Δύναμη

Aqua Disiac – Αρώματα με φερομόνες, σχόλια, παρατηρήσεις, τιμή, Πώς λειτουργεί;

Τι είναι οι φερομόνες;

φερομόνη είναι μια ορμόνη δραστική ουσία που προέρχεται από το δέρμα μας. Αν το μεταφράσει από την ελληνική γλώσσα κυριολεκτικά, θα ηχήσει ως «προσέλκυση ορμόνη». Παράγεται από το δέρμα αδένες και των δύο φύλων, φερομόνης διεγείρει τόσο για τις γυναίκες όσο στους άνδρες. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι υπάρχει άμεση εξάρτηση από την ποσότητα του παραγόμενου «έλξης ορμόνες» και τη σεξουαλικότητα. Έτσι, αν αδένες το δέρμα σας παράγει φερομόνες λίγο, στη συνέχεια, τη σεξουαλικότητά σας είναι στα μάτια του αντίθετου φύλου αναλογικά μικρή. Τι να κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Για να διατηρηθεί η προσφυγή τους με ειδικά μέσα, για παράδειγμα, τα αρώματα με φερομόνες.

Αρώματα με φερομόνες: τιμή και πού να αγοράσει

Το blog μας TutKnow.ru υπάρχουν συναλλαγές, σας παρακαλούμε να μην μας γράψετε στα σχόλια σε αυτήν την αναθεώρηση των ζητημάτων που σχετίζονται με την αγορά, την παράδοση και την πληρωμή των αγαθών. Για να αγοράσετε γυναίκες ή άρωμα των ανδρών με φερομόνες Aqua Disiac είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η τιμή του αρώματος με φερομόνες Aqua Disiac:

Πώς η ορμόνη της ελκυστικότητας;

«Προσέλκυση ορμόνη» γίνεται αντιληπτή από εισπνοή, από τη μύτη. Ως εκ τούτου, είναι πιο εύκολο να μεταφέρει με το αντικείμενο των ονείρων τους μέσα από ένα ευχάριστο διακριτικό άρωμα των αρωμάτων. Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η μύτη του κάθε ζωντανός οργανισμός που βρίσκεται vomeronasal σιδήρου. Στέλνει επίσης ορμονική σήμα στον εγκέφαλο (ακριβέστερα, στην υποφλοιώδη περιοχή). Πώς να μην προσπαθήσουμε να πειραματιστούν με μυρωδιές και εισπνοές, δεν μυρίζει … οι ορμόνες, οι φερομόνες δεν μυρίζει παντού και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αλλά αρκετά μικρό ποσό τους (κυριολεκτικά μια σταγόνα) και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και τους γύρω θα σας δούμε ως σεξουαλικό αντικείμενο. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο αποπλάνησης και την υλοποίηση των φαντασιώσεις τους.

Ιδιότητες των αρωμάτων με φερομόνες Aqua Disiac

Οι φερομόνες δεν αλλάζουν ένα άρωμα, λόγω της περιουσίας του «besaratinia». Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άρωμα που μυρίζει καλά, τις περιουσίες τους θα παραμείνει αμετάβλητη – για να προσελκύσουν. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να αισθάνονται και να βιώσουν παθιασμένο έρωτα με την πρώτη ματιά. Αλλά αυτό δεν είναι το πρώτο σε ακίνητα κοινής ωφελείας, όπως το άρωμα Aqua Disiac περιέχει επίσης φερομόνες και να ενεργούν ως εάν:

  • θα πρέπει να έχετε ένα ρομαντικό ημερομηνία και ισχυρή αίσθηση?
  • θέλετε να είναι πιο φωτεινή, πιο ελκυστικό?
  • ντροπή, δυσφορία και την ακαμψία σας αποτρέψει από το να ζει μια πλήρη ζωή?
  • θέλετε να ενημερώσετε συζυγική σχέση σας και να αναζωπυρώσει αυτά τα συναισθήματα με μια εκδίκηση?
  • για να είναι νευρικό και τρελός συνεργάτης?
  • απλά θέλετε να απαλλαγείτε από την κατάθλιψη και να είναι σε καλή διάθεση.

Εφαρμόστε το άρωμα με φερομόνες Aqua Disiac μόνο αρκεί για να χρίσει ως τους καρπούς της εφίδρωσης μπάλα, το λαιμό και πίσω από τα αυτιά. Οι γυναίκες που ελπίζουν να εμπνεύσουν την αγάπη σύντροφο παιχνίδια για να ισχύουν τα αρώματα με φερομόνες Aqua Disiac μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε θέση, είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε με την ποσότητα.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει άρωμα με φερομόνες;

Οι άνδρες και οι γυναίκες. Ειδικότερα, άρωμα Aqua Disiac αναπτυχθούν για κάθε φύλο ξεχωριστά. Υπάρχει μια μικρή ομορφιά, η οποία δεν είναι κοινωνία αρκετό ανδρών. Οι ειδικοί συστήνουν ειδικά αυτό με αυτές τις κυρίες που έχουν εδώ και καιρό μόνος, αναποφάσιστος και ντροπαλός. Ποιος είναι δύσκολο να ανταποκριθεί.

Οι γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν συνεργάτη λίμπιντο. Σε στενή, εισπνοή τη μυρωδιά ότι οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σώματος των γυναικών. Η παθιασμένη συμπεριφορά του συντρόφου, επίσης, θα ξυπνάτε το αρπακτικό.

Άρωμα Aqua Disiac μπορείτε να εξαλείψει την ακαμψία στο κρεβάτι με έναν άνδρα. Αποκαλύπτουν το πλήρες φυσικό δυναμικό φυσικά. Θέλετε να νιώσετε σαν η βασίλισσα της καρδιάς των ανδρών; Πολύ απλό.

  • Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με την επιλογή ενός αρώματος, τι τύποι υπάρχουν και πώς να επιλέξετε το σωστό άρωμα.

Ενημέρωση άρωμα με φερομόνες Aqua Disiac

Πόσες διαφορές που ξέσπασε γύρω από την επίδραση των φερομονών για τη σεξουαλικότητα … Και πόσα δεν θα ορκίζονται στο Διαδίκτυο δεν έχουν λάβει μια παθιασμένη αγάπη, και γράφοντας αρνητικά σχόλια, ακόμα το ποσό της αγοράς αρώματος Aqua Disiac είναι μόνο αυξάνεται. Αν ήταν αναποτελεσματική, τότε θα υπάρξουν συζητήσεις. Όμως ο τεράστιος αριθμός των θετικά σχόλια δεν βοηθούν τις γυναίκες να κάνει τη σωστή επιλογή, σε οποιαδήποτε ηλικία. Για παράδειγμα:

Veronica, ηλικίας 31

αμφιβολίες μου, δεν υπήρχε όριο: την αγορά δεν αγοράζουν αρώματα με φερομόνες; Στο ίδιο μου το πρόσωπο αναποφάσιστοι και θα προτιμούσα να μείνω στο περιθώριο, ενώ άλλοι καταλαβαίνουν. Όμως, το ενδιαφέρον είναι ακόμα εξουδετέρωσαν. Απολύτως ανώνυμα Αγόρασα μια ανάγνωση Aqua Disiac, μαζί με θετικά σχόλια, καθώς είναι πιο εύκολο να το κάνετε μέσω του Διαδικτύου. Και να τους δοκιμάσει στο λαιμό και κάτω από τα μαλλιά πριν πάτε στον κινηματογράφο με έναν φίλο. Έμεινα έκπληκτος όταν η προσοχή των ανδρών ήταν skoncentrirobalos για μένα, όχι για την όμορφη φίλη μου Μαρίνα. Ήμουν διπλά ευχαριστημένος. Τώρα ξέρω ότι είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Μιλένα 36 χρόνια μετά

Μετά το διαζύγιο ένιωθα σαν το έδαφος χτύπησε κάτω από τα πόδια του: παλιά, δυστυχισμένος, η μοναξιά μου έκανε κατάθλιψη, το ποντίκι στο σπίτι που μένει στο. Υποθέτω ότι ήταν πολύ δυστυχισμένη, αν η νέα χρονιά μου έδωσε ένα άρωμα με φερομόνες Aqua Disiac. Διαβάστε σχόλια και τρόπος εφαρμογής τους. Ήταν όλα πιο εύκολα από ό, τι νόμιζα. Ο πρώτος στόχος και το πείραμα έχω ένα γείτονα, ένα πτυχίο. Του αρέσει μόνο τα σκυλιά μου, οι γυναίκες γι ‘αυτόν εκεί. Έπρεπε να ασχοληθεί μαζί του τυχαία στο ασανσέρ … Πρώτη ημερομηνία ήταν καταπληκτικό. Προτείνετε.

Valentine, (η ηλικία δεν διευκρινίζεται)

Έχουμε πολύ σπάνια ο σύζυγός μου άρχισε να συνταξιοδοτηθούν, και άρχισα να παρατηρώ τις αμήχανη εμφάνιση και το θηλυκό έχει ξανθά μαλλιά στο σακάκι του … Έτσι, ως σύζυγος που αγαπάμε, ένα σκάνδαλο είχε φύγει. Σοφά – αγόρασε ζωή σέξι άρωμα με φερομόνες, διάβασα πολλά ενδιαφέροντα σχετικά με αυτό το απατηλό ορμόνης. Για να περιγράψει το πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά δεν θα, αλλά ποιος θέλει να κρατήσει τον άντρα της να πω: το μόνο που πρέπει να γίνει ελκυστική και πάλι να μπαχαρικό μέχρι τη σεξουαλική ζωή, πρέπει να καθοριστεί, και στη συνέχεια τίγρη σας όπου κι αν δεν πάει πουθενά P. >

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...