Νέα

Fish XXL – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, αρχική ή αξίζει τον κόπο;

Κάθε χρόνο τα ψάρια στις θάλασσές μας γίνεται ολοένα και λιγότερο και τις μεθόδους αλιείας – πιο εξελιγμένα. Πώς αλλιώς, άλλωστε, κανείς δεν θέλει να πάει για ψάρεμα με ένα άδειο SADC και κακή διάθεση. Αλλά αν νωρίτερα οι ψαράδες που επικαλείται την αντιμετώπιση (επινόησε ένα πονηρό συμπληρωματικό πρόγραμμα, που εφαρμόζεται από λεπτή αόρατη γραμμή και ούτω καθεξής), τώρα πολλοί προσπαθούν να εξαπατήσουν υποβρύχια πλάσματα μέσα από μια ποικιλία των δύσοσμων ενώσεων. Και ως κλέφτης, τα οποία περιλαμβάνουν ντιπ, προσελκυστικά, διάφορες γεύσεις, ενεργοποιητές και διεγέρτες, και σπιτικά, που κατασκευάζεται με ανάμιξη μερικά φυσικά συστατικά, η οποία έχει μια ελκυστική οσμή.

Τα πειράματα διεξάγονται με μια ποικιλία γεύσεων , συχνά πολύ ασυνήθιστο. Γνωστός περιπτώσεις όπου μεγάλη λίμνη κυπρίνος πήρε το σκουλήκι, ο οποίος πριν ρίχνει στην κηροζίνη, και του ποταμού Belle δελεάζει μια ισχυρή μυρωδιά των βάλσαμο «Asterisk». Αυτό είναι δύσκολο να εξηγηθεί, ακόμη και αν αυτό συμμετέχουν επιστήμονες, αλιείς απλά πάρτε την επιλογή σας για να δελεάσει κάποια ψάρια.

Αλλά τι γίνεται με εκείνους που δεν θέλουν να σπαταλήσουν το χρόνο για την επιλογή ενός αρώματος εργασίας, δεν ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό ή δεν το κάνουμε αυτό; Μια λύση είναι να επιλέξετε αποτελεσματικό μέσο για όλα αυτά που σήμερα διαθέτει στην αγορά την αλιεία. Για παράδειγμα, ο ενεργοποιητής δάγκωμα ψάρια XXL, πλήττει την αγορά λίγο πριν από δέκα χρόνια (συγγνώμη, να μας ήταν πολύ αργότερα). Όπως δηλώνεται από τον κατασκευαστή, αυτό είναι μια βελτιωμένη έκδοση των προηγούμενων αναλόγων, τα παρακαμφθεί με πολλούς τρόπους. Είτε έτσι στην πραγματικότητα; Και τι λένε για τους ψαράδες ενεργοποιητή; Προσπαθήστε να καταλάβετε.

Τι είναι ψάρια XXL

Αυτό το προϊόν έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για το χειμώνα αλιείας, δηλαδή για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και για το καλοκαίρι ψάρεμα είναι μεγάλη κατά την περίοδο της συνολικής backlava. Αυτό το σπρέι σε ένα μικρό μπουκάλι που είναι εύκολο στη χρήση ακόμη και με γάντια, η οποία είναι σημαντική για την αλιεία στα μέσα του χειμώνα, όταν παγετοί είναι άγρια.

Ψάρια XXL – αποτελεσματικό, γρήγορο και πρακτικό τρόπο για τον αθλητισμό της αλιείας, μπορεί να αλλάξει δραματικά την πορεία της. Κύρια αποστολή του είναι να κάνει το δάγκωμα, έτσι ώστε Rybolov-αθλητές ήταν σε θέση να αποδείξουν τις ικανότητές ταχύτητά σας. Το σπρέι ανταγωνισμός βοηθά συχνά τους συμμετέχοντες να βγει μπροστά, όταν φαίνεται ότι το παθητικό φοβούνται τα ψάρια περιμένουν για μια μπουκιά δεν αξίζει. Επιπλέον, ο ενεργοποιητής είναι ευέλικτο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα ύδατα, ξεκινώντας με ένα μικρό ρέμα και τελειώνει με τη θάλασσα. Είναι απόλυτα αντιδρούν όπως ειρηνικά ψάρια, και αρπακτικά είδη που ζουν στον πυθμένα ορίζοντα, και προτιμούν να μείνουν κοντά στην επιφάνεια, νέους και πραγματικά τέρατα. Αυτό σημαίνει ότι το πεδίο εφαρμογής του λειτουργία δεν περιορίζεται στον αθλητισμό, την αλιεία Ερασιτεχνική, βοηθά επίσης να επιτύχει άριστα αποτελέσματα.

Η αρχή της λειτουργίας του ενεργοποιητή Ψάρια XXL

Είναι γνωστό ότι η συμπεριφορά χειμώνα των κατοίκων των ποταμών και των λιμνών είναι κάπως διαφορετική από το καλοκαίρι. Σε κρύο καιρό ότι είναι πολύ πιο παθητική, ειδικά σε gluhozime. Ψάρια έλλειψη οξυγόνου, άρρωστος, αρνείται φαγητό. Υπάρχουν μέρες που προκαλούν της για να δαγκώσει δεν είναι τόσο δύσκολο, σχεδόν αδύνατο. Αρκεί να σκεφτούμε αυτούς τους ψαράδες χειμερινούς δρόμους, που δεν ενεργοποιητή Ψάρια XXL, αλλά οι ιδιοκτήτες του υπέροχου σπρέι απολαύσετε ένα αγαπημένο χόμπι στο κρύο, χιόνι, ασταθή σε ατμοσφαιρική πίεση. Σε γενικές γραμμές, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Επηρεάζει το ψάρι στο ενστικτώδες επίπεδο. Κατ ‘αρχάς, το σήμα στον εγκέφαλο λαμβάνει ένα αλιευμάτων το άρωμα του οσφρητικού οργάνου, και στη συνέχεια να «συμβάλλει» συμβάλλει στο όραμα. Το δόλωμα έχει ένα σκούρο χρώμα, έτσι σε αντίθεση με τα φωτεινά αντικείμενα, δεν φοβούνται πιθανές θήραμα. Η τρίτη και τελική ώθηση για την αποστολή τους υποδοχείς των βλεννογόνων μεμβρανών, η οποία έπεσε επί του θέματος. Από εκείνη τη στιγμή, ακόμη και τρέφονται τα ψάρια είναι εκτός ελέγχου, που pounces με ανυπομονησία για τη θεραπεία δόλωμα, και καταπίνει με ένα γάντζο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι odorous συστατικά του επιπλέω ενεργοποιητή σε μια απόσταση.

Όταν σωστά επιλεγμένο σημείο αλιείας το δάγκωμα μπορεί να ακολουθείται αμέσως, επειδή το άρωμα νερό αποκλίνει βραδύτερη σε σχέση με τον αέρα. Αν από τα πρώτα λεπτά δεν είναι μια μπουκιά, αυτός δεν είναι λόγος για να κατηγορήσει τον πωλητή στην υλοποίηση των προϊόντων απομίμησης, απλά δεν τα ψάρια που αλιεύονται ακόμα τη μυρωδιά. Πρέπει να περιμένουμε και υπομονή θα ανταμειφθούν και ATV και μια σταθερή αλιευμάτων.

Η μοναδική σύνθεση Fish XXL

δόλωμα Υψηλής απόδοσης λόγω της σύνθεσής του. Περιλαμβάνει κάποιες ουσίες που ταιριάζουν σε τέλεια αναλογία. Πολλοί ψαράδες προσπάθησε να φτιάξει ένα δάγκωμα σκανδάλη Ψάρια XXL τον εαυτό μου, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν ήρθε, μετά από όλα να μαντέψει τη δόση ενός στοιχείου είναι πολύ προβληματική. Και γιατί να χάνουμε χρόνο όταν η τιμή του προϊόντος είναι αρκετά προσιτές. Αλλά πίσω συστατικά στοιχεία.

Έτσι, τι είναι ψάρια XXL; Αυτό:

 • εκχύλισμα του μυϊκού ιστού του καλαμαριού – θρεπτικού, πλούσια σε αμινοξέα και εύπεπτη πρωτεΐνη?
 • Καφρός γεύσεις ασβέστου με ένα ισχυρό μυρωδιά, ερεθίζει τους υποδοχείς των ψαριών?
 • τεχνητή φερομόνες, μία ουσία που παράγεται από ένα συνθετικό υλικό, παρόμοιο με τις εξωτερικές εκκρίσεις κάποιων ζώων και προορίζεται για διέγερση της όρεξης σε επίπεδο ένστικτα?
 • rocambole (ελέφαντα σκόρδο) – ένα φυσικό υβρίδιο του σκόρδου και κρεμμυδιού, η μυρωδιά από τα οποία δελεάζει πιο αρπακτικά και ειρηνικές ψάρια?
 • το λάδι από σπόρους κάνναβης είναι το ισχυρότερο προσέλκυσης, που χρησιμοποιείται καιρό από ψαράδες για τη βελτίωση της δάγκωμα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η σύνθεση είναι αρκετά ευέλικτο. Κάθε συστατικό εκτελεί τη λειτουργία του και από κοινού αποτελούν ένα ισχυρό μέσο με το οποίο τα ψάρια χάνει απλά το κεφάλι του.

Εφαρμογές Ψάρια XXL

Trigger Fish δάγκωμα XXL έχει σχεδιαστεί για τον ψεκασμό δόλωμα. Για την παραγωγή η θεραπεία θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις οδηγίες, διαφορετικά το αποτέλεσμα, στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ήσσονος σημασίας, στη χειρότερη περίπτωση το αντίθετο. Για την αλιεία σαρκοφάγα ψάρια, συνιστά ο κατασκευαστής για να ραντίσει το δόλωμα τρεις φορές, και όταν αλίευση ενός αρπακτικού – έως και 8 φορές (ανάλογα με τη δραστηριότητα της). Αν το δόλωμα είναι τεχνητή, αφού μπορεί να αναβαθμιστεί αρκετές αλιεύονται τα ζώα αλλά ο αριθμός των ψεκασμών την ίδια στιγμή. Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να θυμάστε να τινάξει το δοχείο, έτσι ώστε όλα τα εξαρτήματα είναι καλά αναμεμειγμένο.

Ερασιτεχνών ρωτούν συχνά το ερώτημα, είναι δυνατή η χρήση Ψάρια XXL για τη βελτίωση της ποιότητας του μίγματος δολώματος. Καλύτερα να μην το κάνουν για έναν απλό λόγο: υπάρχει ο κίνδυνος ότι το αντικείμενο της αλιείας θα ξεκινήσει δυναμικά για να φάνε το δόλωμα, θα αγνοήσει εντελώς το δόλωμα στο αγκίστρι. Φυσικά, αν δεν αντιμετωπιστεί με τον ίδιο παράγοντα.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο ενεργοποιητής δεν είναι ένα παραμύθι μαγικό φίλτρο, δεν θα κάνει βρώσιμα άδειο γάντζο. Είναι σημαντικό να ταιριάζει με το δόλωμα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ψαριών σε μια συγκεκριμένη εποχή, και θα ανακουφίσει το τελευταίο από κάθε αμφιβολία.

Τα υπέρ και τα κατά Ψάρια XXL

Ακίνητα μαρτυρίες από ψαράδες επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η επαναστατική μείγμα που ονομάζεται Fish XXL υπάρχει πραγματικά πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα. Πολλοί από αυτούς, έτσι ώστε να λίστα μόνο τα κυριότερα. Αυτό:

 • ευελιξία – βοηθά να πιάσει όλα τα ψάρια, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σε διαφορετικά υδάτινα σώματα: λίμνες, λίμνες, κανάλια, όρμους, τα ποτάμια, ταμιευτήρες και ακόμη και τη θάλασσα
 • .

 • άνετη χρήση – αφαιρεθεί το καπάκι, τίναξε, misted δόλωμα και απολαύστε αλιείας σας?
 • η επίδραση των trivia ψαριών διαλογής – συχνά το πρώτο στο κατεργασμένο δόλωμα κατάλληλο για μεγάλα άτομα, όπως τα ένστικτα που έχουν αναπτύξει ισχυρότερη από εκείνη ενός μικρού ψαριού?
 • αλιευμάτων εγγύηση – σχεδόν βέβαιο, λίγοι έχουν καταφέρει να πάρει ένα εργαλείο και τίποτα με το να μην πιάσει?
 • εξοικονόμηση χρόνου – δεν χρειάζεται να περάσουν τις ώρες που αναζητούν ελπιδοφόρα σημεία με σπρέι οποιοδήποτε σημείο της λίμνης μπορεί να γίνει ένα ψάρι?
 • γρήγορη απόσβεση – μέσα σε λίγα επισκέψεις στη λίμνη και τη σύζυγο παύουν να επικρίνουν για την «χρόνια» έλλειψη αλιευμάτων

.

Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να αναφερθεί ότι, παρ ‘όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, ορισμένοι αλιείς εξακολουθούν δυσαρεστημένοι με ατομικές στιγμές. Για παράδειγμα, δεν είναι ικανοποιημένοι με τον όγκο. Μερικές φορές τα περιεχόμενα της φιάλης 30-mililitros καταλήγει στη μέση των ψαριών, και τα ψάρια, πριν να έχει λάβει στο διάστημα γάντζο από λίγα λεπτά, ξαφνικά εξαφανίζεται. Αυτή η σειρά του να απογοητεύσει κάθε οπαδός της αλιείας, ακόμη και το πρόσωπο που αντιλαμβάνεται μείνετε στην προκυμαία ως αναψυχή, και όχι όπως την παραγωγή τροφίμων.

Λίγα λόγια για τις αξιολογήσεις Ψάρια XXL

Σε ορισμένες πόρους του Internet είναι δυνατόν να ανταποκριθεί σε πραγματικό σχόλια – εγκωμιαστικό ωδές, αφιερωμένο στον ενεργοποιητή. Είναι γραμμένο από δήθεν πραγματικούς ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει το εργαλείο μία φορά και τώρα δεν μπορώ να σταματήσω. Εκτός από τεχνητά οργανωμένη συζήτηση του προϊόντος σε διάφορα φόρουμ και blogs, και με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων. Εν τω μεταξύ, το εργαλείο δεν χρειάζεται τέτοια lurelle. Από καιρό έχει εκτιμηθεί όχι μόνο από την εγχώρια ψαράδες, αλλά και τους συναδέλφους τους από τον Καναδά, τη Νορβηγία, την Πολωνία και πολλές άλλες χώρες. Άφησαν θετικά τους σχόλια για την ενεργοποιητής δάγκωμα ψάρια XXL μικρή σχόλια χωρίς υπερβολική δημαγωγία. Οι ψαράδες μοιράζονται τις εντυπώσεις τους, εξέφρασαν μια αντικειμενική άποψη, από την οποία προκύπτει ότι ο ενεργοποιητής λειτουργεί – προσελκύει τα ψάρια, μνησικακίες ακόρεστη όρεξη της και να κάνει για να αρπάξει το δόλωμα. Αυτό είναι ό, τι έπρεπε να κάνει.

Δυστυχώς, οποιαδήποτε επαναστατική καινοτομία προσελκύει την προσοχή των απατεώνων. Αντιπρόσωποι μπορείτε να δείτε αμέσως τι μπορείτε να κάνετε καλά χρήματα. Το ίδιο συνέβη και με ψάρια XXL TYT, σφυρηλατήσει η οποία ξεκίνησε σχεδόν με την εμφάνιση στην αγορά. Έτσι, αγοράζουν αρχική ενεργοποιητή δαγκώνει μόνο από τις επίσημες πωλητές, είναι ο μόνος τρόπος για να μην πάρει διαζύγιο και την εξαπάτηση.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...