Νέα

Agromax ειδική τιμήΗ αξία της αξιολόγησης της διαφάνειας των πληροφοριών είναι ένα αναλυτικό δείκτης υπολογίζεται με βάση τις διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες των νομικών προσώπων. Η κύρια δραστηριότητα είναι «Λιανικό εμπόριο μερών και εξαρτημάτων μηχανοκίνητων οχημάτων», καταγράφονται 14 πρόσθετες δραστηριότητες. Οργάνωση ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ “CRUISE AUTO” αποδίδεται INN, OGRN, OKPO. Τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας «Povolzhskaia εταιρεία πετρελαίου» στο Ενιαίο απουσιάζει και μπορεί να προστεθεί σε έναν εκπρόσωπο της οργάνωσης.


Αυτό είναι εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα αυτής της λιπασμάτων. Αποτέλεσμα ρίξει ένα καλό χρηματικό ποσό για να τον άνεμο, βλαστούς zavivshie και

πολλά αρνητικά συναισθήματα. διευθυντές και ειδικούς των επιχειρήσεων του αγρο-βιομηχανικού συμπλέγματος της χώρας – γεωργικών εκμεταλλεύσεων, αγροτών αγροκτήματα, μονάδες μεταποίησης, σιτηρά εταιρείες και άλλοι. Το κατάστημα προσφέρει φιλικό πωλητές και λογικές τιμές.


Η κοινή εκμετάλλευση των θεραπειών για την προστασία των φυτών και την εφαρμογή του φυλλώματος μειώνει σημαντικά το κόστος. Υγρό συμπυκνωμένο λίπασμα περιέχει βόριο σε 11% (150 g / l). Περιέχει απαραίτητα ιχνοστοιχεία, που προκαλούν ενζυμικές διεργασίες στο έμβρυο του σπόρου, την προώθηση νωρίτερα εμφάνιση των φυτών, καθώς και την αύξηση του παγετού. Μέρος των ελέγχων οξέος arhidonovaya σε φυτά συστηματική αντοχή σε αβιοτικές και βιοτικές επιβλαβείς παράγοντες ή ασθενειών με την παραγωγή φυτοαλεξινών.


«Agromax» – οι πρώτες agrocenter σύνθετων υπηρεσιών και προϊόντων, προσφέροντας αγρότες πλήρεις υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Χρησιμοποιούμε το cookie για να σας δώσουμε περισσότερες επιλογές κατά τη χρήση του site. Συνεχίζοντας να περιηγηθείτε σε αυτό το site ή να κλείσετε αυτό το μήνυμα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση του cookie. Agromaks Kaliy450 – υψηλής συγκέντρωσης λίπανση λίπασμα, επιτρέποντας να εξασφαλισθεί πλήρως τα φυτά με κάλιο μέσω της εφαρμογή στα φύλλα. μορφή υδατοδιαλυτό κάλιο και pronikatel μεμβράνη διευκόλυνση της πλήρους στοιχείου απορρόφησης, αυξάνουν το μέλος κινητικότητας εντός φυτικών ιστών.


Τα συστατικά διαλύονται ταχέως με πλήρη ανάμιξη του διαλύματος εργασίας. Τρίτον ημέρες θεραπείας μετά την ανθοφορία για να βελτιώσει την προσφορά των φύλλων και την καλύτερη ανάπτυξη βλαστών.


Η κύρια δραστηριότητα είναι «παραγωγής πετρελαίου», αναφερόμενη 6 πρόσθετες δραστηριότητες. Οργάνωση ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ “Povolzhskaia OIL COMPANY” αποδίδεται INN, OGRN, OKPO.


Η κάρτα επιχείρησης μπορείτε να δείτε την πλήρη δήλωση της οργάνωσης. Οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες από το Ενιαίο Μητρώο κρατικών Νομικών Προσώπων, με τη μορφή ενός ηλεκτρονικού εγγράφου. Λήψη ή να εκτυπώσετε ένα απόσπασμα από το μητρώο, μέχρι σήμερα κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης ή κατά την ημερομηνία της διαμονής σας στο παρελθόν. Ημερολόγιο μπορεί να προτείνει μια εποχή που στην κατάσταση όταν αλλάξουν τα δεδομένα.


Agromax

Σύνδεση

ιστοσελίδα

Περιέχει βορίου ως χηλικό και pronikatel μεμβράνης στη σύνθεση, παρέχοντας έτσι πλήρη απορρόφηση του βορίου από το φυτό και αυξάνει την κινητικότητα του στοιχείου εντός των φυτικών ιστών. Το βόριο παρέχει αντίσταση σε ένα σημείο της ανάπτυξης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αποτρέποντας την παραβίαση των διεργασιών ανάπτυξης και τη διατήρηση της ισορροπίας στα φυτικά φυτοορμόνες.


  • Όλοι

    οι αγοραστές ήταν ικανοποιημένοι με το πώς η προκύπτουσα έκπτωση και την ποιότητα των αγορασθέντων οχημάτων.

  • Μόνο το 2014, έχει πουλήσει 30 μονάδες των σιτηρών και κτηνοτροφικών εξοπλισμό για τους αγρότες, μεγάλες εκμεταλλεύσεις, εκμεταλλεύσεις της περιοχής Μπέλγκοροντ.
  • συστήνω ανεπιφύλακτα τη χρήση λιπασμάτων και τον πολιτισμό σας θα είναι καλά προστατευμένο από τον παγετό και τα παράσιτα.
  • μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν ενεργοποιητή περισσοτέρων του ενός, και όλη την ώρα έχω μια μεγάλη απόδοση και δεν έντομο δεν βλάπτει.
  • γείτονας είδε μου λίπασμα μου να καλλιεργήσουν τη γη και ζήτησε από το διαζύγιο ή όχι, το μόνο που είναι γραμμένο γι ‘αυτόν;

Ένα αποτελεσματικό οργανικό λίπασμα για όλες τις καλλιέργειες. Προωθεί ενεργή ανάπτυξη, αποκαθιστά και ενισχύει το φυτό. Μέσα που παράγονται σε μια βολική συσκευασία – με τη μορφή φακελίσκων, τα περιεχόμενα των οποίων προορίζεται για αραίωση σε 10 λίτρα νερού

.

Οι ειδικοί μας θα παρέχουν επαγγελματική βοήθεια στην επιλογή των αναγκαίων κομμάτια του εξοπλισμού κατάλληλου για την τεχνολογία παραγωγής σας. Επιτυχής παρουσία στην αγορά εξοπλισμού για περισσότερα από 10 χρόνια, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος από τους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου. Ξέρετε το τηλέφωνο ή άλλη επαφή η εν λόγω εταιρεία; Στην Κριμαία, η ρωσική καλλιεργούνται υβριδικών σπόρων ζαχαρότευτλων, η οποία θα αντικαταστήσει τους σπόρους των ξένων παραγωγών. Πώς το κάνει να διαφέρει από τις ευρωπαϊκές, δήλωσε ο διευθυντής της επιχείρησης «Agromaks» Αντρέι Savchuk.


Δημοφιλή

Σύμφωνα με την FSSP, ανοικτή διαδικασία εκτέλεσης κατά της εταιρείας δεν είναι διαθέσιμα. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονο εξοπλισμό που επιτρέπει την παραγωγή συγκροτημάτων των γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ανταλλακτικά για αγωγούς γάλακτος και μηχανές αρμέγματος. Όλα τα προϊόντα έχουν λάβει άδεια σύμφωνα με τα κανονιστικά πρότυπα και τα πρότυπα του κράτους. GC «Agromaks» είναι μια άμεση κατασκευαστή, έτσι ώστε οι πελάτες μας δεν πληρώνω πάρα πολύ, αγορά εξοπλισμού αγροκτήματα από εμάς. Ο κύριος στόχος της εταιρείας – η δημιουργία των γαλακτοκομικών εξοπλισμού υψηλής ποιότητας για την Agro-βιομηχανικό συγκρότημα της Ρωσίας

.

Το κύριο προϊόν – φυτοπροστατευτικών προϊόντων και λιπασμάτων φυτών. Είναι εύπεπτο λίπασμα για εφαρμογή στα φύλλα, που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια φυτών που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από μεγάλες ποσότητες βορίου σε προσβάσιμη μορφή (για την ταχεία εξάλειψη της ανεπάρκειας βορίου στα φυτά). Βόριο Agromaks 11% – πολύ

συμπυκνωμένο λίπασμα βορίου κορυφή επίδεσμο για να αντισταθμίσει την έλλειψη βορίου σε εργοστάσια σε όλη την καλλιεργητική περίοδο με εφαρμογή στα φύλλα

.

Μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου ή να ελέγξετε για άλλες επαφές σύνδεση bio-Agromax.ru. Εξαιρετική τοποθεσία, ώρες λειτουργίας από 8 έως 20, φιλική εξυπηρέτηση, άνετο. FOLCROP Β – είναι ένα υγρό λίπασμα με υψηλή περιεκτικότητα σε βόριο. Ένας ισορροπημένος συνδυασμός και η σύνθεση βέλτιστη των θρεπτικών συστατικών.

Για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε τη JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Σε VLSI εφαρμόζονται πάντα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες. Παρέχει τη δυνατότητα για μια-δυο δευτερόλεπτα για να πάρετε πλήρη στοιχεία για κάθε εταιρεία. Αποτύπωμα Εταιρείας Agromax, νομική διεύθυνση, επίσημη ιστοσελίδα και να ελέγξετε USRLE διαθέσιμα στο σύστημα SPARC (demo διατίθεται δωρεάν).

Αυτή η μέθοδος εφαρμογής είναι περισσότερο απαραίτητη για την εργασία σε εδάφη χαμηλής γονιμότητας. Μαγνήσιο – συμμετέχει στο σχηματισμό της χλωροφύλλης, επιταχύνει την ανάπτυξη της κηπουρικής, καλλωπιστικά φυτά, βελτιώνει τη γεύση των φρούτων. Αυτή η μέθοδος εφαρμογής είναι περισσότερο απαραίτητη για την εργασία στην nizkoplodorodnyh εδάφη.You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *