Νέα

Electricity Saving Box – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσει την εξοικονόμηση ενέργειας, αξίζει τον κόπο;

Ίσως λίγοι άνδρες αριστερά που δεν έχουν ακούσει για αυτό το υπέροχο συσκευή. Εισάγεται στην υποδοχή – και το νομοσχέδιο αμέσως μειωθεί κατά 30%. Απλά ένα όνειρο οικονομική πλοίαρχος …

«Οικονομική ηλεκτρικής ενέργειας» ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας – το πιο εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι η μόνη συσκευή στο είδος του. Με κάθε αύξηση των επιτοκίων, νέα «ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας» που εκπέμπει σε όλη τη χώρα σαν ζεστό κέικ. Ο λόγος για αυτή τη δημοτικότητα δεν είναι στην ευπιστία του λαού μας, και το κοινότυπο επιθυμία να πάρει ένα αποτέλεσμα χωρίς να κάνει τίποτα. Ένα άλλο πράγμα που οι αγοραστές αυτών των συσκευών εύκολο να αισθάνονται εξαπατημένοι θύματα και όχι τυφλή οπαδοί του ελεύθερος.

Απάτη ή η αλήθεια; Και τι νομίζετε;

Πολλά από τα «θύματα» για να δικαιολογήσουν την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση Box είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, που δεν είναι ειδικοί και, συνεπώς, εύκολα παραπλανάται. Εγώ, όμως, δεν είναι κληρονομική ηλεκτρολόγος, αλλά υπάρχουν ορισμένα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα «απάτη».

  1. Μια σαφής διαφορά μεταξύ του δείκτη επιδόσεων και τις τιμές. Λοιπόν, είναι αλήθεια, πώς κουτί για $ 4 θα μπορούσε με το ένα τρίτο (ή έστω και το μισό) αποθηκεύσετε ηλεκτρικής ενέργειας;
  2. Οι μέθοδοι διανομής «ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση Box». Μην νομίζετε ότι μια τέτοια τεχνογνωσία να εκπροσωπούνται επαρκώς στα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικής πώλησης, όπου είχε παρατάξει μια τεράστια ουρά; Αντ ‘αυτού, η πώληση της συσκευής στον ιστότοπό odnostranichnikov, ή έχουν εξαπλωθεί γύρω από τις αυλές του ατόμου, καλώντας τον εαυτό τους αποκλειστικούς διανομείς.
  3. Η έλλειψη άμεσες απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις. Παράδειγμα. «Οικονομική» μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%. Εντάξει. Τώρα μετρητή μου κάνει 100 στροφές ανά λεπτό. Αν έχω συνδεθεί στη συσκευή, ο αριθμός των περιστροφών μειώνεται σε 70, έτσι δεν είναι; Σε απάντηση θα ακούσετε επαναλαμβανόμενες ιστορίες για αέργου ισχύος και μετατοπίσεις φάσης, αλλά δεν καταφατική απάντηση.

Έτσι, ακόμη και χωρίς να υπεισέλθω σε τεχνικά χαρακτηριστικά, γίνεται σχεδόν κατανοητό, το διαζύγιο ή η αλήθεια. Αλλά το στοιχείο της αμφιβολίας παραμένει. Άλλωστε, ό, τι συμβαίνει μέσα μας τον αγώνα η δίψα ενός ελεύθερος από τη λογική δεν είναι πάντα τελειώνει με τη νίκη του τελευταίου. Στη συνέχεια, σπεύδουν να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση ασφαλείας και τις πραγματικές απόψεις των πελατών. Και, ω του θαύματος, θα αρχίσει να αλλάζει το μυαλό του.

Ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση Box: απόψεις από τους επαγγελματίες και τους αγοραστές

Λοιπόν πώς εδώ για να μην αγοράσει, αν γύρω εξ ολοκλήρου θετικές γνώμες, και όχι μόνο για τους αγοραστές, αλλά και εμπειρογνώμονες με γνώση του θέματος που απεικονίζει την αρχή λειτουργίας της συσκευής. Και εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια, και η τάση σταθεροποιείται και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών. Εδώ είναι ένα τυπικό ανατροφοδότηση των «πραγματικών» αγοραστών:

μυαλό σας, επέλεξα συγκεκριμένα μια μάλλον επιφυλακτική άποψη, δεν είναι ενθουσιώδεις επαίνους, από τους οποίους ένα μίλι είναι «ο σιδηρόδρομος». Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι λάθος για το πραγματικό πράγμα, αν όχι μερικά μικρά πράγματα εκκρεμών το κεφάλι του συγγραφέα.

  1. Η έλλειψη του τις αποχρώσεις της λειτουργίας που προκύπτουν αναπόφευκτα σε ανθρώπους πραγματικά επωφελούνται από οποιαδήποτε συσκευή. Οι άνθρωποι απλά λέξη προς λέξη επαναλαμβάνεται ό, τι είναι στην περιγραφή «ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας» σε οποιαδήποτε από τις περιοχές πώλησης. Ποτέ δεν είχε δει.
  2. Η έμφαση στη χαμηλή τιμή και τα πρόσθετα οφέλη – «διακοπές έγιναν λιγότερο» Η γνώμη είναι σαφώς μια ώθηση στην αγορά, αν και (πρέπει να δώσει πίστωση σε) μη.
  3. «Πολλά από τα προϊόντα απομίμησης». Μια σαφής ένδειξη ότι η συσκευή δεν θα πρέπει να αγοράζουν από τους Κινέζους, στις «αξιόπιστες» καταστήματα. Ακόμα, για Aliexpress κοστίζει $ 4, και “μας” fleece για ακριβώς $ 10 έως $ 40.
  4. Σύμφωνα με την άποψη ότι υπάρχουν όλο και σχόλια. Όλοι τους είναι αρνητική, αλλά ο συγγραφέας δεν ακολούθησε καμία ενιαία απάντηση ή διάψευση στην πραγματικότητα από τις κατηγορίες εναντίον του από ανειλικρίνεια.

Πού είναι αυτοί οι «πραγματικές» αγοραστές; Υπάρχει ένα τέτοιο επάγγελμα –

για να προστατεύσει τις απόψεις πατρίδα γραφής για τα χρήματα. Υπάρχουν ειδικές πλατφόρμες οι μεσάζοντες, όπου οι πελάτες (πωλητές) ψάχνει για τους καλλιτέχνες και το αντίστροφο. Και πιστέψτε με, η έλλειψη ούτε το ένα ούτε το άλλο, δεν τηρείται. Είναι μια ολόκληρη βιομηχανία, όπου τα πάντα τίθεται σε λειτουργία. Η πιο επαγγελματική του αναδόχου, τόσο πιο δύσκολο να διακρίνει τη γνώμη του από το πραγματικό και το πιο κερδίζει. Και μετά αναρωτιόμαστε, πώς είναι; Όλα έπαινο ένα προϊόν, θα το αγοράσουν, αλλά είναι μια βαρετή GOV * ου.

Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας τα μάτια των εμπειρογνωμόνων

Ωστόσο, η πλήρης διαζύγιο ή έχουν τουλάχιστον ένα μέρος της αλήθειας; Όπως είπα, δεν είμαι ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός. Επιπλέον, μια 100% ανθρωπιστή. Ωστόσο, κοιτάζοντας τη φωτογραφία του σπλάχνα «των οικονομιών της ηλεκτρικής ενέργειας,» ακόμη και μπορώ να δω ότι δεν υπάρχει χώρος για θαύμα.

κάπως απλουστευμένη ηλεκτρικό σχηματικό διάγραμμα της συσκευής είναι ως εξής. Τάση από την παροχή ρεύματος παρέχεται στον πυκνωτή φιλμ, ικανότητα άνω των 5 microfarads. Στη συνέχεια, μέσω της γέφυρας του ανορθωτή, ρεύμα κατευθύνεται στην αντίσταση, η οποία μειώνει την ένταση του ρεύματος. Και όλες αυτές οι περιπλοκές μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι λάμπει δύο χαρακτηριστικές κινέζικα «βολβό του ματιού», την οποία αποκαλούν LED.

Γιατί τέτοια πολυπλοκότητα; Λοιπόν, αν θα πουλήσει μόνο το άδειο κουτί, τότε η απάτη θα ανακαλύψει γρήγορα. Δεύτερον, οι λυχνίες LED δίνουν την εμφάνιση της εργασίας. Τρίτον, η αλήθεια είναι ότι αυτό το σύστημα είναι ένα απλοποιημένο πρότυπο του πραγματικού ένα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε κλάδους όπου υπάρχει μεγάλη επαγωγική ή χωρητική καταναλωτές. Αντλίες, συμπιεστές, εξοπλισμού πληροφορικής … Απλά το μέγεθος αυτών των «μανία» θα είναι μια ντουλάπα, όχι σαν ένα πακέτο τσιγάρα

Οι περισσότερες οικιακές συσκευές έχουν μια ενεργό φορτίο, η οποία δεν έχει καμία αντιδραστικό συστατικό. Η εξαίρεση είναι ότι, ψυγείο και κλιματισμό, όπου δεν πρέπει να υπερβαίνει το 2%. Έτσι, ακόμη και αν επιτρέπεται θεωρητικά την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας μειώνοντας τη αντιδραστικό συστατικό, μπορεί να μην υπερβαίνουν τα εν λόγω αξιολύπητη 2%.

Ως εκ τούτου, ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας – ένα πλήρες διαζύγιο, υποστηρίζεται από παρόμοια με την αλήθεια με τις ιστορίες και αγόρασε απόψεις. Οι πραγματικές οικονομίες δεν είναι μάννα εξ ουρανού, και την καθημερινή εργασία για να μειώσει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και, ως εκ τούτου, τα χρήματα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...