Κοινοποίηση θυγατρικών

Δείτε την πλήρη γνωστοποίηση συνεργατών μας για αποζημίωση και τοποθέτηση διαφημίσεων για τη δημιουργία εσόδων.

Επίσης, θα έχουμε την ενημερωμένη έκδοση 2018 για τη σύνταξη, τη διαφήμιση και τις χορηγίες μας εδώ για να δείτε.

Ελπίζοντας να συμμορφωθούμε με τις κατευθυντήριες γραμμές της ΠΟΥ, θέλουμε να είστε καλά ενήμεροι και να παραδεχτείτε τα παρακάτω σχετικά με τις διαφημίσεις και τους συνδέσμους μετά τη δημοσίευση προϊόντων σε αυτόν τον ιστότοπο:

Οποιοσδήποτε / όλοι οι σύνδεσμοι στο ιστότοπο (οι περισσότεροι από τους συνδέσμους μας είναι εσωτερικοί για να προσθέσουμε την τιμή αναζήτησης στο συγκεκριμένο προϊόν / όφελος) είναι οι συνδέσεις θυγατρικών που ενδέχεται να λάβουμε μια μικρή προμήθεια από τις πωλήσεις ορισμένων ειδών (η τιμή θα παραμείνει η ίδια για εσάς ).

Η λειτουργία ενός ιστότοπου έχει τις σχετικές δαπάνες και τις απαιτήσεις φιλοξενίας του, προκειμένου να διατηρηθεί η εν λόγω διαφημίσεις και οι σύνδεσμοι θυγατρικών είναι ένας τρόπος αντιστάθμισης αυτών των εξόδων.

Για όλους τους συνδέσμους θυγατρικών σε ένα προϊόν (δεν προσφέρουμε προϊόντα απευθείας) είναι κάτι που χρησιμοποιήσαμε ή ερευνήσαμε, και υποστηρίζουμε ή συνιστούμε ακόμη και χωρίς αποζημίωση.
Θα βρείτε ότι μεγάλο μέρος του περιεχομένου μας επικεντρώνεται στη συνολική υγεία και ευεξία, αλλά κρατάμε ένα έντονο μάτι για όλα όσα μοιάζουν με αυτά που θα μπορούσαν να βελτιώσουν ή να τονίσουν μια λύση για καλύτερη διαβίωση και ποιότητα ζωής.

Για πλήρη διαφάνεια, έχουμε διαφημίσεις στην κορυφή, στην πλαϊνή γραμμή, στο περιεχόμενο και στο κάτω μέρος των άρθρων. Προσπαθούμε καλύτερα να δώσουμε σε καθέναν από τους αξιόλογους εικονικούς επισκέπτες μας μια καλύτερη απάντηση από ό, τι πριν επισκεφτείτε μας. Η ποιότητα ήταν πάντα η προτεραιότητά μας, γι ‘αυτό θέλουμε να λειτουργούμε άριστα με πλήρη διαφάνεια σχετικά με το μοντέλο διαφήμισης και εσόδων.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πώς να βελτιωθεί. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να εξυπηρετήσετε (και να προστατεύσετε) την υγεία και την ευεξία σας, παρέχοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες ή να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με ένα ευρύ φάσμα πρακτικών προϊόντων και λύσεων που βελτιώνουν τη ζωή.