Νέα

Electricity saving box – η απάτη ή η αλήθεια; γνώμες των ειδικών, πού να αγοράσετε

Υποθέτω ότι έχω χάσει είναι γνωστό ότι πειραματιστή ή να εφεύρουν. Πάντα προσπαθώ πρώτα να δοκιμάσετε διαφορετικά σχέδια και τις τελευταίες «έξυπνες» συσκευές. Συχνά παγιδεύεται, αλλά μερικές φορές να βρουν νέες ιδιότητες είναι γνωστές συσκευές. Για παράδειγμα, οικονομική ηλεκτρικής ενέργειας ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας. Κάποια στιγμή που ήταν στην τηλεόραση κάθε ώρα. Ήθελα να δοκιμάσω – και ξαφνικά η αλήθεια λειτουργεί! Επιπλέον, λίγο πριν ότι αγόρασε μια μεγάλη δεξαμενή νερού, η οποία ανάγκασε το δαχτυλίδι στον πάγκο περιστρέφονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αποφάσισε να προσεγγίσουμε το θέμα στα σοβαρά. Κατ ‘αρχάς προσδιορίζεται με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Κατά την αγορά αγαθών στις επίσημες ιστοσελίδες, ο κίνδυνος να πάρει ένα ψεύτικο είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι κατά τη στιγμή της αγοράς στις αγορές ή κινέζικα ιστοσελίδες. Και δεύτερον, τράκα ειδικές συσκευές που μετρούν όχι μόνο την ένταση του ρεύματος, αλλά και της τάσης. Όπως αποδείχθηκε, τέτοιες συσκευές είναι πολύ χρήσιμες.

Τι είναι υπόσχεση είναι Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Είναι σαφές ότι κάθε πωλητής θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαινέσω τα προϊόντα τους. Στην ιστοσελίδα ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας ήταν πολλές διαφορετικές μάρκες δελεαστικός, υποστηρίζοντας ότι είναι δυνατόν να μειωθεί το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας σχεδόν σε λίγες ώρες. Έτσι, για παράδειγμα, αυτό που γράφτηκε σχετικά με τη χρήση συσκευών υψηλής ισχύος: φορτίο του δικτύου θα μειωθεί κατά 30-50% για σφυρί, σίδερο, πλυντήριο ρούχων. Δεν πιστεύουν πραγματικά σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά δεν προσπαθούν, δεν ελέγχουν!

Ακόμη και ο κατασκευαστής δήλωσε (κατά τη γνώμη μου, μάλλον τόλμη) ότι η διάταξη του παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κάθε ηλεκτρική συσκευή και είναι πλήρως εξοφληθεί σε δύο μήνες. Εδώ ήμουν πραγματικά αναρωτιούνται πώς Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας, στη συνέχεια, αγαπητέ;

Η τιμή είναι πραγματικά γελοίο. Δεν είστε σίγουροι ότι θα αρκεί για να δικαιολογήσει, αλλά ακόμη και αν δεν είναι -. Δεν είναι τίποτα, να πάρει ένα φθηνό, αλλά ενδιαφέρον πείραμα

επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η εξοικονόμηση Boxing είναι νόμιμη. Ήταν ανησυχούν ότι το ενδιαφέρον μου θα μπορούσε να οδηγήσει την τρύπα οικογενειακό προϋπολογισμό σε κατάσταση πρόστιμα. Όχι, ευτυχώς, δεν υπάρχει ιδιαίτερη σχέση με τη συναλλαγή δεν απαιτείται – μόλις κολλήσει στην υποδοχή και να παρακολουθήσετε το αποτέλεσμα. Ναι, και κάτι ακόμα – λέει ότι η συσκευή μειώνει την επιβλαβή μαγνητικό πεδίο σε ένα δωμάτιο. Θα ήταν ωραίο.

απόψεις από πραγματικούς ανθρώπους σε ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας

Αυτό ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορεί να βρει bots στο δίκτυο αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετά δύσκολο. Το Διαδίκτυο έδειξε ένα τεράστιο αριθμό, τόσο θετικές όσο και αρνητικές γνώμες της χρήσης της Εξοικονόμησης Boxing. Μερικοί άνθρωποι έγραψαν ότι η αλήθεια άρχισε να σώσει, άλλοι υποστήριξαν ότι ήταν αναιδής διαζύγιο. Δεν είναι σαφές ποιος μπορεί να εμπιστευθεί!

Υπήρχαν επίσης ντόπια ηλεκτρολόγους. Περπάτησαν κατά μήκος της συσκευής και το πλάτος. Μερικοί δεν δίστασε να πει δημοφιλές))) έχω μόνο μια ερώτηση – γιατί να το αγοράσει, αν απλά ήξερε τι δεν βοηθά

Έτσι ίσως είναι πραγματικά ελαττωματικά, και ως εκ τούτου δεν furychit. δεξιά κουπί μου φωτίστηκε διαφορετικά φώτα και αναβοσβήνει)))

Χαρακτηριστικά και αρχή λειτουργίας των οικονομιών της ηλεκτρικής ενέργειας

και διάβασα διαφορετικές απόψεις, κοίταξε την τιμή και σκέφτηκα γιατί να μην τον εαυτό μου να προσπαθήσουμε. Έφερε τη συσκευή γρήγορα, εγώ αμέσως αποφάσισε να βασανίζουν και άρχισε τα πειράματά του.

Για αρχή θα περιγράψω ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση Box:

  • βάρος – περίπου 150 γραμμάρια?
  • Διαστάσεις – χιλιοστά 120х70х40?
  • μέγιστου φορτίου – όχι περισσότερο από 19 kW?
  • υλικό – πλαστικό, χάλυβα χρώμα (είναι για τους λάτρεις της αισθητικής)

.

Στις οδηγίες δηλώθηκε ότι η συσκευή εργασία μπορεί σε κανονική υγρασία (85%). Αποδεικνύεται ότι το μπάνιο δεν είναι καλύτερο να κολλήσει, μπορεί να κάψει.

Ανέβηκε στο δίκτυο για να διαβάσετε για τις αρχές της ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας. Αποδείχθηκε ότι εγώ, για να πούμε το λιγότερο, για να μην τον εμπειρογνώμονα για να γίνουν κατανοητές οι λεπτομέρειες αυτής της συσκευής είναι αρκετά δύσκολο. Βρέθηκε ένα σωρό διαφορετικά συστήματα και τους τύπους (δεν μιλούν). Η καλύτερη εξήγηση έψαξα στο YouTube. Κάποιοι λίγο αστείο άνθρωπος εξήγησε ότι υπάρχουν δύο μορφές ενέργειας – αντιδραστική και ενεργό. Αποθήκευση Box μειώνει την πλευρά της κατανάλωσης του ρεύματος, αυξάνοντας έτσι την απόδοση των οικιακών συσκευών.

Τι έδειξαν τα πειράματα μου Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

και, ίσως, το πιο ενδιαφέρον πράγμα έδειξαν τα πειράματα μου. Πρώτα απ ‘όλα, είμαι μαζεύοντας την κατανάλωση ενέργειας κατά τη λειτουργία της δεξαμενής νερού πριν και μετά την ένταξη στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας. Θα πω αυτό, εξοικονόμηση 50% είναι μη ρεαλιστική, αλλά υπάρχει μια διαφορά λίγο. Ανά ώρα κατανάλωση μειώθηκε κατά περίπου 10-15%. Ίσως είναι σύμπτωση, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμη. Στη συνέχεια, η συσκευή θα πληρώσει για τον εαυτό της σε 5-6 μήνες και να αρχίσει να αποφέρει κέρδος (τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν θεωρείται κερδίσει).

Αλλά το πράγμα που με εξέπληξε είναι η τάση εξομάλυνσης (δοκιμασμένη συσκευή). Στο παρελθόν, όταν ενεργοποιείτε το σίδερο, το πλυντήριο ρούχων ή electrochemi άρχισε να αναβοσβήνει το φως των λαμπτήρων.

Πραγματικά είχα σκεφτεί, θα πρέπει να ελέγξετε όλα τα καλώδια στο διαμέρισμα ή να αλλάξετε τις ασφάλειες 15-25 αμπέρ. Αλλά όταν συνδέετε Saving Box βατ σταθεροποιήθηκε και το φορτίο είναι στην πραγματικότητα μειώθηκε. Είναι καλά για να σώσει (δεν χρειάζεται να καλέσετε έναν ηλεκτρολόγο).

Γιατί θα πρέπει να ζητήσετε ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους;

είδα κάποια τεχνίτες ανοίγουν τη συσκευή και βρήκε τη συνήθη αμοιβή με τους βολβούς. Ναι, αγορά αγαθών δεν είναι σαφές εάν αυτό είναι ακόμα δυνατό. Ως εκ τούτου, για να κάνει μια παραγγελία μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα που παρέχει εγγύηση και δεν απαιτούν προπληρωμή. Ειλικρινά, Ραπτική Box σας δεν έχει ανοιχτεί, αλλά το βάρος εκεί ακριβώς είναι ένα τέχνασμα (βαρύ κουτί).

Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας μέσω του Διαδικτύου δεν είναι δύσκολο. Κανείς δεν θα σας ζητήσει να αφήσετε τα προσωπικά δεδομένα (καλά, δεν υπάρχει διαβατήριο, Τράπεζα κάρτα) ή να αποδείξουν με κάποιον τρόπο την ταυτότητά τους. Απλά πείτε το χειριστή πού να παραδώσει το όργανο και να πληρώσετε μετά την αποσυσκευασία και τον έλεγχο πακέτο. Η συσκευή είναι φθηνά, έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε την επιφύλαξη του οικογενειακού προϋπολογισμού

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *