Υγεία

Artrolux+ – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, δισκία για τις αρθρώσεις

διάρρηξης, ζεστό πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να οδηγήσει σε κανέναν «κόλαση»! μια ξεκούραστη νύχτα του μετατρέπεται σε αναζήτηση για μια άνετη θέση για το σώμα, βλάβες στο ασανσέρ είναι μια πραγματική αποκάλυψη, γιατί ακόμα και ανεβαίνουν στο δεύτερο όροφο για εσάς πραγματικό άθλο. EM>

Θέλετε να αλλάξετε ριζικά την κατάσταση; Θέλετε να ζήσουν μια πλήρη ζωή χωρίς πόνο και το φόβο; Στη συνέχεια, διαβάστε αυτή την κριτική! EM>

Artrolux +: BAD ή ιατρική

Κάθε μέρα θα καταπιεί ένα μάτσο χάπια και να θέσει όλα τα είδη των αλοιφών και τζελ, τα οποία βρίσκονται μόνο στο φαρμακείο, αλλά το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Φυσικά, για κάποιο χρονικό διάστημα ο πόνος υποχωρήσει, και θα μπορούσε ακόμη και με τόλμη τα πόδια από την κοντινότερη στάση του, αλλά το γεγονός του θέματος είναι ότι μόνο για μια στιγμή.

Και ξέρετε γιατί; Επειδή τα περισσότερα φάρμακα για τη θεραπεία των αρθρώσεων εξαλειφθούν μόνο τα συμπτώματα και όχι την αιτία της ασθένειας. Σταματούν μόνο πόνο, ζεστό, να χαλαρώσετε, δηλαδή, την εξάλειψη κάθε δυσάρεστη σύμπτωμα, όχι η ασθένεια.

Η τελευταία φυτό βιοενεργό σύμπλοκο Artrolux + μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για την επίλυση των προβλημάτων με αρμούς. Αυτό το φάρμακο αποκαθιστά χόνδρου, ενισχύει τα οστά, τους συνδέσμους και ομαλοποιεί την παραγωγή του αρθρικού υγρού.

Κοινή κινητικότητα σε 30 ημέρες! EM>

Επιπλέον, Artrolux + για τη θεραπεία των αρθρώσεων:

  • μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τη φλεγμονή, οίδημα, ερυθρότητα?
  • ανακουφίζει από τον πόνο?
  • ομαλοποιεί τη φυσική παραγωγή του αρθρικού υγρού?
  • αποκαθιστά πλήρως χόνδρου, του συνδετικού και των οστών ιστού?
  • αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητα των οστών?
  • αφαιρεί αποτελεσματικά από τα άλατα του σώματος και την πρόληψη απόθεσης τους?
  • κάνει για τους αγνοούμενους ποσότητα ασβεστίου?
  • βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους κατεστραμμένους ιστούς?
  • επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 7 ημέρες! EM>

Είναι οίδημα, φλεγμονή, έντονο πόνο! EM>

Το φάρμακο Artrolux + συνιστάται για οστεοχόνδρωση EM>, αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, ρευματισμούς και άλλες ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος και είναι ένα ισχυρό προληπτικό μέτρο.

Η μοναδικότητά του έγκειται στη μορφή του θέματος. BAD Artrolux + παράγεται με τη μορφή μασώμενων δισκίων. Σε αντίθεση με τα δισκία, παστίλιες αρχίσει να εργάζεται ήδη στη διαδικασία της μάσησης. Στο στόμα οι θρεπτικές ουσίες απορροφώνται πιο γρήγορα μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών και να πάρει κούνιες, έτσι ώστε το αποτέλεσμα έρχεται πολύ πιο γρήγορα από ό, τι αν έπιναν απλό δισκίο.

Οι

Παστίλιες συσκευασμένο σε πλαστικό βάζο. Ένα πακέτο περιέχει 100 γραμμάρια (60 τεμάχια) παστίλιες. Η πικρή-γλυκιά γεύση, ευχάριστη. Αφήνει ένα συνθετικό επίγευση, και πικρία.

Ο κατασκευαστής ενός φαρμάκου Artrolux +, OOO “KAPITALMARKT”.

Ίσως Artrolux + είναι για το διαζύγιο και την εξαπάτηση;

Sharp, πονώντας πόνο στις αρθρώσεις είναι που οδηγεί σε παροξυσμό. Κάθε βράδυ μετατρέπεται σε εφιάλτη, και η ημέρα συνέπειά του. Πόνος στις αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να ζήσουν μια πλήρη ζωή, γιατί ακόμα και με τα πόδια λίγα μέτρα μόνο και μόνο για να σας κατόρθωμα.

Κάντε παστίλιες Artrolux + μπορεί πραγματικά να αλλάξει ριζικά την κατάσταση; Μήπως εξάλειψη του πόνου, μείωση της φλεγμονής και να απαλλαγούμε από το μαρτύριο; Και ξαφνικά το φάρμακο Artrolux + είναι το διαζύγιο, εξαπάτησης, απάτης και περισσότερα ψέματα; Ή όλα αυτά που μιλούν για τη θεραπεία, είναι αλήθεια, και αυτό θα βοηθήσει πραγματικά;

Σε αντίθεση με πολλά ανάλογα, οφθαλμός έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα.

ανακουφίζει γρήγορα τον πόνο. Ανακούφιση μετά από 1 ημέρα θεραπείας. Εξαφανίζεται οξύ πόνο, μειώνει το πρήξιμο, ερυθρότητα, και μετά την ολοκλήρωση πλήρη κύκλο της θεραπείας είναι πλήρως ανακαινισμένο κινητικότητα των αρθρώσεων.

Φυσικό, φυτικά συστατικά. Περιλαμβάνει εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια από βότανα, βιταμίνες, ασβέστιο και άλλα θρεπτικά συστατικά. Οποιαδήποτε απαγορεύεται, επικίνδυνες και τοξικές ουσίες και ΓΤΟ, αλλεργιογόνα, οι τοξίνες στο αριθ.

Η έλλειψη ανεπιθύμητη αντίδραση s και αντενδείξεις. Να θυμάστε, τι μια μεγάλη λίστα των αντενδείξεων συμβαίνει συνήθως με τα φαρμακευτικά προϊόντα. Και ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενεργειών που έχουν και αρκετά μεγάλο. Αλλά τα φάρμακα Artrolux + τυχόν λίστες, γιατί δεν αντενδείξεις ούτε παρενέργειες.

Μια μοναδική και αποτελεσματική μορφή απελευθέρωσης. Το φάρμακο διατίθεται σε μορφή παστίλιες που πρέπει να μασούν. Σε αντίθεση με τα συνήθη χάπια που δρουν πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, οι δραστικές ουσίες αρχίζουν να απορροφηθούν στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών του στόματος κατά τη στιγμή της μάσησης.

Ένα σύμπλοκο επίδραση στον οργανισμό. Σε αντίθεση με πολλά ανάλογα ιατρική Artrolux + λύνει το πρόβλημα συνολικά. δραστικών ουσιών τους δρουν σε κυτταρικό επίπεδο με διατροφή, την αποκατάσταση, την αναγέννηση και κορεσμό των ιστών με βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα.

Ασφάλεια τεκμηριωμένη. Πριν φτάσετε στην πώληση, παστίλιες της Artrolux + έχουν περισσότερες από μία κλινική δοκιμή. Και αυτές οι δοκιμές διεξήχθησαν όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε κορυφαίες κλινικές και πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και το Ισραήλ. Η ποιότητα και η ασφάλεια των Artrolux + επιβεβαιώνεται από τη δήλωση συμμόρφωσης EM> και άλλα έγγραφα της διεθνούς δείγματος.

Κουρασμένος από υπομένοντας τον πόνο; Χάπια και αλοιφές δεν βοηθούν; Πάρτε το Artrolux +! EM>

Σύνθεση Artrolux +

Η επιτυχία και η δημοτικότητα των βιοδραστικών φυσικών συμπλόκου Artrolux + στη σύνθεσή του. Περιλαμβάνει εκχυλίσματα και αποστάγματα των βοτάνων, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και αμινοξέα. Όλα τα συστατικά του φαρμάκου δεν είναι μόνο αγωνίζονται ενεργά τις πολλές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, αλλά αναζωογονεί και ολόκληρο το σώμα.

St. Βαλσαμόχορτο. ανακουφίζει γρήγορα φλεγμονή, οίδημα, ενισχύει την αναγέννηση των οστών και των χόνδρων, μειώνει τριχοειδή διαπερατότητα, που τους καθιστά ανθεκτικό. Εκχύλισμα βαλσαμόχορτο διεγείρει μεταβολικές διαδικασίες στα κύτταρα, επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, ενεργά αγωνίζονται ενάντια στα παθογόνα.

Η τσουκνίδα Extract. Επαναφέρει μεταβολικές διεργασίες, είναι μια πηγή βιταμινών β, C, Κ, αφαιρεί ρευματικούς πόνους αποκαταστήσει γρήγορα ιστού, προάγει την ταχεία επούλωση τους, ενισχύει την παραγωγή του αρθρικού υγρού.

Martin αρωματικά. είναι ένα ισχυρό αναλγητικό, μειώνει το πρήξιμο, φλεγμονή, αποκαθιστά την κινητικότητα των αρθρώσεων, ομαλοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Το ασβέστιο. ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα, την παραγωγή των τριγλυκεριδίων, ενισχύει καρδιαγγειακό σύστημα, αυξάνει την αντοχή του οστού, χόνδρου και του συνδετικού ιστού, εξαλείφει την ευθραυστότητα των οστών, βελτιώνει την ελαστικότητα των τενόντων. Το ασβέστιο θεραπεύει γρήγορα τραυματισμούς και σταθεροποιεί την πίεση του αίματος.

καμφορά. Φυσικό αντιοξειδωτικό που καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες, τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα επιβραδύνει τη διαδικασία των καταθέσεων αλάτι, μειώνει τη φλεγμονή, οίδημα, ερυθρότητα, βοηθά στην γρήγορη επούλωση των πληγών, κατάγματα, διαστρέμματα.

L-αργινίνη. είναι η πηγή του κολλαγόνου, το οποίο εμπλέκεται στην ανάκτηση των κατεστραμμένων ιστών, γρήγορα θεραπεύει, μειώνει τη φλεγμονή.

Είναι όλα τα συστατικά που αποτελούν μέρος του Artrolux φάρμακο +. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν επικίνδυνα για την υγεία συστατικά σας, ώστε να μπορείτε να εμπιστεύεστε πλήρως αυτή την Bud.

Υπάρχουν παρενέργειες και τις αντενδείξεις;

Η μοναδικότητα του φαρμάκου είναι ότι είναι απολύτως ασφαλές και δεν έχει καμία αρνητική επίδραση στο σώμα. Σε αντίθεση με πολλά ανάλογα Artrolux + δεν έχει αντενδείξεις.

Επιπλέον, οι παστίλιες δεν προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ναυτία, κεφαλαλγία, ζάλη, τρόμος, Αλλεργία, διάρροια, κοιλιακό άλγος, επιδείνωση της νόσου του πεπτικού έλκους και άλλα προβλήματα.

Λοιπόν, τι μπορώ να πω, ότι είναι φυσικό, με βάση φυτά προϊόντος, δεν είναι κάποιο φαρμακείο «χημεία», η οποία δίνει όχι μόνο ό, τι το φορτίο στο συκώτι, τα νεφρά και το πάγκρεας. Έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε με ασφάλεια το φάρμακο!

Πώς να πάρετε το Artrolux +;

«Να σε πάρει, είναι καλύτερο να έχουμε ένα δόντι πονούσε! Αν και για να τραβήξει έξω και μπορείτε να ξεχάσετε για τον κορμό, και με αρθρώσεις που κάνουν; Από αυτή κολαστήρια πόνος δεν είναι τόσο εύκολο να ξεφορτωθεί!»

Σε μια εποχή απελπισίας τέτοιες σκέψεις δεν είναι σπάνιες. Όταν ο πόνος είναι αφόρητος οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίς δισταγμό θα συμφωνήσουν να «κόψει» το χέρι ή το πόδι του, ακόμα κι αν μόνο για να απαλλαγούμε από τα βάσανα της κόλασης.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγουμε σε τέτοιες ριζοσπαστικές μεθόδους, όταν υπάρχουν πιο αποτελεσματική, ασφαλή και εύκολο τρόπο για να απαλλαγούμε από πόνο στις αρθρώσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες για την φαρμακευτική αγωγή Artrolux +.

Το κύριο μυστικό της αποτελεσματικότητας του φαρμάκου σε μορφή απελευθέρωσή του. Αυτό δεν είναι οι συνήθεις δισκία και παστίλιες που θέλετε να μασάτε και να μην πίνουν. Λόγω αυτού, οι θρεπτικές ουσίες απορροφώνται πιο γρήγορα από το αίμα και γρήγορα παραδίδονται στο χώρο της φλεγμονής και των κατεστραμμένων ιστών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πόνος εξαφανίζεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Οδηγίες για τη χρήση της Artrolux + είναι πολύ απλή.

1Разжевать και διαλύεται 1 παστίλια στο πρωί, 1 το βράδυ, δεν πίνει water.2Принимать το φάρμακο ανεξάρτητα από τα τρόφιμα intake.3Полный την πορεία της θεραπείας τουλάχιστον 30 μέρες.

Προσοχή! Η υπέρβαση αυτής της δόσης μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση!

πόνος στις αρθρώσεις; Ξεκινήστε τη θεραπεία τώρα! Μη χάνετε χρόνο! EM>

Πού να αγοράσουν, πώς να παραγγείλετε και πόσο είναι το Artrolux +;

Αν το φάρμακο είναι αποτελεσματικό, τότε θα πρέπει να σφυρηλατήσει. Και πως? Η ζήτηση είναι υψηλή, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν, τόσο αυξάνει τον αριθμό των προϊόντων απομίμησης. Η επιθυμία του κάθε αγοραστή να αγοράσει το φάρμακο Artrolux +, η οποία θα είναι 100% πρωτότυπο.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά είναι πολύ πιθανό να λύσει. Μπορείτε να αγοράσετε το Artrolux + στο φαρμακείο για περίπου 1400-1600 … ανά πακέτο. Ωστόσο, το γεγονός ότι το φάρμακο πωλείται στα φαρμακεία, δεν εγγυάται ότι δεν είναι ψεύτικο. Αλλά από την επίσημη ιστοσελίδα θα είναι σε θέση να αγοράσουν πρωτότυπο, υψηλής ποιότητας προϊόντων και όχι ένα ψεύτικο.

Και μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του όλους τους πελάτες έκπτωση 50%! EM>

Θα είστε σε θέση να αγοράσει το φάρμακο σε 2 φορές φθηνότερα από ό, τι στα φαρμακεία! Τιμή για εσάς θα είναι μόνο 990 … αντί του 1980!

Artrolux + – απόψεις γιατρών

Συγκρότημα Artrolux + – η ανάπτυξη των Europen επιστήμονες. την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της επιβεβαιώνονται από εκατοντάδες επιστημονικές και κλινικές μελέτες που περιελάμβαναν οι άνθρωποι με πολλές διαφορετικές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Οι περισσότεροι γιατροί χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο στην καθημερινή πρακτική τους. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των ασθενών που πραγματικά φανταστικό! Απόδειξη της υψηλής αποτελεσματικότητας του φαρμάκου Artrolux + είναι απόψεις των ιατρών για αυτό το φάρμακο.

Oleg Πάβλοβιτς Druzhnikov, χειρουργός, καθηγητής EM>

“Ασφαλή, αποτελεσματικά, γρήγορα. Αυτό είναι το πώς μπορώ να περιγράψω το Artrolux + φαρμάκου για τη θεραπεία των αρθρώσεων. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα προϊόντα δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι το φάρμακο δεν έχει κανένα φορτίο στο το ήπαρ, τα νεφρά.

Επίσης ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς μου δεν θα μπορούσε να βελτιώσει μόνο σημαντικά την κατάσταση των αρθρώσεων, αλλά και για να αποκατασταθεί πλήρως η κινητικότητά τους. Μόνο σε ορισμένες προχωρημένες περιπτώσεις μιας ενιαίας Artrolux + δεν ήταν αρκετά και απαιτείται πρόσθετη φαρμακευτική αγωγή.

Μου άρεσε η μορφή του φαρμάκου με τη μορφή τροχίσκων. Γνωρίζω εκ πείρας ότι εργάζονται πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από ό, τι ένα συμβατικό δισκίο. Εκτός παστίλιες Artrolux + δεν ερεθίζει το στομάχι και τα έντερα, δεν προκαλεί γαστρίτιδα, έλκος υποτροπή.

Κατά τη διαδικασία της μάσημα των δραστικών ουσιών απορροφάται μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών του στόματος και ενεργούν σύντομα. Το αποτέλεσμα είναι πόνος, φλεγμονή, οίδημα ταχέως. Επίσης, το φάρμακο που συνιστάται από τον Σύνδεσμο ρευματολόγοι της Ευρώπης, ως ένα ισχυρό προφυλακτικό παράγοντα για τη θεραπεία των αρθρώσεων. “

Artrolux + γνώμες

«Μήπως το φάρμακο βοηθά πραγματικά; Κάπως δύσκολα πιστεύουν ότι κάποια μασώμενα δισκία μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο και την αποκατάσταση της κινητικότητας των αρθρώσεων. Όλο αυτό μοιάζει με μια απάτη και μια κοινή απάτη.»

Και αυτή η άποψη έχει το δικαίωμα να είναι, γιατί στη σύγχρονη ζωή μας πρέπει να έχουμε πάντα τα μάτια σας ανοιχτά. Απατεώνες είναι σε επιφυλακή. Για να διαλύσει ή να δικαιολογήσει τις αμφιβολίες σας μπορεί να βοηθήσει την πραγματική τους απόψεις σχετικά με το φάρμακο Artrolux +. Απλώς αφήστε τους ανθρώπους που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτό το φάρμακο και μπορεί να δώσει τη δική του ανεξάρτητη αξιολόγηση της.

άρχισα να παρατηρώ ότι το γόνατό μου κάνει κλικ και δυστοκίες συνεχώς. Σύμφωνα με Ohm μέσα στο χρόνο, εντάχθηκε στο πόνο, δεν είναι ισχυρή, αλλά δεν δίνουν για να ζήσουν, ιδιαίτερα τη νύχτα. Πήγε στο γιατρό, διαπιστώθηκε ότι έχουν μειωθεί την ανάπτυξη των interarticular ρευστό, και οι αρθρώσεις απλά RUB ένας εναντίον του άλλου.

Ήταν ponapisyval ένα μάτσο χάπια, από την οποία έχω αναπτύξει σοβαρή καούρα, και άρχισε να πόνος στο στομάχι. Διαβάστε τη λίστα των παρενεργειών και μόνο δική μου περίπτωση. Άρχισε να ψάξουν για ένα φάρμακο που δεν θα ήταν τόσο τοξικό και επιθετική. Εδώ και επιτέθηκε χάπια Artrolux +. Διαβάστε πολλές απόψεις γι ‘αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών, αλλά και πάλι αποφάσισε να παραγγείλετε.

Αποκοπή 2 του μαθήματος. Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Γόνατο λυγίζει πλήρως και στροφές χωρίς κλικ και έμμονους οργανικούς ρύπους, ο πόνος έχει φύγει μια εβδομάδα από την έναρξη της λήψης. Παστίλιες ξινή στη γεύση, αλλά και μάσημα, η επίγευση είναι ευχάριστο. Ένα βάζο ήταν αρκετά για ένα μήνα, ώστε να σώσουμε την ψυχή.

Τζούλια Demidov, 45 χρόνια

Για τη θεραπεία των αρθρώσεων επέλεξε το φάρμακο Artrolux +. Έμαθε γι ‘αυτό σε ένα από τα φόρουμ. Διαβάστε τα σχόλια και μαρτυρίες από εκείνους που πήρε ήδη. Αρνητικός ανατροφοδοτήστε είναι πολύ λιγότερο από ό, τι θετικό, αυτό σημαίνει ότι η κακή βοηθάει.

Πολύ ευτυχής για το ότι δεν έκανε λάθος στην επιλογή του. Ολοκληρώθηκε πλήρη κύκλο για 30 ημέρες. Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν ορατά ήδη μετά από μια εβδομάδα. Σχεδόν φύγει τελείως οξύ πόνο. Μια εβδομάδα αργότερα, ήμουν σε θέση να μετατρέψει μια λίγο από αυτό. Λοιπόν, ένα μήνα αργότερα, κοιμήθηκα την πρώτη νύχτα, και όχι να στρίψει και podmahivala μαξιλάρι.

του Αγίου Βαλεντίνου Semenko, 50 χρόνια

Artrolux + για τις αρθρώσεις και τους χόνδρους αγόρασα τη γυναίκα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει το σωστό φάρμακο, όπως έχω έλκος, νεφρική νόσο και αλλεργίες. Σε γενικές γραμμές, το σύνολο μπουκέτο. Δεν είναι κάθε φάρμακο μπορεί να πιει, καθώς αυτό θα είναι κόλαση για να πληρώσει. Μου άρεσε ότι στη σύνθεση δεν υπάρχει «χημεία», χωρίς αντενδείξεις και τα αλλεργιογόνα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν είχα ποτέ το στομάχι, να μην επιδεινώσουν το έλκος, και δεν ήταν ένα αλλεργικό εξάνθημα. Και δεδομένου ότι πήρα το φάρμακο για 3 μήνες, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η Artrolux + είναι πολύ φυσικό και ασφαλές.

Αποτελέσματα είμαι χαρούμενος. Ο πόνος έχει φύγει, η κινητικότητα αποκαταστάθηκε, δεν κρίσιμη στιγμή, όχι περισσότερο πρήξιμο. Πριν ήταν δύσκολο ακόμη τρία βήματα για να ξεπεραστούν, και τώρα μπορείτε ακόμα και στον δεύτερο όροφο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...