Νέα

MagnuFuel – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Όχι πολύ καιρό πριν, υπήρχε μια καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας αυτοκινήτων, η οποία, σύμφωνα με τους κατασκευαστές και πωλητές, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Αυτό λέγεται MagnuFuel Για να αποφύγετε να πέσετε θύμα να αγοράσει ένα άχρηστο προϊόν, είναι απαραίτητο να διαβάσετε τα σχόλια σχετικά με αυτό σε διαφορετικές πηγές του Διαδικτύου.

Οικονομικά MagnuFuel καυσίμου: Όχι ή η αλήθεια

Espesyal na presyo !!!. I-click at makita !!!

Σχεδόν κάθε οδηγός θέλει καυσίμου που καταναλώνεται είναι μικρότερο και η απόσταση της διόδου δεν αυξάνεται, και ότι η ισχύς του κινητήρα δεν έπεσε. Είναι δυνατόν? Κατασκευαστής economizer MagnuFuel ισχυρίζεται ότι είναι δυνατό.

Τα πλεονεκτήματα της MagnuFuel συσκευής, τα εξής: H4>
  • Κατά μέσο όρο, ανάλογα με τις μάρκες και τα μοντέλα των αυτοκινήτων, η κατανάλωση καυσίμου έχει μειωθεί κατά 20%.
  • Οι

  • μέρη του κινητήρα προστατεύεται από χαμηλής ποιότητας των καυσίμων.
  • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής (MTBR) μηχανής του κινητήρα.

Πώς MagnuFuel

Η συσκευή MagnuFuel διατάσσεται έτσι ώστε ένα ζεύγος από μαγνήτες νεοδυμίου, η οποία είναι MagnuFuel, επηρεάζει το καύσιμο. Επιπλέον, αυτοί οι μαγνήτες σχηματίζουν ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο, το οποίο σπάει μονάδες των ενώσεων υδρογονάνθρακα, η οποία καίει καύσιμο γρηγορότερα.

Το μαγνητικό πεδίο σπρώχνει τα μόρια χώρια, έτσι ώστε να είναι κορεσμένο με οξυγόνο (O2) από όλες τις πλευρές και όλες τις καύσιμο καίγεται χωρίς υπολείμματα. Αυτό αυξάνει την αποταμίευση.

Αμφισβήτηση θετικά και αρνητικά σχόλια Ολική Δωρεάν

Υπάρχουν ψευδείς κριτικές δημοσιεύτηκε στο παραγγελίας των ανταγωνιστών ή τους ιδιοκτήτες των σταθμών φυσικού αερίου, αλλά υπάρχουν πραγματικά. Συμπεριλάβετε το κεφάλι και τη μελέτη σας για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην πραγματικότητα:

  1. Μαγνητική συσκευές είναι πραγματικά σε θέση να συντρίψει μονάδες, τα μόρια της ουσίας. Χρησιμοποιεί την αρχή ενός πυρηνικού αντιδραστήρα ή τον LHC σε μικρογραφία.
  2. Καύσιμα οχημάτων, είτε πρόκειται για βενζίνη ή ντίζελ είναι μονωτής (μια ουσία που διεξάγει κακώς ηλεκτρικής ενέργειας). Driver-φυσικός έχει υπολογίσει ότι, προκειμένου να αποκατασταθεί, να συντρίψει και να οδηγούν τα μόρια θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα τεράστιο μαγνήτη, περίπου 15 ορόφους σε ύψος. Και σε αυτό το μαγνήτη για να μεταφέρει το χάσμα των μορίων που χρειάζονται ακόμη περισσότερη δύναμη. Μικρές μαγνήτες που μπορούν να επηρεάσουν τα μόρια του καυσίμου, λόγω του σχετικά μικρού βάρους της βενζίνης ή του πετρελαίου που περνά μέσα από αυτά.
  3. Επίσης, οι ειδικοί λένε ότι τα μαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν τις ακαθαρσίες που περιέχονται στο καύσιμο. Ως εκ τούτου, η MagnuFuel συσκευή μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Στο βίντεο κλιπ δείξει ότι η συσκευή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία αυτοκινήτων της General Motors. Αλλά γιατί τέτοιες συσκευές δεν έχουν οριστεί για την κατασκευή των αυτοκινήτων τους, θα μπορούσε να είναι να αυξήσει την βαθμολογία των πωλήσεων αυτοκινήτων; Η απάντηση είναι απλή: οι συσκευές αυτές απαγορεύονται στις ΗΠΑ λόγω των ελαφρά αύξηση των εκπομπών CO2 (αλλά υπάρχει μια έκδοση που οι κύριοι μέτοχοι της General Motors είναι και οι ιδιοκτήτες των εταιρειών πετρελαίου – δεν είναι κερδοφόρα για να μειωθεί η κατανάλωση πετρελαίου) .

Ακίνητα αναθεώρηση της MagnuFuel H4>

Το εξοικονομητής αγοράστηκε ειδικά για το πείραμα. Εγκαταστάθηκε με επιτυχία στο μηχάνημα του συστήματος. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ένα μήνα αργότερα , υπήρχε μια μείωση στην κατανάλωση καυσίμου κατά περίπου 25% (από 7 λίτρα έως 5,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα).

Από τα παραπάνω στοιχεία συμπεραίνουμε ότι, με τις νέες ηλεκτρονικές συσκευές δεν κυνηγήσει, αν είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα πρωτότυπο της συσκευής. Εάν αυτές οι συσκευές πραγματικά λειτούργησε, θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους οδηγούς και λιγότερο για τους εμπόρους καυσίμων.

Παραγγελία μόνο αυθεντικά προϊόντα!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...