Νέα

Handy Heater – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Handy θερμάστρα είναι μια φορητή θερμάστρα που θερμαίνει γρήγορα το δωμάτιο και, όπως δηλώνεται από τον κατασκευαστή και επιβεβαιώνεται από τους χρήστες σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε για το νομοσχέδιο θέρμανση.

Το προϊόν έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Συνδέεται σε οποιαδήποτε πρίζα, κάθετη ή οριζόντια (περιστρεφόμενο βύσμα).
 • Compact και βολικό για ταξίδια.
 • Γρήγορα και εύκολα να θερμαίνεται.
 • Ενέργεια 350 Watts.
 • ρυθμιζόμενο θερμοστάτη.
 • Προγραμματιζόμενη 12-ωρη χρονόμετρο.
 • Auto-off χρονόμετρο
 • Αθόρυβη λειτουργία.
 • Ελευθερώνει την πλατεία.
 • Ζεσταίνει έως και 23 τετραγωνικά μέτρα.

Η θερμάστρα έχει μεγάλες δυνατότητες. Για συμπαγείς συσκευές εντυπωσιακή ρυθμίσεις χαμηλού και υψηλού επιπέδου του ανεμιστήρα, ένα χρονόμετρο και ένα καλό φάσμα θερμοκρασίας.

Πωλήσεις τα εξής χώρες:

Τα περιεχόμενα

 1. Γενικά Handy θερμαντήρα
 2. Σχεδιασμός
 3. Οδηγίες χρήσης
 4. Αναφορές από πραγματικούς χρήστες
 5. Πού να αγοράσετε, πόσο;

Γενικά Handy θερμαντήρα

Handy θερμάστρα είναι μια ηλεκτρική θερμάστρα που μπορεί να θερμάνει ένα μέγεθος δωματίου μέχρι 23 τετραγωνικά μέτρα. Χάρη στο ψηφιακό χρονόμετρο, έλεγχο της θερμοκρασίας και ενσωματωμένη προστασία από υπερτάσεις σύνδεση σε οποιαδήποτε πρίζα. Το προϊόν θα ζεσταθεί το δωμάτιο και να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης.

Φορητές συσκευές θέρμανσης δεν είναι μια νέα ιδέα, και πωλούνται σε πολυκαταστήματα ή άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης με μεγάλη ποικιλία μεγεθών και επιλογές τιμολόγησης. Τέτοιες συσκευές είναι δημοφιλείς, επειδή τα συστήματα θέρμανσης των πολλών σπιτιών ή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους παγετούς και δεν δίνουν αρκετή θερμότητα, και είναι αντιοικονομικό για βραχυπρόθεσμη χρήση.

Αυτή η συσκευή είναι πολύ μικρό και έχει χωρητικότητα 350 watts. Παρά το γεγονός ότι το προϊόν μπορεί να θερμάνει ένα δωμάτιο με έκταση 23 τετραγωνικών μέτρων (το μέγεθος ενός προτύπου υπνοδωμάτιο), κρίνεται πιο κατάλληλη για μικρούς χώρους όπως μπάνιο, γραφείο γραφείο γραφείο. Επίσης, είναι βολικό να πάρετε ένα ταξίδι σε σκηνές, τρένα, αυτοκίνητα αυτή η συσκευή θα είναι απαραίτητη.

Handy θερμάστρα εκπέμπει θερμό αέρα που αισθάνεται και μυρίζει ακριβώς όπως το πιστολάκι για τα φυσάει ο αέρας. προεπιλεγμένη συσκευή έχει οριστεί σε 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ η ταχύτητα ρυθμίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ρυθμίστε την ταχύτητα υψηλή ή χαμηλή. Υπάρχει ένα χρονόμετρο που σας επιτρέπει να το ρυθμίσετε για 1-12 ώρες.

Λόγω του θερμοστάτη το βράδυ, μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή χωρίς το φόβο ότι θα «πληγή» πολλά κιλοβάτ ηλεκτρικής ενέργειας.

Συμπαγές σχέδιο ιδανικό για το γραφείο, βεράντες, μπάνια, ξενώνες, κάμπινγκ, υπόγεια, γκαράζ, και πολλά άλλα. Κατά τη διαδικασία αυτή, η συσκευή παραμένει δροσερό στην αφή.

Σχεδιασμός Handy θερμαντήρα

Έξυπνη, καινοτόμος κατασκευαστής σχέδιο Handy θερμαντήρα διακηρύσσοντας το προϊόν του είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά την ίδια στιγμή, ισχυρή απόδοση χάρη στο μονωτικό σχεδιασμό Thermo-κεραμικά.

Στο σχεδιασμό, όπως αναφέρθηκε, παρέχεται ένα ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Air ανεμιστήρα με δύο ταχύτητες. Μια ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας και χρονόμετρο on / off για τη βελτίωση της ευχρηστίας.

Οδηγίες χρήσης Handy θερμαντήρα

Στο πλαίσιο με αυτό το προϊόν ενσωματωμένες οδηγίες, οι οποίες παρέχονται οδηγίες για τη λειτουργία αυτής της συσκευής.

 1. Για να τοποθετήσετε τον θερμαντήρα κατά προτίμηση στον τοίχο.
 2. συνδέστε πάντα το θερμαντήρα απευθείας στην πρίζα τοίχου. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε καλώδιο επέκτασης ή το καλώδιο τροφοδοσίας.
 3. Από τη θερμάστρα ζεστού αέρα βγαίνει. Για την αποφυγή εγκαυμάτων, μην αφήνετε το γυμνό δέρμα να είναι πολύ κοντά κοντά στο μηχάνημα σε λειτουργία.
 4. Κρατήστε τα εύφλεκτα αντικείμενα, όπως έπιπλα, μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, χαρτιά, ρούχα και κουρτίνες σε απόσταση όχι μικρότερη από ένα μέτρο από τις δύο πλευρές του θερμαντήρα.
 5. Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση σε περιοχές με υψηλή υγρασία.
 6. Μην τοποθετείτε τη μονάδα όπου μπορεί να πέσει σε μπανιέρα ή άλλα παρόμοια μέρη.
 7. Κατάλληλο μόνο για εσωτερική χρήση.
 8. OL>

  Πού να αγοράσετε, πόσο Handy σόμπα;

  Σε συμβατικές αποθηκεύει ένα τέτοιο δύσκολο να αγοράσει, και στη συνέχεια σε αυξημένη τιμή (περίπου 30-50 δολάρια ανά μονάδα) προϊόντος. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την παραγγελία ενός προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

  Για να παραγγείλετε, πατήστε το πράσινο κουμπί (βρίσκεται κάτω) και να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα και να καθορίσετε κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου.

  Ναυτιλία πραγματοποιείται από διάφορες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μπορείτε να επιλέξετε το πιο βολικό για σας), και διαρκεί 2-5 ημέρες. Μετρητά κατά την παράδοση.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...