Υγεία

GenBrain – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Πώς να επιλέξει την πλέον αποτελεσματική και υψηλότερης ποιότητας, Brain συμπλήρωμα στην καλύτερη τιμή

Καταναλωτών Σύμβουλος σε απευθείας σύνδεση δεν συχνά κριτική για συμπληρώματα διατροφής, αλλά επειδή έχουμε λάβει δεκάδες αιτήματα για τη γνώμη μας για τις νέες GenBrain nootropics συμπλήρωμα τρέλα που σαρώνει το έθνος, αποφασίσαμε να ζυγίσει και να βοηθήσει απομυθοποιήσει αυτό λεγόμενα «θαύμα χάπι».

Ξεκινήσαμε άκουσε το βόμβο όταν ημέρας τηλεόραση γιατροί, άρχισε να διαλαλούν αυτά τα νέα χάπια που βελτιώνουν τη συγκέντρωση, την ανάκληση της μνήμης, την εστίαση, την πνευματική διαύγεια και την ενέργεια. Και αν μας αρέσει ο καλός γιατρός και μωβ γάντια του, δεν αγαπάμε τις ορδές των hucksters που λυμαίνονται τους πιστούς τηλεθεατές του, προσπαθεί να κάνει ένα γρήγορο buck, συχνά πωλούν χαμηλής ποιότητας εκδόσεις ιατρικές ανακαλύψεις του.

Έτσι, έχουμε ερευνήσει πάνω από 38 δημοφιλείς μάρκες που πωλούνται τόσο online όσο και σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Θα τραγουδήσει σαν ένα καναρίνι για
Τι δεν θέλουν να ξέρεις!

«Δεν είναι όλα τα χάπια του εγκεφάλου έχουν το δικαίωμα συστατικά»

Μην ξεγελιέστε από την κηλίδα διαφημίσεις! Πριν αγοράσετε ένα προϊόν GenBrain, είναι σημαντικό να ξέρετε τι αγοράζετε. Τα περισσότερα εμπορικά σήματα δεν έχουν 5 πιο σημαντικά συστατικά.

Όταν η ομάδα μας ξεκίνησε την έρευνά μας, ήμασταν συγκλονισμένοι και έκπληκτοι από τον αριθμό των pop-up καταστήματα πλημμύρες στο διαδίκτυο … και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μας. Προσπαθώντας να εντρυφήσω μέσα από αυτές τις ατελείωτες ιστοσελίδες ήταν λίγο πιο έντονη από το συνηθισμένο αναθεώρηση μπλέντερ μας καλύτερες στην κατηγορία τους, για να πούμε το λιγότερο. Εδώ είναι τα βασικά προβλήματα που είχαμε όταν ξεκινήσαμε πρώτα την έρευνά μας:

 • Αυτά τα χάπια δεν λειτουργούν. Η πραγματικότητα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα δεν λειτουργούν αποτελεσματικά. Ίσως είμαστε κυνικοί, αλλά αν απλά αναθεωρήσει τις δημοσιευμένες μελέτες σχετικά με χάπια μνήμης, μπορείτε γρήγορα να εξαλείψει πολλά από τα προϊόντα που δεν έχουν «το δικαίωμα πράγματα.» Τα ενεργά συστατικά στο GenBrain χάπια υγείας είναι ακριβά και περισσότερες εταιρείες να πωλούν μια μετριασμένη έκδοση που δεν είναι αποτελεσματική για τη μνήμη και την εστίαση. Οι περισσότερες μάρκες που εξετάστηκαν, η πιο συνειδητοποιήσαμε ότι πολλά από αυτά τα έμποροι χαστούκια κηλίδα ετικέτες για τα συστατικά χαμηλής ποιότητας.
 • πάρα πολύ ακριβά. Η ομάδα μας όλα είδε! Εξετάσαμε τα προϊόντα που πωλούνται σε πάνω από $ 100 το μπουκάλι. Αυτό είναι ακριβώς πάρα πολύ για κάτι που δεν ξέρω ακόμα θα λειτουργήσει για σας.
 • Ακριβώς ένα άλλο γυρολόγος pop-up κατάστημα. Πώς μπορούμε να ξέρουμε αν μια εταιρεία είναι η πραγματική διαπραγμάτευση ή απλά μια μύγα-από-νύχτας λειτουργία προσπαθεί να κάνει ένα γρήγορο buck σε αυτή τη νέα τρέλα; Πώς μπορώ να σας πω που η εταιρεία επικεντρώνεται στην φέρνοντας ένα ποιοτικό προϊόν στην αγορά, και θα σας προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών;

Αν και συχνά ένιωθα σαν την αναζήτηση για το Άγιο Δισκοπότηρο, περιορίσαμε τα κριτήριά μας κάτω σε μερικά σημαντικοί παράγοντες για την αντιμετώπιση των βασικών ανησυχιών τους αναγνώστες μας είχαν.

 • Μνήμη & amp? Εστίαση αποτελεσματικά συστατικά: Υπάρχουν 5 κρίσιμα συστατικά που κάνουν έναν τύπο εγκεφάλου αποτελεσματική για τη βελτίωση της μνήμης, την εστίαση και την ψυχική clarity.The «Essential 5» Συστατικά: DHA ωμέγα-3 – συμβάλλει στη βελτίωση της ροής του αίματος προς τον εγκέφαλο, μειώνει τη φλεγμονή και την πλάκα που συνδέονται με την disease.Huperzine Α – Ενισχύει γενική γνωστικές λειτουργίες όπως η μνήμη και learning.Phosphatidylserine – Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης που σχετίζονται και απαραίτητη για τη διατήρηση της κυτταρικής λειτουργίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση σκέψης δεξιοτήτων και memory.Bacopin – βοηθά στην αποκατάσταση κατεστραμμένων νεύρων στον εγκέφαλο και βελτιώνει την επεξεργασία πληροφοριών speed.N-Ακετυλ L-Τυροσίνη – ένα βασικό συστατικό στην παραγωγή και διαβίβαση με νευροδιαβιβαστές απαραίτητο να memory.These είναι τα πιο ιδιαίτερα μελετημένα συστατικά και πρέπει να συνδυάζονται μαζί για να επιτευχθούν ουσιαστικά αποτελέσματα. Αν κάποιος συστατικό που λείπει στον τύπο, δεν μπορείτε να πάρετε την πλήρη γνωστικά οφέλη του χαπιού. Είναι σημαντικό να πάει με μια εταιρεία που έχει αυτά τα κρίσιμα συστατικά, καθώς και μια πλήρη σειρά από δικαιολογητικά τα συστατικά για τη βελτίωση της απορρόφησης και της αποτελεσματικότητάς τους. Οτιδήποτε λιγότερο από ό, τι το σωστό μείγμα δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά.
 • Ακεραιότητα & amp? Φήμη: Πηγαίνετε με μια εταιρεία που πουλάει περισσότερο από ένα τύπο στον εγκέφαλο. Εάν μια εταιρεία είναι απλά η πώληση αυτό ένα στοιχείο, ο αγοραστής-beware !!! Είναι μια ένδειξη ότι αυτό ακριβώς που προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει σε μια τάση και να κάνουν ένα γρήγορο buck. Επίσης, αν μια ιστοσελίδα που πωλούν μια φόρμουλα για την υγεία του εγκεφάλου δεν έχει ιδιαίτερα ορατή 800 # για την εξυπηρέτηση των πελατών, θα πρέπει να φύγει.
 • εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Βρείτε μια εταιρεία που έχει μια «δεν ερωτήσεις» εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να σπαταλάτε το χρόνο σας υποστηρίζοντας με μια εταιρεία που δεν θα σας αφήσει να επιστρέψετε ένα προϊόν που βυθίστηκε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας σε. Επίσης, αν μια επιχείρηση δεν θα σταθεί πίσω από το προϊόν του, να λάβει αυτό ως κόκκινη σημαία.
 • Τρίτων Quality Testing. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτό που παίρνετε είναι ό, τι είναι στην πραγματικότητα διαφημίζεται. Επιλέξτε μια εταιρεία που έχει τεκμηριώσει τον έλεγχο από τρίτους και επαλήθευσης των συστατικών στην ετικέτα του και την αποτελεσματικότητά του.

Έρευνα προσέγγιση μας

Με τόσα πολλά Εγκέφαλος και Μνήμη προϊόντα που εισέρχονται στην αγορά, αποφασίσαμε να διαχωρίσει τους νικητές από τους ηττημένους. Βγάλαμε μεγεθυντικούς φακούς μας, ποτήρια και επιστημονικές αριθμομηχανές και πήρε στην εργασία.

Θα έλθει σε επαφή με αρκετούς κατασκευαστές των πρώτων υλών και έμαθε ότι φωσφατιδυλοσερίνη και Huperzine Α είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό. Μάθαμε επίσης ότι αυτά τα συστατικά μπορεί να είναι ακριβός, παροχή κινήτρων πολλές εταιρείες να κόψει τις γωνίες. Μια εταιρεία πρέπει να έχει τα σωστά συστατικά στις σωστές αναλογίες, προκειμένου για μια φόρμουλα για την υγεία του εγκεφάλου για να είναι αποτελεσματική. Μάθαμε ότι όχι μόνο έχουν τα δύο κρίσιμα συστατικά ήταν σημαντικό -., Αλλά, επίσης, ότι με τα σωστή υποστήριξη συστατικά ήταν απαραίτητη προκειμένου να είναι αποτελεσματική

Δοκιμάσαμε πάνω από 38 διαφορετικούς εγκεφάλου, τη μνήμη και την εστίαση μάρκες, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι από αυτούς που χρησιμοποιούνται υπο-par ή ως επί το πλείστον τα συστατικά πλήρωσης, και η οποία πέρασε την δοκιμή επαλήθευσης ποιότητα. αυστηρή διαδικασία μας εξαλείφονται γρήγορα πολλά από τα κοινώς διαφημίζονται μάρκες που χρησιμοποιούσαν αυτά τα ανεπιθύμητα συνθετικά υλικά πληρώσεως και συνδετικά.

Τέλος, ζήτησε από πραγματικούς πελάτες που χρησιμοποίησαν αυτά τα προϊόντα, και τους ρώτησε για τις εμπειρίες και τα αποτελέσματά τους. Η ομάδα μας στη συνέχεια, εξέτασε όλες τις απαντήσεις, τα αποτελέσματα και τις μετρήσεις.

ΑΓΟΡΑΣΤΗ ALERT: Να είστε βέβαιος να αποφύγει έναν τύπο εγκεφάλου Υγείας που περιέχει στεατικό μαγνήσιο. Αυτά και άλλα συνθετικά συστατικά που χρησιμοποιούνται συχνά για να γεμίσουν την κάψουλα και μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Να είστε βέβαιος να ψάξουν για ένα συμπλήρωμα που έρχεται σε ένα Χορτοφαγική κάψουλα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας μας

Ναι, είμαστε πολύ κυνικό και ποιος μπορεί να μας κατηγορήσει. Η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που ελέγχθηκαν απλά δεν περάσει το τεστ μας για διάφορους λόγους. Το πιο κοινό πρόβλημα που διαπιστώσαμε ήταν ότι πολλοί δεν περιέχει τα κατάλληλα συστατικά και η αναλογία του ενεργού συστατικού.

Η έρευνά μας έδειξε ότι για α GenBrain χάπι για να είναι αποτελεσματική και επιθυμητή συγκεντρώσει τα αποτελέσματα, θα έπρεπε να έχει κάθε μια από τις «απαραίτητη 5» τα συστατικά σε ένα ελάχιστο. Θα έπρεπε επίσης να περιέχει τα σωστά συστατικά για να βοηθήσει στην απορρόφηση του σώματός σας από αυτά τα ισχυρά συστατικά.

Αυτή η αυστηρή απαίτηση εξαλειφθεί αμέσως το 75% των εμπορικών σημάτων που εξετάσαμε.

Από τη μικρή χούφτα των εμπορικών σημάτων που πραγματικά πέρασε βασικά κριτήρια μας, πολλά έπρεπε να αποκλειστεί, δεδομένου ότι δεν προσφέρουν την κατάλληλη πολιτική επιστροφής, ή απλά είχε πάρα πολλά αναπάντητα απόψεις αρνητική πελάτη.

Μετά από μια εξαντλητική μελέτη, οι παρακάτω είναι τα κορυφαία εμπορικά σήματα αισθανόμαστε μπορείτε να επιλέξετε με σιγουριά από. Οι πελάτες που χρησιμοποίησαν αυτές τις μάρκες είχε μια καλή εμπειρία αγορών και μερικές ακόμη και ανέφεραν ότι έχουν βελτιωμένη μνήμη, την εστίαση και τη συγκέντρωση σε μόλις μία εβδομάδα.

Αρχή μας Brain Υγείας Διαλέξτε

# 1 Κορυφαία βαθμολογία: THRIVE NATURALS SUPER ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ RENEWEditor Η επιλογή του 2019Consumer Σύμβουλος OnlineAPPROVED

!
Εκτίμηση: ΑΡΙΣΤΗ

Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε ένα συμπλήρωμα GenBrain, στη συνέχεια Thrive Naturals Σούπερ εγκεφάλου Renew είναι το καλύτερο στοίχημα για πραγματικά αποτελέσματα

Δεν δίνουν το κορυφαίο βραβείο μας σε μόλις κανέναν, αλλά Thrive Naturals κάνει όλα τα σωστά πράγματα για να παραδώσει την πιο αγνή, υψηλότερη ποιότητα και μέγιστη φόρμουλα για την υγεία του εγκεφάλου αντοχή, και αισθανόμαστε σίγουροι για τη σύσταση των προϊόντων τους για να σας . Εδώ είναι αυτό που μας άρεσε για το προϊόν τους:

 • υψηλής ποιότητας συστατικά
 • Θεωρητικής και Φυσικής
 • περιέχει όλες τις «Βασικές 5»
 • Μόνο Μάρκα Με 39 Βασικά Συστατικά
 • Η σωστή αναλογία
 • Τρίτων Δοκιμασμένο
 • 1 έτους (365 Ημέρα) εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Δεν ταλαιπωρία πολιτική επιστροφής
 • Οι αξιόπιστοι Μάρκα
 • προσιτή τιμή

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Χρησιμοποιούν αγνά και υψηλής ποιότητας συστατικά και είναι οι μόνοι που βρήκαμε ότι είχε μια ολοκληρωμένη φόρμουλα συμπεριλαμβανομένων των top 5 πιο αποδεδειγμένα συστατικά: DHA ωμέγα-3, Huperzine Α, φωσφατιδυλοσερίνη , Bacopin και Ν-ακετυλο L-τυροσίνη. Thrive Φυσικό Σούπερ εγκεφάλου Renew είναι εμπλουτισμένα με τα σωστά συστατικά για να βοηθήσει το σώμα σας να χωνέψει πλήρως τα δραστικά συστατικά. Καμία άλλη μάρκα ήρθε κοντά στην ολοκληρωμένη φόρμουλα της 39 αποδεδειγμένα συστατικά . Τα «ουσιώδη 5» είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για να βοηθήσει στη βελτίωση της μνήμης, συγκέντρωσης, εστίασης, την ενέργειά σας, και πνευματική διαύγεια. Αλλά, αυτό που κάνει και να ξεχωρίζουν πάνω απ ‘όλα τα υπόλοιπα ήταν ότι δεν έχουν αρκετές υποστήριξη βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά για να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε GenBrain λειτουργία. Ένας κρίσιμος παράγοντας για εμάς είναι ότι η εν λόγω εταιρεία δεν χρησιμοποιεί υλικά πληρώσεως, συνδετικά υλικά ή συνθετικά στο προϊόν τους . Μας αρέσει το γεγονός ότι οι κάψουλες τους είναι χορτοφάγος, το οποίο είναι ένα ωραίο δώρο για την υγεία τους καταναλωτές.

ΦΗΜΗ: Ήμασταν ανάρπαστος από τη φήμη κορυφαία που ευδοκιμούν Naturals έχει στη βιομηχανία. Από τους καταναλωτές που ερωτήθηκαν, διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω εταιρεία έχει μια λεγεώνα των πιστών μάρκα συνήγοροι . Οι πελάτες τους συχνά μας είπαν ότι βρήκαν Thrive Naturals εύκολο να επικοινωνούν με, και γρήγορα να επεξεργαστεί και να παραδώσει τις παραγγελίες τους. Η εταιρεία διαθέτει ένα καταπληκτικό ιστορικό εξυπηρέτησης πελατών και υπερηφανεύεται για Κίνδυνος-Free Χωρίς ερωτήσεις εγγύηση της 1-Έτος επιστροφής χρημάτων. Σαν σε απευθείας σύνδεση συνήγορος για τα δικαιώματα των καταναλωτών, ήμασταν ευτυχείς να δουν ότι δεν έχουν κρυφές χρεώσεις ούτε συνεχή μηνιαία προγράμματα τιμολόγησης που πολλοί άλλοι προσπαθούν να τους καταναλωτές παγίδα σε.

Η εταιρεία έχει επίσης μια ποικιλία άλλων προϊόντων λαϊκής ευεξίας για να επιλέξουν από στην ιστοσελίδα τους, που τους καθιστά ένα μοναδικό προορισμό για ψώνια.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Αν ψάχνετε για το καλύτερο προϊόν GenBrain διατίθεται από μια αξιόπιστη και πελατοκεντρική εταιρεία με ένα 1 έτους (365 Ημέρα) εγγύηση επιστροφής χρημάτων , Στη συνέχεια Thrive Naturals Σούπερ εγκεφάλου Renew είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε βρει. Παίρνουν 2019 Βραβείο συντάκτη μας!
Η μόνη ανησυχία που είχαμε, το οποίο κάναμε διεύθυνση με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας τους, ήταν ότι λόγω πιστούς πελάτες επανάληψης τους, ισχυρή φήμη και τη ζήτηση συντριπτική προϊόν, τείνουν να ξεπουλήσουν γρήγορα. Σας συνιστούμε να κάνετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση της Thrive Naturals Σούπερ εγκεφάλου Ανανέωση »

Παραγγελία Thrive Naturals Σούπερ εγκεφάλου Ανανέωση »

Βαθμολογία: GoodOur # 2 PickLife Seasons Clari-Τ

2η επιλογή μας για το GenBrain συμπλήρωμα είναι Clari-T από τη ζωή Seasons. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ο τύπος τους περιελάμβαναν 3 από τα 5 απαραίτητα συστατικά ουπερζίνης Α, φωσφατιδυλοσερίνη και Bacopin. Επιπλέον, μας άρεσε ότι το προϊόν τους ήρθε σε μια κάψουλα λαχανικών. Το προϊόν περιέχει πίτουρο διοξείδιο του πυριτίου και το ρύζι, όμως, που δεν είμαστε σίγουροι είναι απαραίτητη.

Ωστόσο, υπολείπονταν σε διάφορες κατηγορίες. Το βασικό πρόβλημα με το προϊόν τους είναι ότι δεν περιέχει DHA ωμέγα-3 και τις άλλες απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την υποστήριξη της απορρόφησης των Huperzine Α και φωσφατιδυλοσερίνη. Χωρίς να έχουν DHA ωμέγα-3 δεν θα έχει ουσιαστικό κομμάτι για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε ένα ξεχωριστό χάπι του DHA ωμέγα-3 και πολλές άλλες απαραίτητες βιταμίνες για να διασφαλίσετε ότι θα είναι σε θέση να επιτύχουν τη βέλτιστη υποστήριξη μνήμης. Επίσης, εξακολουθούν να είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική από την πλήρη σειρά μας # 1 επιλογή για τις 3 λιπαρά υποστήριξη του εγκεφάλου συστατικά και πάνω από 30 δικαιολογητικά θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας το προϊόν τους είναι λιγότερο αποτελεσματική.

Διαβάστε μας Πλήρης αναθεώρηση »

Βαθμολογία: # OkOur 3 PickIrwin Naturals εγκεφάλου Ξύπνα

Συχνά αρέσει πραγματικά τα προϊόντα που κατασκευάζονται από Irwin Naturals, προμηθευτής της ποιότητας των συμπληρωμάτων σε καταστήματα υγιεινής διατροφής. Μας αρέσει η ποικιλία των επιλογών συμπλήρωμα τείνουν να προσφέρουν. Δυστυχώς, δεν ήταν η περίπτωση με Brain Awake τους.

Δεν ήταν αρχικά εντυπωσιασμένος με το σχετικά χαμηλότερο διαφημιζόμενη τιμή του προϊόντος τους. Ωστόσο, γρήγορα αποφασισμένοι να μην ό, τι λάμπει είναι πραγματικά χρυσός. τύπου τους είναι φορτωμένο με πρόσθετα όπως διοξείδιο του πυριτίου, διοξείδιο του τιτανίου, διοξείδιο του πυριτίου και άλλους να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους.

Αν και το προϊόν τους περιλαμβάνει πολλές βιταμίνες συμπεριλαμβανομένων Bacopa, φαίνεται να λείπει το υπόλοιπο τέσσερα από τα ουσιαστικά συστατικά: DHA Ωμέγα 3, ουπερζίνης Α, φωσφατιδυλοσερίνη και Ν-ακετυλο L-Τυροσίνη. Θα χάσει πάρα πολλά από τα βασικά κριτήρια μας και γι ‘αυτό δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει αυτό το προϊόν από τα δικά τους. Απλά, αν δεν σας πειράζει ανεπαρκή ποσότητα των βασικών συστατικών για τη βελτίωση της λειτουργίας το GenBrain και μια ένταξη των ανεπιθύμητων συστατικών -. Τότε αυτό θα μπορούσε να είναι ένα αγαθό κατάλληλο για σας

Διαβάστε μας Πλήρης αναθεώρηση »

Υ.Γ. Ακόμα κι αν ευδοκιμήσουν Φυσικό Σούπερ εγκεφάλου Renew είναι το καλύτερο συμπλήρωμα GenBrain έχουμε βρει, θα θέλαμε ακόμα να ακούσω για άλλα GenBrain συμπληρώματα που έχετε δοκιμάσει! Αν είχατε μια μεγάλη εμπειρία με ένα συμπλήρωμα μνήμης που δεν καλύπτει σε αυτό το άρθρο, ενημερώστε μας! E-mail στο: [προστατεύεται email] Θα το δείτε για σας και αν φαίνεται καλό, θα το δημοσιεύσετε στην σελίδα μας

Με εκτίμηση,
Kathy Robinson

CommentsThese αποτελέσματα

Οι αναγνώστες μας μπορεί να είναι ή να μην είναι τυπικά και τα αποτελέσματά σας μπορεί αποτελέσματα vary.These μπορεί να είναι ή να μην είναι τυπικά και τα αποτελέσματά σας μπορεί αποτελέσματα vary.These μπορεί να είναι ή να μην είναι τυπικά και τα αποτελέσματά σας μπορεί αποτελέσματα vary.These μπορεί ή δεν μπορεί να είναι τυπικά και τα αποτελέσματά σας μπορεί αποτελέσματα vary.These μπορεί να είναι ή να μην είναι τυπικά και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Αριθμός ανθρώπων που διαβάζουν αυτή την κριτική αυτή τη στιγμή:

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *