναι σημαντικό να λάβετε αμέσως ένα πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την ποιότητα της συσκευής και τη συμμόρφωσή της με τα διεθνή πρότυπα. Σε αντίθετη περίπτωση, η χρήση του είναι ασφαλής για τον ασθενή και το αισθητικό.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από 3-4 θεραπείες. πάροδο του χρόνου, η επίδραση ενισχύεται, επειδή οι «ΔΜΠ3 Ωκεανό Shake Ορός +» διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, τελικά, να αξιολογήσει τις αλλαγές στο πρόσωπο καλύτερα σε 1-2 μήνες μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, συγκρίνοντας φωτογραφίες πριν και μετά.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *