Ομορφιά

Bustelle κρέμα διεύρυνση του όγκου του μαστού έως και Bustelle μήνα χωρίς χειρουργική επέμβαση

Αναθεώρηση κρέμας για αύξηση του μαστού Bustelle U> θα μιλήσουμε για την επίδραση Πριν και Μετά την εφαρμογή, το ευεργετικό αποτέλεσμα, τη σύνθεση και τη μέθοδο της εφαρμογή. Όνειρα της προτομής πολυτελείας, οι γυναίκες είναι πρόθυμοι να λάβουν τα πιο ριζοσπαστικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης.

Αλλά γιατί ξοδεύουν πολλά χρήματα για την πλαστική χειρουργική και να θέσει την υγεία σας σε κίνδυνο, αν υπάρχουν πιο προσιτές και ασφαλείς μεθόδους; Για να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους και τη βελτίωση της σχήμα θα βοηθήσει ένα μοναδικό σχεδιασμό από την εταιρεία Hendel -. Upsays κρέμα

Bustelle δεν έχει καμία επίπτωση στο επίπεδο των ορμονών στο γυναικείο σώμα και δεν προκαλεί παρενέργειες. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύνολο της εύλογης σεξ. Οι αλλαγές θα γίνουν ορατά μετά από μερικές εβδομάδες, θα είστε σε θέση να φορέσει αυτοπεποίθηση αποκαλύπτοντας ρούχα, κατακτώντας άνδρες σαγηνευτική μορφές.

Blog Ξένια, Strizhenko γραμμένο σε λεπτομέρειες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της κρέμας Bustelle και δημοσιεύθηκε πραγματικό σχόλια χρησιμοποιώντας APSYS αποτελέσματα πριν και μετά.

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν ότι ένα από τα σημαντικά συστατικά της ομορφιάς – είναι μια πολυτέλεια και τεντωμένο το στήθος. Για να έχετε ένα όμορφο στήθος, πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν την κρέμα του μαστού. Ωστόσο, στην κατάστασή της, την εμφάνιση επηρεάζεται από διαφορετικές συνθήκες:

 • η περίσσεια βάρους?
 • εγκυμοσύνης?
 • γρήγορη απώλεια βάρους?
 • οι δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες.

Οι αρνητικές επιπτώσεις από αυτές τις στιγμές αντικατοπτρίζεται στην κατάσταση του δέρματος, διαμορφώνουν την προτομή. Ως εκ τούτου, για να διατηρήσει την προτομή σε καλή κατάσταση, χρειάζονται συνεχή φροντίδα, ειδική φροντίδα.

Για να δημιουργήσετε αποτελεσματικές θετικό αντίκτυπο στην ευχάριστη εμφάνιση του στήθους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα για τη διεύρυνση του μαστού και φροντίδα. Ένα από τα πιο αποτελεσματική ανατροφοδότηση είναι Bustelle. Αυτή η κρέμα δημιουργήθηκε από μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αρχική τεχνολογία, προκειμένου να διατηρηθεί η κατάλληλη φροντίδα του στήθους, η διάσπαση και το λαιμό.

Bustelle κρέμα στη σύνθεσή του περιέχει πολλά οργανικά φυσικά στοιχεία που έχουν διάφορες θεραπευτικές και προφυλακτικές ιδιότητες.

 • δίνει καλή ενυδάτωση, θρέψη του δέρματος στο στήθος, το λαιμό, το ντεκολτέ?
 • έχει ένα καλό αποτέλεσμα ανύψωσης, ενισχύει και συσφίγγει το δέρμα?
 • Bustelle δημιουργεί εύπλαστο, ελαστικό δέρμα, προστατεύει από εμφάνιση των ρυτίδων και μειώνει τις ραγάδες?
 • μειώνει δυσφορία στην περιοχή των μαστικών αδένων στο προεμμηνορροϊκό στάδιο?
 • συμβάλλει στην εξαφάνιση των διαφόρων σφραγίδων, αιματώματα στην περιοχή του στήθους, επιπλέον, είναι ένα καλό εργαλείο για την πρόληψη της μαστίτιδας?
 • κατά την τροφοδοσία Apsis μπορεί να προστατεύσει από την εμφάνιση των ρωγμών για τις θηλές για την πρόληψη της μαστίτιδας.
 • Κρέμα για την αύξηση του μαστού βοηθά τις γυναίκες να διατηρούν τη γοητεία και την ομορφιά τους.

Ο σκοπός της κρέμας Bustelle

Πρώτα το μέγεθος του στήθους αρκετά συχνά. Οι περισσότερες γυναίκες με μικρό στήθος έχουν ισχυρά συγκροτήματα. Τις περισσότερες φορές η κατάσταση που προσπαθεί να διορθώσει με τη βοήθεια των ειδικών εσωρούχων με ένθετα, γεγονός που καθιστά οπτικά το στήθος περισσότερο. Αυτό, φυσικά, βοηθά να δημιουργηθεί το κατάλληλο εντύπωση σε κάθε άνθρωπο. Αλλά όταν πρόκειται για προσωπικές συναντήσεις, υπάρχει σοβαρή ψυχολογική δυσφορία. Δείτε το αγαπημένο στήθος σας, το μικρό μέγεθος πολλών κοριτσιών είναι απλά δύσκολη.

ανάπτυξη του μαστού αρχίζει στην παιδική ηλικία γύρω από την ηλικία των εννέα. Μέσα σε λίγα χρόνια, τα στήθη αυξηθεί σταδιακά σε μέγεθος. Δεκαοκτώ ετών τα κορίτσια προτομή σχηματιστεί πλήρως και δεν θα αυξηθεί.

Ακόμη κι αν στα νιάτα του, η γυναίκα ικανοποιημένοι με το μέγεθος του στήθους, το πέρασμα του χρόνου τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Στη ζωή της θα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ελκυστικότητα του στήθους. Μετά την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη γαλουχία, τα στήθη χάνουν συχνά όμορφο σχήμα τους να γίνει κρεμαστό και πλαδαρό. Επίσης αρνητικές αλλαγές είναι δυνατές λόγω των ορμονικών διακυμάνσεων και σημαντική απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την έρευνα, 9 από Bustelle0 γυναίκες ανησυχούν για την ατέλεια του στήθους τους, και θα ήθελα να ρυθμίσετε την ένταση και το σχήμα του. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αποφασίσουν για τη χειρουργική επέμβαση. Και δεν είναι μόνο το υψηλό κόστος της πλαστικής χειρουργικής. Πολλές κυρίες φοβούνται των μετεγχειρητικών επιπλοκών και δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την υγεία.

 • Παραμόρφωση και λυγισμού της προτομής του οφείλεται στο γεγονός ότι το εμφύτευμα είχε πάρει λάθος θέση.
 • Απόρριψη του εμφυτεύματος, προκαλώντας έντονο πόνο.
 • Αξιοσημείωτη ουλές.
 • Η ανάπτυξη της φλεγμονής.
 • Δυσκολία ιατρική διάγνωση.
 • Η πιθανότητα που αρχίζει να αναπτύσσεται συνδετικού ιστού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το φάρμακο Bustelle είναι το ιδανικό εργαλείο για τη διόρθωση του στήθους. Η μοναδική σύνθεση της κρέμας βοηθά στην αύξηση του μαστού, συσφίγγει αυτό, και συμβάλλει στη βελτίωση της φόρμας. Δεν χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά χρήματα για χειρουργική επέμβαση, βάζοντας το σώμα σας σε σοβαρό κίνδυνο.

Κρέμα APSYS όχι μόνο ενισχύει την προτομή, που παρέχει πρόσθετη αναζωογονητική δράση. Το δέρμα του στήθους γίνεται λεία και ελαστική, εξαφανίζονται άσχημο ραγάδες (αισθητικό πρόβλημα, οικεία σε πολλούς νέους μητέρες). Και επειδή το φάρμακο Bustelle αποτελείται κυρίως από φυτικά συστατικά, τις παρενέργειες και επιπλοκές δεν μπορεί να φοβάται.

Πόσο Bustelle και πού να αγοράσει κρέμα

Ένα μέσο για τη διεύρυνση του μαστού Bustelle δημιουργήθηκε μετά από αρκετά χρόνια έρευνας και σύντομα αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των κατοίκων των ευρωπαϊκών χωρών. Σήμερα, αυτή η πρωτοποριακή κρέμα τέθηκαν στη διάθεση των γυναικών από τις χώρες της ΚΑΚ, μπορεί να αγοραστεί από επίσημο διανομέα σας για Hendel. Για αυτό θα πρέπει να αποχωρήσει από την εφαρμογή στην ιστοσελίδα της. Η παράδοση γίνεται όχι μόνο από τη Ρωσική Ομοσπονδία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και το Καζακστάν, αλλά και στην ΕΕ!

Η αξία του είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αύξηση του στήθους είναι αρκετά προσιτό για κάθε γυναίκα. Τιμή Bustelle είναι ότι στην Ουκρανία μπορεί να αγοραστεί για 350 εθνικού νομίσματος για τους κατοίκους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το κόστος των 960 ρούβλια, Λευκορωσία τιμή – 32 Λευκορωσίας τιμόνι, στο Καζακστάν – tenge 5800, περισσότερα σχετικά με το κόστος και πώς να αγοράσει κρέμα Apsis του μαστού διεύρυνση μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Προσοχή στις απομιμήσεις και να κάνετε τις παραγγελίες σας σε αμφισβητήσιμες πηγές. Να θυμάστε ότι το πρωτότυπο φάρμακο είναι διαθέσιμο μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και επίσημους εκπροσώπους του.

Η σύνθεση και οι ιδιότητες της κρέμας για μαστού Bustelle

Η ανάπτυξη ενός νέου τύπου κονδύλια για την προτομή, οι ειδικοί έλαβαν υπόψη τα χαρακτηριστικά του κάθε συστατικού. ελήφθησαν Όλες οι αναλογίες υπολογιστεί με ακρίβεια, υπόψη το συνδυασμένο αποτέλεσμα των συστατικών μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ελήφθη μοναδικό παρασκεύασμα που δεν βλάπτει την υγεία των γυναικών και δεν προκαλεί ορμονικές αλλαγές.

Bustelle αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά:

  έλαιο
 • Rose έχει ευεργετική επίδραση στο λεπτό ευαίσθητο δέρμα του γυναικείου στήθους, συσφίγγει το και καθιστά πιο ελαστική, να αποτρέψει την εμφάνιση των ραγάδων.
 • Η ρίζα της Pueraria Mirifica είναι σε θέση να σταματήσει τις διαδικασίες γήρανσης έχει στο στήθος του μια αναζωογονητική επίδραση, διεγείρει την αύξηση. Επιπλέον, αυτή η ρίζα έχει μια προστατευτική επίδραση στο σώμα μιας γυναίκας -. Μειώνει την επίδραση των αρνητικών παραγόντων που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση
 • Deoxymiroestrol αναζωογονεί το στήθος, ενεργοποιεί την ανάπτυξή της, μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
 • έλαιο

 • Macadamia αποτελείται από ειδικό συστατικό – παλμιτικό οξύ, είναι επίσης παρούσα στο δέρμα ενός ατόμου. Λάδι παρέχει απαλή φροντίδα για το δέρμα του στήθους, τον εφοδιασμό με θρεπτικά συστατικά, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την τοπική μεταβολισμό.
 • Anemarrhena asphodeloides (εκχύλισμα ρίζωμα) προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του στήθους, είναι μια εξαιρετική πρόληψη της θρόμβωσης, αποτρέπει φραγμένο σκάφη. Βοηθά στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών και άλλες επιβλαβείς ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν κακοήθεια.
 • Η βιταμίνη Ε θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιβράδυνση της γήρανσης. Προωθεί την αναγέννηση των ιστών σε περιοχές των ουλών και ραγάδων, διεγείρει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος στο μαστό.
 • λάδι jojoba ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος κατά τη διάρκεια της ημέρας κρατά το δέρμα του στήθους είναι επαρκώς ενυδατωμένο.
 • βούτυρο

 • Shea έχει από μακρού χρησιμοποιηθεί για να μαλακώσει το δέρμα και την προστασία τους από αρνητικές επιρροές, περιέχει ενεργά συστατικά που επιταχύνουν το σχηματισμό του κολλαγόνου και προάγουν την αναγέννηση των ιστών. Ως αποτέλεσμα, οι διαδικασίες της γήρανσης στο ευαίσθητο γυναικείο στήθος αργή, η προτομή φαίνεται ταιριάζει και όμορφο.

Χάρη σε αυτή τη μοναδική και πλούσια φόρμουλα μέσα για το στήθος λειτουργεί γρήγορα και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς βλάβη για την υγεία.

Ιδιότητες κρέμα Bustelle H4>

Το ντεκολτέ είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε γυναίκα. Μετά από όλα εδώ στην πρώτη θέση κοπάδι με τις απόψεις των οπαδών. Γι ‘αυτό και η φροντίδα του στήθους γίνεται με τόση πολλή προσοχή.

Υπάρχουν πολλά καλλυντικά εξελίξεις, οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης του γυναικείου στήθους. Αλλά μόνο Bustelle το φάρμακο μπορεί να ονομάζεται ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που συνδυάζει πολλές χρήσιμες ιδιότητες, προϊστάμενος μεταξύ τους:

 • Η διέγερση των αδενικό ιστό, καθιστώντας το μέγεθος του στήθους μεγαλώνει χωρίς ορμονικές αλλαγές.
 • Η ενεργοποίηση των διαδικασιών ανάκτησης σε κυτταρικό επίπεδο, αναζωογόνηση του στήθους.
 • Ενυδάτωση του δέρματος και του κορεσμού των θρεπτικών συστατικών τους.
 • Απαλή φροντίδα για το στήθος κατά την οποία το δέρμα γίνεται απαλό και βελούδινο.

Αξίζει να πω λίγα λόγια σχετικά με τα πρόσθετα οφέλη της κρέμας. Έτσι, βελτιώνεται η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας, δίνει την εμπιστοσύνη της, βοηθά να ξεχάσουμε συγκροτήματα. Η γυναίκα βελτιώνει το συναισθηματικό υπόβαθρο, που εύκολα ικανοποιημένοι με την προσωπική ζωή και την πρόοδο στην καριέρα του.

Και για να επιτευχθούν όλα αυτά τόσο εύκολο! Δεν χρειάζεται να συγκεντρώσουν τα χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση, με τον ενθουσιασμό να σκεφτούμε τις συνέπειες, χρόνο και προσπάθεια για μια μακρά και δύσκολη αποκατάστασης σπατάλη.

παρενέργειες και αντενδείξεις H4>

Πολυάριθμες κλινικές δοκιμές καινοτόμων κρέμα μαστού Bustelle επιβεβαίωσε την πλήρη ασφάλεια για το γυναικείο σώμα. Αυτό το φάρμακο είναι βασισμένη σε φυσικά συστατικά δεν επηρεάζει τις ορμόνες και δεν έχει παρενέργειες.

Η μόνη αντένδειξη για τη χρήση της κρέμας μπορεί να είναι ατομική δυσανεξία ενός από τα φυτικά συστατικά. Για το λόγο αυτό, πριν από το μάθημα, αισθητικοί προτείνουμε να κάνετε ένα μικρό τεστ. Μια μικρή κρέμα θα πρέπει να εφαρμόζεται στην κάμψη του αγκώνα και περιμένετε για περίπου 20 λεπτά. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν έχετε τα συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης (ερυθρότητα, εξάνθημα, αίσθημα καύσου, κνησμός) οι κρέμα που σας ταιριάζει, θα έχετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε.

Πώς να χρησιμοποιείτε την κρέμα Bustelle

Πριν καλλυντικά διαδικασίες για την κρέμα γάλακτος διεύρυνση του μαστού OpSys θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά εσώκλειστες οδηγίες. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε όλους τους κανόνες για να αποφύγετε τυχόν δυσφορία.

Οδηγίες χρήσης Bustelle είναι πολύ απλή:

 • Το δέρμα πριν την εφαρμογή του καθαρίσει κρέμα.
 • Χρήση μαλακή πετσέτα, στεγνώστε απαλά το στήθος.
 • Πάρτε ένα μικρό τμήμα της κρέμας και απαλές κυκλικές κινήσεις & nbsp? αυτό στο δέρμα του μαστού. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί εντελώς. Συνήθως δεν παίρνει περισσότερο από Bustelle0 λεπτά.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία με το δεύτερο του μαστού. Δεν χρειάζεται να βιαστούμε, το κίνημα θα πρέπει να είναι ήπια και προσεκτικοί για να μην αισθανθεί τον πόνο και δυσφορία.
 • Στο τελικό στάδιο μαλάξεις απαλά δύο μαστούς. Το μασάζ γίνεται σε έναν κύκλο ελαφρά. Διάρκεια του μασάζ -. Περίπου 5 λεπτά

Για να αποκτήσετε καλό αποτέλεσμα της διαδικασίας πρέπει να είναι τακτική. Πρέπει να εκτελέσει δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ. Το αποτέλεσμα της κάθε γυναίκας να επιτευχθεί ξεχωριστά, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του σώματός της. Κάποιοι σημείωσε τις θετικές αλλαγές που ήδη μετά από μερικές ημέρες, και άλλοι για την αύξηση του μαστού μπορεί να απαιτούν λιγότερο από ένα μήνα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, θα είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να πληρούν όλους τους κανόνες, και τα στήθη σας θα μεταμορφωθεί. Κρέμα Bustelle θα σας βοηθήσει να γίνει ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς μπούστο με μια νεαρή ελαστικό δέρμα.

Παρά το γεγονός ότι η κρέμα είναι ένα καλλυντικό προϊόν και μόλις πρόσφατα άρχισε να πωλείται, πολλοί κατάφεραν να εκτιμήσουν τα οφέλη της. Η αποτελεσματικότητα της κρέμας Bustelle επιβεβαιώνεται από τα πολυάριθμα βραβεία στο Διαδίκτυο και οι γιατροί mammologists. Οι γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες επιτυχίας τους και να μιλήσουν για τις θετικές αλλαγές στη ζωή μου μετά τη χρήση ένα υπέροχο κεφάλαια.

αναθεώρηση Βίντεο κρέμα Bustelle για την αύξηση του στήθους H4>

Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το βίντεο μοιάζει με το πρωτότυπο κρέμα Bustelle:. Οδηγίες χρήσεως, τη σύνθεση και τον τρόπο δράσης Apsis για την αύξηση στήθους

Όπως δηλώνεται από τον κατασκευαστή, μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αύξηση μέγεθος αποτυχιών είναι να χρησιμοποιηθεί κρέμα Bustelle. Αυτό το φάρμακο διεγείρει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων κάτω από το δέρμα. Εξαιτίας αυτού, πρήζονται το στήθος είναι engorged, γίνεται όλο και πιο ελκυστική, αυξάνοντας το μέγεθός του.

Επιπλέον, η χρήση του προϊόντος αυτού θα οδηγήσει στο γεγονός ότι το στήθος είναι πιο στρογγυλεμένα και να σφίγγονται, και το δέρμα γίνεται ελαστικό και βελούδινο. Η κρέμα είναι ένα φυσικό φυτοοιστρογόνα φυτό. Προωθεί την ανάπτυξη των μαστικών αδένων, καθώς και την γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο, μόνο πιο ισχυρή, αλλά, δεν είναι μια ορμόνη.

Επιπλέον Bustelle της κρέμας για να αυξήσει την αποτυχία του μαστού Salon SPA χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό ταχείας δράσης κρέμα συνιστάται όταν υπάρχει χαλάρωση του δέρματος μετά από την εγκυμοσύνη, λόγω των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία ή μετά από προσπάθειες απώλειας βάρους.

κρέμα Προτομή καθώς και Apsis αυξάνει τον όγκο των μαστικών αδένων, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ενυδατώνει και ενεργοποιεί την αναγέννηση, δίνει μια ωραία φυσική εμφάνιση. Μπορεί να εφαρμοστεί για τη διόρθωση του σχήματος του στήθους. Η συνιστώμενη κρέμα να εφαρμόσει το πρωί για να πάρετε ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία, έχει μια χαμηλή τιμή.

Πώς να μεγαλώσετε οπτικά στήθους χωρίς τη χρήση της κρέμας

Δεν είναι κάθε γυναίκα μπορεί να επαίρεται για το ιδανικό της αυτοεκτίμησης. Πολλοί από αυτούς έχουν συμπλέγματα για την εμφάνιση. Και ένα από τα πιο κοινά είναι ένα συγκρότημα για μικρά στήθη. Πιθανώς κάθε ιδιοκτήτης του μικρού μεγέθους θα ήθελα να κάνω τουλάχιστον οπτικά το στήθος περισσότερο όγκο χωρίς τη χρήση της κρέμας Bustelle. Η απάντηση στο ερώτημα πώς να το κάνουμε Θα βρείτε περισσότερα:

 • Αφιερώστε λίγα λεπτά την ημέρα της άσκησης για το στήθος, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη του. Επιλέξτε 8.235 λεπτά σε πυκνοκατοικημένο διάγραμμα για τον εαυτό μου. Σε περίπτωση που επιμελώς την εκτέλεση ορισμένων ασκήσεων, και θα λάβετε ένα δωρεάν απαράμιλλη ομορφιά αυτού του μέρους του σώματος.
 • Κατ ‘αρχάς, δεν push-ups από τον πάγκο, και στη συνέχεια από το πάτωμα. Για αυτή την άσκηση, τα χέρια κάτω απ ‘ευθείας στους ώμους τους, και στη συνέχεια σηκώστε τους δύο ώμους. Τραβήξτε τους ώμους σας προς τα πίσω λίγο, και πάλι κάτω κάτω. Επαναλάβετε τη διαδικασία προς την αντίθετη κατεύθυνση και έτσι μερικές φορές.
 • Μια άλλη μορφή για τον ίδιο σκοπό: να σταθεί στις μύτες, σηκώστε το δεξί σας χέρι απότομα και να προσπαθήσει να φτάσει για εκείνη. Στη συνέχεια, να αυξήσει το αριστερό σας χέρι και επαναλάβετε την άσκηση.
 • Ακολουθήστε τη στάση του σώματος. Με την πρώτη ματιά αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό πράγμα, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Πηγαίνετε στο καθρέφτη και να αρχίσει να αδέξιος και στη συνέχεια να ισιώσει. Βλέπεις τη διαφορά? Στη δεύτερη περίπτωση, ο αριθμός φαίνεται πολύ καλύτερη σε γενικές γραμμές, τα στήθη φαίνονται πιο ογκώδεις, και το περίγραμμα πιο λεπτός και επιμηκύνεται. Έτσι, μην ξεχάσετε γι ‘αυτό. Η σωστή στάση του σώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε με τη βοήθεια της φυσικής άσκησης στο γυμναστήριο ή στο σπίτι.
 • Επίσης, αν η εκπαίδευση, δηλαδή την εκπαίδευση των άνω θωρακικούς μυς, το στήθος σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Χάρη στις σωματικές ασκήσεις, οι μύες ενισχύονται, να κάνει το σχήμα πιο ολοκληρωμένη, πιο σταθερή και καλύτερη σχεδιαστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε συνεχώς να ασκηθείτε στο γυμναστήριο, ακόμα και απλές pushups μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα.
 • Δώστε προσοχή σε άλλα μέρη του σώματος. Είναι όλα στις αναλογίες. Για παράδειγμα, φτωχό κορίτσι και 2 μέγεθος θα φανεί καλό, και το στήθος του τέταρτου μέγεθος θα φανεί ασήμαντο στο πρόσωπο μιας γυναίκας με πλαδαρός κοιλιά. Το στήθος θα φανεί μεγαλύτερο, όταν λεπτή μέση της κοπέλας. Έτσι, ασκήσεις με ένα χούλα χουπ θα έρθει σε πρακτικό.
 • Το δικαίωμα εσώρουχα. Πολλές γυναίκες σπάνια δίνουν μετρήσεις δέουσα προσοχή, και, κατά συνέπεια, επιλέγοντας το λάθος σουτιέν. Το σωστό σουτιέν που ταιριάζει θα πρέπει να κάθονται άνετα, αγκαλιάζει όλο το στήθος, ποτέ δεν peredelyvala.
 • Για ένα μικρό στήθος υπάρχουν διάφοροι τύποι του σουτιέν. Κατ ‘αρχάς να πετάξει, Σουτιέν Push Up, δεν επηρεάζει την ένταση του ήχου, αλλά σηκώνει τα στήθη, δημιουργώντας ένα όμορφο σχήμα και διάσπαση. Σουτιέν με μαξιλάρια κατάλληλο για όσους δεν θέλουν πολύ να άρει το στήθος, αλλά μόνο οπτικά προσθέσετε περισσότερο όγκο.
 • Ρούχα μπορεί επίσης να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Τα κορίτσια με μικρά στήθη θα πρέπει να επιλέξετε ενδύματα με μια ποικιλία διακόσμηση και όγκου. Δαντέλα, βολάν, βολάν, πιέτες – εδώ είναι ό, τι πρέπει να δώσουν προσοχή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια υπερβολικά στενά ρούχα αυξήσει οπτικά το στήθος. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, αντίθετα, θα καταστήσει πιο επίπεδη. Τα κορίτσια με τα μικρά στήθη, επίσης, δεν θα ταιριάζει μπλούζα με V-λαιμό, όπως η εστίαση είναι στο μικρό μέγεθος.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *