Νέα

Handy Heater – σχόλια, παρατηρήσεις, τιμή, αγοράστε τώρα,

Με την άφιξη της χειμερινής σεζόν, οι άνθρωποι αγοράζουν συσκευές θέρμανσης. Αλλά πολλές συσκευές καταναλώνουν πολλή ενέργεια, η οποία απαιτεί πρόσθετες δαπάνες. Αποθήκευση θα συνεργαστεί με μια φορητή θερμάστρα «βολικό Μάγκας». Τα σχόλια αυτής της συσκευής σχεδόν αποκλειστικά θετικό, επειδή δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, έχει ένα ισχυρό επιλογές θέρμανσης και καταναλώνει λίγη ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα για αυτό το έχει πει στο άρθρο.

Γιατί είναι το σπίτι κρύο;

Σε πολλές Europen σπίτια με την έλευση του χειμώνα γίνεται δροσερό. Πριν από το δωμάτιο ήταν άνετο περιβάλλον, απαιτεί υψηλής ποιότητας έργο του συστήματος θέρμανσης και καλά οργανωμένη μεταφορά θερμότητας. Πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα αίτια της ψυχρής στέγης. Συνήθως το φαινόμενο αυτό συνδέεται με:

 1. Κρύα καλοριφέρ. Πιθανώς, έχουν μια σωλήνα αέρα για την εξάλειψη οποίο θέλετε να απελευθερώσει τον αέρα. Η μπαταρία μπορεί να μπλοκαριστεί. Ο λόγος μπορεί να κρύβεται στο λεβητοστάσιο.
 2. Τα κρύα τοιχώματα. Αυτό είναι ένας κοινός παράγοντας στο κρύο στην αίθουσα. Αυτό το φαινόμενο έγκειται στην λεπτότητα των τοιχωμάτων, η βόρεια πλευρά, την καταστροφή των ραφών interpanel, ελαττώματα.
 3. Η ροή του αέρα από το Windows. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι σε παλιά και νέα σπίτια. Τα παράθυρα είναι συνήθως κακή ρύθμιση, μπορεί να έχει ένα ελάττωμα. Πολλά από τα σπίτια ανεγερθεί στη βιασύνη, με τις ίδιες κατασκευαστικές εταιρείες αμελώ σχετικά με την ποιότητα των πλαστικών παραθύρων και ακριβή ρύθμιση τους.
 4. Το σχέδιο από την μπροστινή πόρτα. Ο αέρας εισέρχεται λόγω της παρουσίας των κενών και της έλλειψης μονωτικό αφρό. Στην πρώτη περίπτωση, θέλετε να αντικαταστήσετε την πόρτα σε μια νέα, και, δεύτερον, είναι καλύτερα να εκτελέσει την επεξεργασία του αφρού.
 5. Ένα σχέδιο από το σύστημα κουκούλα ή εξαερισμού. Η μονάδα αυτή θα πρέπει να σβήσει αέρα από το διαμέρισμα, και να μην τον αφήσει. Εάν υπάρχει αναστάτωση, είναι απαραίτητο για την εξάλειψή τους, καλώντας τους ειδικούς.
 6. Κρύο οροφή. Πάγωμα αυτό το μέρος των εγκαταστάσεων που βρίσκονται συνήθως σε άτομα που ζουν στον τελευταίο όροφο. Το ανώτατο όριο παγώνει λόγω της κακής σοφίτα μόνωση ή ένα φθαρμένο στέγη.
 7. Κρύο πάτωμα. Αυτό το πρόβλημα προκύπτει από τους επιβαίνοντες του πρώτου ορόφου. Το χειμώνα, η χαμηλή θερμοκρασία υπόγειο, έτσι ώστε το πάτωμα και παγώνει.

Σε τέτοια προβλήματα η απλή θέρμανση συνήθως δεν βοηθά. Είναι απαραίτητο να επιπροσθέτως θερμαίνει το δωμάτιο, για να εξαλειφθούν τα ελαττώματα. Βοηθός στην περίπτωση αυτή θα χρησιμεύσει ως μια φορητή θερμάστρα.

Περιγραφή της συσκευής Handy θερμαντήρα

Φορητή θερμάστρα Rovus Handy θερμαντήρα είναι ένας φορητός, συμπαγής συσκευή θέρμανσης. Δεν έχει καλώδια, που συνδέεται στην πρίζα. Λόγω του μικρού μεγέθους, μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί μου.

Το χειμώνα, το κρύο θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Η συσκευή μπορεί να είναι χρήσιμη στο ξενοδοχείο, τρένο διαμέρισμα, γκαράζ, γραφείο. Η συσκευή μπορεί να θερμάνει το δωμάτιο μέχρι +32 s. Κριτικές πελατών επιβεβαιώνουν την καλύτερη λειτουργία της θέρμανσης.

Οι περισσότεροι καταναλωτές εκτιμούν τη συσκευή για εξοικονόμηση χώρου και αποδοτική λειτουργία. Δύναμη δεν είναι χειρότερη από ό, τι άλλες παρόμοιες συσκευές. Πολλοί αγοραστές μέσα σε λίγα χρόνια χρήσης της συσκευής και να έχουν κανένα παράπονο.

Χαρακτηριστικά Εύχρηστο θερμαντήρα

Η θερμάστρα έχει τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

 1. Δημιουργήθηκε από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό.
 2. Τύπος θερμαντήρα -. Θερμική αναπνευστήρες
 3. Κεραμικό θερμαντικό στοιχείο.
 4. Η παρουσία του θερμοστάτη.
 5. Δεν υπάρχει προστασία από υπερθέρμανση.
 6. Υπάρχει ένα ρυθμιστή.
 7. Υπάρχει μια οθόνη.

Για σχόλια, θερμάστρα «βολικό Μάγκας» είναι μία από τις πιο βολικές συσκευές μεταξύ των εν λόγω διατάξεων. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό που έχει υψηλή αντοχή στην κρούση ανθεκτικό στη θερμότητα που προστατεύει από ζημιές σε περίπτωση πτώσης. Με τη βοήθεια των κεραμικών θερμαντικό στοιχείο παρέχει τη μέγιστη μεταφορά θερμότητας και γρήγορη θέρμανση του χώρου. Κεραμικά ζέσταμα του αέρα, και ένας ανεμιστήρας δύο ταχυτήτων διανέμει ομοιόμορφα.

Το στοιχείο θέρμανσης είναι πυρίμαχο, δεν στεγνώσει ο αέρας δεν το μολύνει με τα προϊόντα της καύσης. Η συσκευή λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Με θερμοστάτη με ψηφιακό έλεγχο διατηρείται η επιθυμητή θερμοκρασία. Η συσκευή δεν υπερθερμανθεί, επειδή μετά την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας αποσυνδέεται αυτόματα.

Ενσωματωμένη ρυθμιστής επιτρέπει να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία του θερμού αέρα. Όπως αποδεικνύεται από τον θερμαντήρα ανάδρασης «βολικό Μάγκας» καταναλώνει 85% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σύγκριση με τους ομολόγους. Το ακίνητο αυτό εξασφαλίζεται με την κεραμική θερμάστρα. Λόγω της απουσίας των συρμάτων η συσκευή είναι απλή στη χρήση. Η κινητικότητα του βύσματος επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές υποδοχές. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει οδηγίες και εγγύηση ενός έτους. Τα σχόλια αγοραστές συνιστάται να διαβάσετε πρώτα τους κανόνες για τη χρήση της συσκευής.

Εγχειρίδιο Handy θερμαντήρα

Για σχόλια, φορητή θερμάστρα «Rovus πρακτικό Tricky» εύκολο στη χρήση. Θα πρέπει μόνο να συνδέστε το και ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη με την επιθυμητή περίοδο της θέρμανσης, και στη συνέχεια η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

Η συσκευή είναι ιδανική για τη θέρμανση μικρά και μεγάλα δωμάτια. Δεν έχει επιλεγεί για το μπάνιο. Μια απαραίτητη συσκευή για το δωμάτιο ενός παιδιού, όπου είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ήταν άνετο και ζεστό.

Πλεονεκτήματα Handy θερμαντήρα

Σε σύγκριση με ανάλογα, ένας θερμαντήρας Handy Θερμαντήρας έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 1. Συμπαγές.
 2. Άμεση σύνδεση.
 3. Υψηλής αντοχής.
 4. πυρκαγιάς.
 5. Η παρουσία του θερμοστάτη.
 6. Ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου.
 7. Ενεργειακή κατανάλωση κλάση Α ++.
 8. Η ομοιομορφία θέρμανσης.
 9. προσιτή τιμή.

Θερμάστρα «βολικό Tricky» σχόλια, τα οποία χρησιμεύουν ως απόδειξη της ύπαρξης αυτών των παροχών δεν έχει αντάξιο των ανταγωνιστών. Και αυτό ισχύει και για τα χαρακτηριστικά και το κόστος. Συχνά, ο κατασκευαστής καθιστά τα γεγονότα έτσι ώστε η τιμή είναι συνήθως χαμηλή.

Πού να αγοράσετε Handy θερμαντήρα;

Όπως φαίνεται από τον θερμαντήρα ανάδρασης «βολικό Tricky» είναι καλύτερα να αγοράσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Με την αγορά άμεσα, ο καταναλωτής προστατεύει τον εαυτό του από την αγορά ελαττωματικών προϊόντων. Σε άλλες περιοχές υπάρχει κίνδυνος για την αγορά προϊόντων απομίμησης. Σε κανονικά καταστήματα τα εμπορεύματα πάρα πολύ να μην βρει. Είναι καλύτερα να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αγορά προϊόντων απομίμησης για να επιλέξετε το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Αρνητικά σχόλια μπορούν να βρεθούν από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν αγοράσει το προϊόν με πόρους από τρίτους, λόγω του ό, τι το πράγμα ήταν ελαττωματικό. Τέτοιες συσκευές μπορούν να κάνουν θόρυβο που διασπούν γρήγορα προς τα κάτω. Για παραγγελία θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα με το όνομά σας και τον αριθμό τηλεφώνου. Οι επαφές φορέα ο πελάτης να διευκρινίσει τις λεπτομέρειες παράδοσης. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παραλαβή. Στη Μόσχα και SPb, η παράδοση γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες και παράδοσης σε άλλες περιοχές είναι έως και 7 ημέρες. Για σχόλια, θερμάστρα τιμή «βολικό Hitura» των μετοχών είναι 2490 ….

Χαρακτηριστικά Εύχρηστο θερμαντήρα

Αυτή η θερμάστρα διαθέτει ένα καινοτόμο τρόπο εργασίας. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα. Ταιριάζει άνετα στον τοίχο, έτσι ώστε η επόμενη δεν θα υπάρξουν Καταχωρίσεις. Κουμπί Χάρη on / off θα ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή με ένα απλό πάτημα.

Μετά την ενεργοποίηση πρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή θερμοκρασία εντός +15 έως +32 C. Ο χρήστης μπορεί να την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Ήσυχα η συσκευή θερμαίνει το δωμάτιο. Μπορείτε να προγραμματίσετε τη συσκευή, την κατάλληλη στιγμή πέρασε έξω. Για σχόλια, θερμάστρα “Rovus πρακτικό Tricky” εύκολο στη χρήση.

Συμπέρασμα Handy θερμαντήρα

Έτσι, η συσκευή είναι χρήσιμη σε κάθε σπίτι, όπου η θερμοκρασία είναι δυσάρεστη για τους ανθρώπους. Με την απλή λειτουργία του και την άριστη απόδοση, η συσκευή θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...